- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Természetesen az érzéssel nem lehet vitatkozni.
Szerintem akkor ehhez neked minimum az nvidia shield tv pro 2019-es médiaboxra van szükséged az AI felméretézése miatt. Kevés olyan TV -van ami ezt jobban csinálja. Vannak természetesen, de azok a "nagyobb" márkák jóval drágább magasabb kategóriájú TV- i.Egyébként ha tényleg elállsz és másikat veszel akkor oszd meg kérlek itt is a tapasztalataidat, hogy tudjuk hogy ebben hol áll ez a TV.
Amúgy én is a shielden keresztül nézem a 1080p mert jobb a felméretezése. De én nem mondanám azt hogy a c728-am-é rossz lenne. A különbség igazán a rosszabb minőségű 1080p-k esetén jelentős.
A felméretezés meg szoftveres. Így h a 4K képekkel elégedett voltál, akkor ez nem a kijelző hibája, hanem egyszerűen ez ilyen. Kizárt hogy a tiédbe más szoftver kerüljön. Egy frissítéssel lehetne még próbálkozni.
Én el tudom fogadni, hogy neked ez nem elég. -
rankesz
veterán
Azért arra készülj fel hogy a q8Xrat-hoz képest jóval gyengébb lesz a hang, onkyo logo ide vagy oda... Nekem is egy qe55q82rat várja a dobozban az új gazdáját, egyelőre nem hirdettem meg, de nekem a képe kevésbé tetszik mint a tcl-é, na meg a hdmi 2.0-as 2060 superrel sokkal bajosabb előcsalogatni a 4k 120hz vrr-t, 4.2.0-s színmélységgel, egyik nap nagy nehezen beállítottam egyedi felbontást, polaritást stb létrehozva, másnap már nincs jel fogadott mikor beállítanám, stb. Tcl-nél ez sima liba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest