- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Hdmi mezei inputnál, tv műsornál, illetve standard youtube-nál is illene szabályozhatónak lennie. Meg amúgy szerintem mindennél. Logikusan. Nehogy hajnalban kiégesse már a szemem, ha én nem akarom....
Nem?
Előző 4k uhd tv-m is tudott HDR-t, és ott mindenhol ment a szabályzás. -
turho
addikt
Ezt így nem egészen értem.
A fényerőszabályzásnak mindig működnie kellene, nem?
én minden menüben, almenüben, stb. kikapcsoltam minden egyes effektet, ai-t, képjavítást. Volt már, hogy ment, aztán meg nem reagál.
Érteni szeretném, de neadjisten használni is. Mindemellett a kontraszt, és szín mindig megy.
Mindig nem kapcsolhatom be újraindítással se.... -
tozso76
aktív tag
-
Rogiii
aktív tag
Mindenképp fogok beszámolót írni. Sokan szidják a Samsung Qledeket, de nekem semmi bajom nem volt vele és több mint 2 évig ment napi 10 órákat. Egyedül a 4k/120hz miatt cserélek és a Tcl most megfogott az ár érték arányával, meg sok elégedett véleményt is olvasok róla.
Van itthon egy andoridos Sony oledem és szeretem az andoidot, szerintem ezzel a részével nem lesz gond.
Egyedüli negatív dolog amit olvasok, hogy 4k/120hz-en ez a panel is hajlamos homályos képet megjeleníteni a sony xh90 szériához hasonlóan.
Majd meglátjuk. -
-
Balion
senior tag
-
mikrofon
veterán
Vagy szálitsd házhoz és ott mutasd meg.
Amúgy mivel garis, így hiba esetén a garit tudják intézni a szervizzel.
Tényleg bele lehet futni problémás esetekbe. De szinte csak ez az egy lehetőség van, mert ha garis problémád lenne is, először, javítják, ha az nem működik, alaplapot vagy kijelzőt cserélnek, majd cserélik. Pénzt vissza ritkán adnak és nagyobba/újabba se gyakori a beszámítás, mert a garanciális ügyeket a szerviz intézi, az új másik modellt meg a kereskedő árulja.
Az is lehet, hogy valaki ezt most olvasgatja és megkeres privátban, úgy meg már könnyebben is alkudik, hiszen te nem akarsz problémát ö meg nem fog okozni, így te hajlandó lehetsz olcsóbban adni.
Alkudni mindig fognak ez ilyen. Amúgy azért nem egy nagy ördöngösség ez a használt adok veszek dolog. A saját lakcímes bemutatást én sem szoktam támogatni már csak a feleségem és a gyerekek miatt sem. ... bár TV-vel pont nincs tapasztalatom
-
Dio9
csendes újonc
Persze próbáltam. De semmi. amiket felsoroltál ott nen történik semmi. Csak optikairól tudtam megszólaltatni. Viszont azt autómatikusan észrevette. Ami vicc , hogy a tv viszont nem hallgatott el. A Pana G30 ilyenkor automatikusan elhalgatott. Ha meg le hallkítom nullára ott marad a képernyőn a hagfaljel)). Tehát csak vezetékes fejhalgatóba módban tudom elnémítani. Azért szép lassan elő jönnek az olcsóság árnyoldali.
-
Piftuka
veterán
Országosan; az összes tartós fogyasztási cikkre, amely "rögzített bekötésű, illetve 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható".
Kormányrendelet szabályozza.
-
Piftuka
veterán
Igen, azt a tesztet is olvastam, a 600-as csúcsfényerő már valemelyest barátságosabb érték, viszont a kérdés, hogy az említett két külföldi review-ban miért 340, ill. 350 nit mért eredmények szerepelnek...!?
Tényleg jó volna erről több tesztet olvasni, viszont mivel európai modell, a "nagyok" Youtube csatornáin nem fog szerepelni, mert UK-ben és USA-ben más típusok elérhetőek!
-
mikrofon
veterán
igen! ez arra jó hogy CEC-en keresztül a lejátszót tudod vele vezérelni. Legalábbis én erre használom.
Amúgy én nagyon szeretem ezt a kis távirányítót. Egyetlen egy dolog hiányzik róla nekem, mégpedig az Info gomb. Mert ezzel meg tudok bizonyosodni, hogy a TV átváltott a videónak megfelelő hang és kép módba. -
-
sellerBP
tag
Igazából még PS4 van, majd hamarosan PS5 is lenne. De erre régi samura nem kötném rá. Amúgy van valami gond kijelzőkkel? Pixel hiba stb. Megbízható ez C728-as? Mert Samsung amiatt esett ki, hogy ismerőseimnek akinek volt az mind kijelzőhibás lett 1 - 2 év után meg drága is lett, úgyhogy elindultam én is kínai TV-k és az Androrid irányba.
-
Piftuka
veterán
Örülök, hogy tetszik az új televíziód, és kívánom, hogy családoddal sok örömötöket leljétek benne, jó egészségben!
A fényerőt illetően viszont a lényeg, hogy az a ~300 nit, HDR tartalmakhoz (amit jóval magasabb fényerőre master-eltek), csúcsfényerőként kevés.
Ha viszont csak SDR tartalmakat nézel rajta, akkor természetesen elegendő.
(Megjegyzés: a Media Markt üzletében futtatott "fekete szint" teszt csak minimális mértékben releváns, a nagy mértékű környezeti világítás miatt. A két készüléket egymás mellett, teljesen sötét szobában vizsgálva derülne ki a lényeg.)
-
-
-
mikrofon
veterán
Ez nagyon jó ár! Én 380ért vettem ugyan ezt ugyan itt két hónapja. Ez az ár már szinte hihetetlen még akkor is ha teljeskörű biztosítást is megveszed. Ennyiért még a béta szoftver tesztelés is belefér ;)
Most fáj is kicsit a fejem így tűnik 100e-be került hogy kb. két hónapja használom... -
Kiskutya
veterán
Attól még lehet jó tv. Én egyelőre nem érzem a nagy fegyerő hiányát. Ha itt lenne mellette egy 1000nit-es biztos látható lenne a különbség. Egyébként a családba már a 4. Lg tv megy tönkre 4 éven belül ebből az enyém 2db az egyik 1 a másik 2 és fél éven belül ment tönkre. Ha valamikor lecserélem a c715-öt fogalmam nincs mire cserélném.
-
Dyraxx
tag
hát sztem még mindig túl sok a C725.
50k-val drágább, mint a C715 és gyk. az e-Arc az egyetlen említésre méltó plusz benne. Hozzátenném, hogy per pillanat a C715 is túl sok 250-ért, drágább, mint amennyiért tavaly vettem, (230 eft).Szóval ez a 725 nekem nem opció — ennyiért... inkább megvárom, mig zuhan egyet a C728. A 120Hz egy nagy ugrás a 60-ról.
-
mikrofon
veterán
Ha a 728-as 350 lenne akkor nem hezitálnék. Ez valahogy a lélektani határom egyelőre. Mert úgy számolom hogy 150e -ért elmegy a szinte új 55c715-öm és akkor még 200e-t rádobnék a 65c728-ra.
Bár két hete úgy gondoltam hogy 300e a határ így lehet hamarosan eléri a határon a c728-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 24 Hours of Le Mans
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilhasználat külföldön
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged