- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rogiii
aktív tag
válasz
Kiskutya #7351 üzenetére
Az enyém ezt a szintet meg sem közelíti.
Mondjuk utolsó darab volt az Euronicsban, lehet ezért volt már félre rakva. Nem is tudják cserélni, mert nincs nekik raktáron így csak az elállás maradt.
Sajnos nem tudom lefotózni, mert már visszacsomagoltam. Ma vagy holnap viszi is vissza a futár. -
Rogiii
aktív tag
A gyereknek ment a grincs( új animációs), este meg a La Casa de Papel új évadából 1 részt, filmből 4khdr a Gemini man (ez szép volt), de ugye ez valós 4k.
Filmből még a Préri urait raktam be ez is full hd relase volt, és ez is elég gatya volt.
Youtubot is próbálgattam, de ott is a 4k hdr viedók szépek voltak, a sima videóknál már nem volt olyan szép.
Amihez tudom hasonlítani az egy 65q80r samu és egy 65xh900 Sony. Ezeken lényegesen szebben néznek ki az adott anyagok.
Szerintem ezzel a konkért tv-vel lehet valami hiba, ezért is küldöm vissza, mert semmi kedvem gariztatással kezdeni. -
Rogiii
aktív tag
válasz
Kiskutya #7347 üzenetére
65" a méret.
Igen kikapcsoltam minden képjavítót, sőt végigmentem minden képopción a szabváynostól a moziig, de mindegyikkel nagyon rossz volt a kép. Az élesség csúszkát is próbálgattam, de nem láttam változást minimum és amximum érték között.
A színek, fényerő és a mozgásmeglenítés az rendben van. Maga a képminőség nagyon gyenge.
Akkor nagy valószínűséggel kifogtam egy hibás vagy rossz panelt. Mást egyszerűen nem tudok elképzelni vagy maga a felskálázás nem működik megfelelően.
Az egész család ki volt akadva hogy nagyon homályos a kép, a fejek körül szabályos aura van film vagy sorozat alatt. -
Rogiii
aktív tag
válasz
Kiskutya #7344 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült beüzemelnem a c728 tv-t. Sajnos vagy kifogtam egy rossz példányt vagy túl magasak voltak az elvárásaim, de nekem tetszik sajnos a képe.
A 4k hdr az nagyon szép rajta, de ha full hd filmet vagy sorozatot nézek, akkor nagyon életlennek és homályosnak látom a képet.
Az android viszont nagyon fluid rajta.
Ezért úgy döntöttem elállok a vásárlástól.
Köszönöm annak aki segített, amikor kérdéseim voltak. -
Rogiii
aktív tag
Mindenképp fogok beszámolót írni. Sokan szidják a Samsung Qledeket, de nekem semmi bajom nem volt vele és több mint 2 évig ment napi 10 órákat. Egyedül a 4k/120hz miatt cserélek és a Tcl most megfogott az ár érték arányával, meg sok elégedett véleményt is olvasok róla.
Van itthon egy andoridos Sony oledem és szeretem az andoidot, szerintem ezzel a részével nem lesz gond.
Egyedüli negatív dolog amit olvasok, hogy 4k/120hz-en ez a panel is hajlamos homályos képet megjeleníteni a sony xh90 szériához hasonlóan.
Majd meglátjuk. -
Rogiii
aktív tag
Sikerült egy 65c728-at berendelnem az Euronicsnál. Hétfőn szállítják ki.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Egy Samsung Q80r qledet fog váltani.
Szándékosan nem akartam mégegy oledet venni, mert ez a gyerek szobába kerül és egész nap kapni fogja az ívet -
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
65-ös Tcl tv-t szeretnék venni, elsősorban Xbox Series X konzolhoz.
Az lenne a kérdésem aki ilyen konzollal játszik mennyire elégedett?
Illetve nem találok seho la kijelzőkről adatot, hogy hány hz-es pwm technológiát használnak, mert elég érzékeny rá a szemem?
Esetleg más hasznos infót vagy ajánlást is szívesen fogadok.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged