- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5831 üzenetére
c715-re se volt normális teszt amiket meg találni lehetett róla nem igazán volt hiteles többek között ami itt a ph-n is volt.
-
Saccco
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5831 üzenetére
Nem a legfontosabb húzó TV-jük. Szerintem.
Én is szemezek egy C728-cal. Ezen kívül az U8QF van versenyben nálam. -
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5638 üzenetére
Vàrható teszt az rtingsen a C825-ről.
-
Saccco
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5636 üzenetére
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5513 üzenetére
Hol látsz 350-ért?
Az alza 383e [link] -
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5511 üzenetére
Az a gond nekem kicsi az 55"
Nagyobba meg mindig drágább,aránytalanul minden márka.
Lásd C815 alzan van 55-65-75" -
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5509 üzenetére
A Samu mini ledek már kint vannak a MM oldalán,meg a sima ledek is.
Mit mondjak nem lesz olcsó,hátha a TCL jobban áraz,esély van rá.
Vagy különben marad a C725-728 mint opció. -
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5498 üzenetére
Hdr filmeknél lassabb az tény de nekem az a web os-nél is volt hogy akadt. Biztos használat függő is én annyira nem vettem észre. Egyébként a 625-ös frissítés után én csináltam resetet szerviz menübe és szerintem gyorsabb lett a menü.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5496 üzenetére
Nem értem ezt a lassú dolgot nekem előtte lg web os volt ami a legtöbb ember szerint a legjobb tv os és én szinte semmi különbséget nem vettem észre gyorsaságban. Ti hol látjátok lassúnak a rendszert?
-
Baloo27
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5460 üzenetére
Tudom,de mèg csak a P verziónak volt hivatalos bemutatója.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5454 üzenetére
Ma volt a P725-ről egy event link
-
Reggg
csendes tag
válasz
tomboy0013 #5430 üzenetére
Szia. A P715-nél 1234 az alapértelmezett jelszó. Szerintem a C815-höz is jó.
-
Astor22
tag
válasz
tomboy0013 #5397 üzenetére
Szia, én pár napja lettem 55c715 tulaj, mivel az előző Philips tv-m elromlott, és ezt kaptam a Telekom tól.
Elsőre nagyon féltem tőle rengeteget olvastam, többnyire jót, és akkor döntöttem úgy hogy elfogadom a Telekom ajánlatát, és nagyon nem bántam meg, olvastam sok embertől meg tesztekben hogy a fényerő kevésnek bizonyul a HDR megjelenítéséhez, de én ezzel vitatkoznék, én látom a különbséget a hdr és nem hdr tartalom között nekem még valamilyen szinten sok is a fényerő, a fekete szín is más dimenzió a Philipshez képest. Esetleg akkor fogom le cserélni ha, lesz hdmi 2.1 és 120hz a 2021 es modellekben. -
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5399 üzenetére
De az meg oled árban lesz szerintem....
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5395 üzenetére
Ezért írtam sajnos panel lottó. A direct ledes tévék meg sávosodásra hajlamosak ami mozgásnál nálam is látható de már megszoktam. Ugyan ezt olvastam már direct ledes Samsung vagy más márkánál is.
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5395 üzenetére
Sajnálom mert félig-meddig én beszéltek rá.
A soundbaros megoldás nekem is bejön csak ritka az ilyen tv.
Sokáig az EC780 volt tervbe nekem is. -
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5383 üzenetére
Fényképek alapján nem egy bevilágítós tv ez,főleg ha láttál volna már elcseszett ips paneles tv-ket!
Próbáld a háttérvillágítást minimalizálni,kontrasztot és fényerőt is levenni annyira ami még neked jó.Dinamikus kontrszt KI.
Ha ezek után se javul,akkor goldold meg a vissza küldést,de mint mondtam,élőben kéne látni,mert igy nem vészes. -
Botika89
tag
válasz
Utolso képnél piros háttérrel elég jól látszik!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Képek alapján csalóka ezt neked kell látni. Ha nagyon zavaró küldd vissza még van időd barátkozni vele a nagyobb gond az hogy ha veszel másikat az is ki tudja milyen lenne... Ez sajnos ilyen panel lottó!
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5380 üzenetére
Teszteld mindenképp mert lehet másik márkánál se lesz jobb ha edge ledes. Ha sötétben fekete jeleneteknél nem zavaró és minden más ok akkor lehet jól jársz ha megtartod. Tényleg jó árban vetted! Vannak újabb szoftverek valamelyiknél javítva lett a 4k hdr YouTube akadás mert egy jó ideje nem panaszkodott senki hogy gond lenne vele esetleg próbáld meg wifin használni. A hangzás + pont ha nincs külön rendszered hozzá, tévéhez képest biztos jól szól!
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5362 üzenetére
A 3000PPI,a jó kontrasztú VA panel 5000:1,wide color gamut,széles színskála, Dci-P3 93%,mind azt mutatja hogy ez egy jó tv.
Persze nem egy komolyabb Samu qled,de annk az ára is több.
Ezek az értékek közel sincsenek ilyen jók Philipseimen,amin igyis nagyon jó kép van.
Ár/értékben jó ez a tv nagyon,én az edge ledet se tartom hátránynak,lásd Pana tvk. -
tomp
félisten
válasz
tomboy0013 #5362 üzenetére
14napos visszavétel online rendeléskor érvényes. Az mindegy, hogy miként veszed át. Személyesen az üzletben vagy kiszállítással.
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5353 üzenetére
Divat lett sajnos úgy vásárolni, hogy inkább online vesszük meg.Szinte minden márkánál.Az elmúlt hónapokban 2 IPS direct ledes tvt küldtem vissza.
Volt tavaly egy a C815-től gyengébb tudású ívelt 65s TCL tvm,edge ledes,nem volt bevilágítás,felhősödés.
Ebben az ársávban minden tvnél kb ugyanazt fényerőt kapod,400nit meg egy pici,nagyon kevés kivétellel. -
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5353 üzenetére
Attól függ árban hogy lenne ha egy árban van és elfér a 65-ös én tuti azt venném. Ha 55-ös méret jó csak akkor egyértelmű hogy a 815 max visszaküldöd ha nem tetszik!
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5351 üzenetére
[kép]
Ezek mind 1080p képek.
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #5350 üzenetére
Még annyi, hogy a 4K felstálázás mennyire jó ezeknél a TV-knél? A HD és fullHD tartalmakra gondolok.
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5348 üzenetére
Olcsóbb nem lesz.
Ami lesz viszont,direkt LED illetve a C728-ban 120hz-s panel,2.1hdmi,VRR,Auto-low-latency-mod,ennek is meg fogják kérni az árát.
De ha nem játszol akkor felesleges várni egy jó árat az új modelekre.
A 65C815 venném én is de majdnem a duplája az alzan a 55-nek -
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5346 üzenetére
A C825-el tervezni egyenlőre sztem felesleges.Mivel Mini LED meg soundbar, megjelenéskor,meg még utána is drága lesz.Min. 300ezer,hanem 400e,inkább egy oled árra tippelnék.
Szóval vedd meg nyugodtan annyiért az 55C815-t,az nagyon jó ár érték.
Az hogy edge led még nem hátrány, nagyon jól tudnak kinézni ezek a vékony tvk.
Én egy ilyet szerettem volna csak kifutott [link]
Vagy megvárod a C725-C728 párosból amelyik jobb áron lesz. -
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5334 üzenetére
Biztos lehet mókolni a szoftvert de itt többségben csak a béta kiadásokat szoktuk feltenni. Igazából ez nem nagy cucc meg nagy veszélye nincs. Szerviz menüben lehet mókolni ott viszont meg van az esély hogy a szoftver összeomlik volt már rá példa de azt is életre lehet kelteni a legtöbb esetben. Lehet rootolni is külföldi fórumokon olvastam de azt szerintem itt senki nem csinálta meg.
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5334 üzenetére
Igazából nem kell sokat mókolni a C715-el se,itt megmondják neked melyik verziót érdemes használni,ki van próbálva/tesztelve.
Neked kell eldönteni mennyit szánsz rá.
A P715 inkább hagyományosabb értelemben vett tv nézéshez ajánlott,a C715 inkább a jobb minőségű streaming adásokhoz,nagy felbontású filmekhez,720p-től fölfelé már jó lesz.Persze ez csak irányadó megjegyzés lenne, természetesen minden tartalom nézhető mind2 tvn,az SD tv adások kivételével,az nem lesz vmi izmos.
Hiába nézed meg a tv-ket nem biztos az alapján fogsz tudni választani,nem mérvadó.A lényeg otthoni körülmények között derül úgyis ki.Max látod őket külsőre,az is számíthat. -
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5331 üzenetére
Attól függ mennyi a P715?
Ha nincs jelentős különbség akkor érdemes a C715 qled tv-t választani
Nekem nincs jelenleg TCL,de mivel ez a brand topkja itt van sok C715 tulaj. -
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5322 üzenetére
Az hogy lesznek e képhibák vagy milyen a panel minősége az csak kibontás után fogod látni de ez vonatkozik a többi markára is. Ha ennyi fér bele a keretbe rendeld meg nyugodtan max 14 napon belül visszaküldöd ha nem tetszik.
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5322 üzenetére
Ha kicsit hamarabb keresel tv-t,többször volt akcíóba az 55P815
130-140ért,de kifutott!
A P715 egy VA paneles tv,jó kontraszttal és jó fekete színnel.
Sötétben tvzésnél jobb választás,mint az ugyan ilyen méretű ips Lg.
Op.rendszer mind2 márkánál jó,az androidnál az előny,a több ezer app miatt.
Lg-t inkább csak az HBO GO és a Magic remote miatt érdemes venni,főleg annak aki pont erre utazik,illetve mindenképpen ips-t szeretne.
A TCl 55C715 ára is elég mozog,viszont az már qled tv,30-40ezres felárat megéri.170e volt a legolcsóbb talán
Ha nem sürgős érdemes megvárni az idei modeleket,sztm 1-2 hónap és kezdenek beszivárogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest