- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.aron
csendes tag
Sziasztok!
Első TV-m vásárlása előtt állok. 55-ös méretben nézelődtem és rátaláltam az 55C655-re. De láttam hogy van belőle pro verzió is ami nem direct lit hanem full aray. Megéri a felárat csak emiatt?
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
freeland0806 #36195 üzenetére
Ahonnan rendeltem, ott a vevőnek kell megoldania a visszaküldést, vállalnia a szállítási költséget is.
Írok a TCLnek és a boltnak is, aztán meglátom mi legyen. -
freeland0806
tag
válasz
Trk.Adam87 #36191 üzenetére
Volt nálam C805, nem ilyen volt. Pár mm sötétedés volt max és egyáltalán nem ennyire látványosan. Hidd el ez messze van a normálistól akármit mond a TCL erre. Ha nem zavar tartsd meg nyugodtan, de ha zavar (márpedig azért írtál ide gondolom) azonnal állj el és kérj cserét, mert lehet a TCL ezzel nem fog kezdeni semmit, te meg bukod a 14 napos elállást ha online vásároltad.
-
boborján2
senior tag
válasz
z123456z #36188 üzenetére
Kizárt hogy a TCL tv-ben ne lenne DLNA!
Egyébként a telefonból viszonylag könnyen lehet faragni akár ftp szervert is, és mivel androd tv bármit telepíthetsz arra is.
Sőt ajánlott is ,pl egy kodi. nem csak azért mert sok protokollt kezel,hanem a lejátszási képességei miatt is. -
Celtis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36191 üzenetére
Ha már most nem felel meg a készülék, miért nem küldöd vissza? Azért a pár ezresért kockáztatod a bizonytalant? Normálisabb helyeken nem is kell a visszaszállításért fizetni.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
freeland0806 #36187 üzenetére
Majd a hétvégén írok e-mailt a TCL szervíznek, megmutatom nekik a videót, képet. Kíváncsi leszek, hogy ez a szint már beleesik-e náluk a garanciális javítás vagy csere kategóriába.
-
rainman72
nagyúr
Vki nem ismeri esetleg?
TCL S55HE soundbar? [link]
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Bocsi a hülye kérdésert, de nem nagyon értek hozzá és nem találtam rá választ sem. 765 milyen hálózati protokollt használ vezeték nélküli film lejátszáshoz? A jelenlegi tévém felett lassan eljár az idő. Dlna-n játszom a filmeket a telefonomról egy apró app dlna szervert csinál belőle. Ide is töltöm le nagyritkán a filmeket, így ez baromi egyszerű. De a TCL-n nincs dlna a leírás szerint. És itt jön a nem.értek hozzá, lövésem sincs, hogy fogja a telefonomon létrehott könyvtárból lejátszani a filmeket? Nem képernyőtükrözésre gondolok, hanem a tévé lejátszója látja a telefonon a könyvtárat, és a tévén is indítom. Azért lenne lényeges, mert nem akarok továbbra sem külső lejátszót, nast vagy pc-t használni, maradnék a jól bevált telefonos dolognál. Megoldható?
Köszönöm. -
freeland0806
tag
válasz
Trk.Adam87 #36169 üzenetére
A videón még jobban átjönnek a sötétedő sarkok, mint a fotón (nézzétek meg azt is). Én nem hiszem, hogy ez ekkora mértékben normális lenne, nálam ez már ingerküszöb felett lenne jóval
-
blueye
veterán
Van egy linketek (képekkel) hogy mit kéne néznem ami hiba lehet? (bevilágítás, felhősödés, stb?)
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Trk.Adam87 #36184 üzenetére
Több mint valószínű, hogy igen.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Ha rosszabbodik, akkor gondolom foglalkoznak vele, mivel garanciába az adott eszköz romlása/problémáinak halmozódása beletartozik. Ez a szint még tényleg vállalható, de ugye már tapasztalram korábban, hogy idővel súlyosabbá vált a probléma egy Samsung 40" H6500 típuson. (A DSE lett egyre intenzívebb évről évre)
-
Imi1981
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36180 üzenetére
Videót nem néztem meg mert dolgozok épp
. Nálam is van DSE de nem vészes. Előző samsung 48 h6400 tévémen is volt. Legalábbis nekem nem vészes de mindenkinek más az ingerküszöbe. Viszont nekem más tévém van c745 x2. Ha zavar akkor most lépj mert később mégjobban fog zavarni.! Garanciába nem tudom mennyire foglalkoznak ezzel. A sarkok sötétedése nálam is kb ilyen mint ahogy a képen látni de az engem nem zavar. Film közben nagyon ritkán venni észre. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Imi1981 #36179 üzenetére
A DSE nem olyan vészes ha megnézed, viszont egy korábbi TVn tapasztaltam hogy idővel tud rosszabbodni.
Nálad akkor annak nyoma sincsen?Nem hiszem, hogy visszaküldöm, semmi kedvem pluszban fizetni a szállításért. Ha rosszabbodna, akkor garanciát veszek igénybe. (A fokozatos DSE romlás esetén szerintem megilleti a garancia igénybevétele a fogyasztót)
-
Imi1981
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36172 üzenetére
Nekem is ilyen az 55C745. Szerintem ez még simán jónak számít. Csak ezért biztos nem küldeném vissza. Mármint a sarkok enyhén sötétebbek arra gondoltam.
A DSE már más. Az ha zavaró akkor cseréld. -
Celtis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36174 üzenetére
Amikor a fogyasztó az indokolás nélküli elállás jogával és, akkor őt olyan helyzetbe kell hozni, mintha, a vásárlás nem is történt volna meg. tehát részére visszaját a termékért fizetett vételkáron kívül szállításért vagy ha az adott fizetési módért külön fizetett költség is. A visszaküldés költsége azonban általában a fogyasztót terheli.
Kivételt jelent és a vállalkozásnak kell viselni a visszaszállítás költségét három esetben: 1. Ha a visszaküldés költségét a vállalkozás magára vállalta, 2. A vállalkozás a termék visszafuvarozását magára vállalta, 3. A termék jellegénél fogva postai küldeményként nem szállítható és azt a szerződéskötés megkötésével egyidejűleg kifuvarozták a fogyasztónak.Így kép alapján elég erős a sarkok sötétedése. Viszont a DSE problémás lehet, mert az rendes képtartalomnál is előjöhet és nagyon zavaró tud lenni, pl egy focimeccsnél.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #36166 üzenetére
A jóval drágább Sonyknál is jelen van a DSE(rtings) meg szinte minden leden.
-
Till@
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #36174 üzenetére
Az emagnál nem kellett fizetnem.
Meg kell nézni az adott boltnál hogyan működik,ÁSZF-ben vagy máshol is, le van írva a menete. -
Till@
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #36172 üzenetére
Mezei felhasználó vagyok ezt leszögezném.Azt tudom mondani, hogy az enyém enyhébb volt.
-
Till@
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #36169 üzenetére
Annyira nem vészes a dolog szerintem, bár a sarokban látványos.Ha nem zavar film, játék alatt, vagy nem látszik akkor ok. lehet.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #36166 üzenetére
Egyelőre a sarkokban jelentkező sötétedést fotóztam le fehér alapon, viszont pl szürke árnyalatnál picit látható a kijelző különböző területein lévő dirty screen effect is, annak ellenére is, ha nincsen mozgás a képen. Ez normális?
Nyilván egy fotó nem adja vissza tökéletesen a valóságot.
Ez pedig egy videó a dirty screen effect-ről, igaz nem olyan magas a videó bitrátája, de ettől még látni a lényeget:
https://mega.nz/file/xhF0gbJB#FchcGbPnET5pBOl0Id7pbfVjSo-oaYN75PirGBeV2_I
Szerintetek ez vállalható ennél a C805 típusnál?A felhősödést nem fotóztam, mivel az csak kikapcsolt local dimming alatt látszik, tehát azt el tudom fogadni, hogy van, mivel nem látom.
-
Alarikman
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #36154 üzenetére
Minimális fényerő csökkenés van a sarkokban nálam, semmi féltünő dolog. Nem volt még Oled-em vagy ettől jobb tv-m. Szóval elfogult vagyok. Brutál jó a képminőség. Főleg Dolby Vision -ben es Xbox -on.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Cartmenn #36165 üzenetére
Hogy lássam van-e felhősödés anélkül.
Egyébként minimális Dirty screen effect is rendben van? Ez szinte minden hasonló típusnál előfordul? Most nem a sarkokra gondolok, hanem a kijelző többi részén 1-2 helyen van jelen, viszont ez csak akkor látszódik jobban, ha egy színű háttér körül valamilyen mozgás történik, így feltűnik, hogy halvány mozdulatlan foltok jelen vannak. Youtubeon ugye vannak dirty screen effect tesztelő videók is.
Nem durva szinten, mivel láttam már sokkal intenzívebb foltosodást is, de azért a C805 árkategóriájában már nem kéne ilyennek jelen lennie, főleg, hogy telefonok kijelzőjén sem lát hasonlót az ember 10 éve legalább.(Nem AMOLED kijelzőre gondolok, hanem IPS-re is) -
Cartmenn
aktív tag
A local dimming-et miért kapcsolod ki? Mini ledes tv-nek ez a lényege hogy van benne.
-
Till@
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #36159 üzenetére
Meg nem bántam, mert végül visszakaptam az árát, igaz az a procedúra volt vagy 2 hónap.
Maga a javítás kb. 2 hetet vett igénybe az elszállítástól kezdve mire visszakaptam,de rosszabb lett mint volt.
Szerintem, ha van még lehetőség a visszaküldésre, akkor a javítás meg se forduljon a fejedben. Én így járnék el.
Gondolom zavar a dolog, azért írtál ide.
A következő lehet hogy jobb lesz , de az is lehet hogy más problémája lesz, viszont az elállás joga meg fog illetni az új tv esetében is. -
Celtis
veterán
válasz
Ha normál tartalomnál nem észrevehető, akkor nem érdemes foglalkozni vele. Ha viszont zavaró neked így vagy úgy, akor elállás. A szerviz nem fog ezzel foglalkozni.
Amúgy szerintem minden LCD tv-n valamennyire sötétebbek a sarkok. A mérték a kérdés.
pl. [link] -
blakey
titán
válasz
…a TV sarkaiban jelentkező sötétedés a nagyobb probléma, viszont filmnézés alatt nem feltűnő.
- LCD technológia velejárója, mindig ilyenek voltak, főleg a "hátsó ledesek",, élled esetében kevésbé érzékelhető. Ha zavar, akkor oledet kell választani, ott nincs ilyen jelenség. -
Trk.Adam87
aktív tag
Tehát szervízelés után felhősen kaptad vissza? Akkor gondolom megbántad, hogy visszaküldted.
Mennyi időt kellett várnod az elszállítás és visszaszállítás között?A vásárlástól való elállást érdemesebb akkor igénybe venni, az gyorsabban lezajlik?
MiniLed esetén a felhősödés még vállalható, hiszen a local dimming elfedi a felhősödést, a TV sarkaiban jelentkező sötétedés a nagyobb probléma, viszont filmnézés alatt nem feltűnő.
-
Till@
aktív tag
válasz
Nekem a sarkokban tért el a fényerő és felhős lett, miután elszállították a szervizbe és vissza.(65")
Kérdés, hogy benne vagy-e a visszaküldési időablakban. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Trk.Adam87 #36156 üzenetére
Körben a sarkok felé, illetve a széleken szokott lenni. De nem mindegy mennyire látszik. Normális esetben, normális tartalomnál nem igazán kellene. Vagy csak kicsit.
Szerk.:
Egyébként C805 -ből nálam 2 is volt, mindegyikkel jó tapasztalatom volt ezen a téren. A technológiához képest egész egységes a panel. Már amennyire lehet.Viszont minél többet nézed, annál jobban fogod látni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Dobsz be egy képet róla, amin nagyjából valósághűen látszik? Egyébként egyik mini LED sem lesz teljesen homogén. Illetve a többi sem. Ez a technológia hátránya. Vignettálás meg nagyjából normális. Attól függ milyen mértékű.
Kb. az OLED van, ami normális homogenitást tud produkálni. Abból is inkább a QD OLED.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Nemrég vásároltam egy TCL 50" C805 típust.
Az normális jelenség, ha a kijelzőn szélein gyengébb a fényerő? Tehát fehér kép esetén szürkés, rikító színeknél halványabb a szín.
Emellett kikapcsolt local dimming mellett eléggé felhős a kijelző bal oldala, több nagy eltérő intenzitású foltban.
Más C805 tulajoknál is jelen vannak ezek a problémák? (Kijelző mérettől függetlenül kérdezem)A firmware-t melyik menüpontban lehet frissíteni? Egyelőre nem találtam meg. Köszönöm a segítséget!
-
bbubby00
őstag
Visszament a 85C805os TCL, rendeltem helyette egy 83as Samsung Oled S90D-t.
-
RBJ
addikt
Hang remegés rekedés másnak nem szokott lenni? Pl streaming filmekben sokszor előfordul hang remegés vagy rekedtség. Játéknál még hang akadás.
-
kutga
félisten
válasz
Caveman123 #36143 üzenetére
Próbáld ki valamelyik 60Hz-es bemenettel, és a kép módot állítsd át játékra vagy pécére.
-
Smiro
senior tag
Unokáim a könyvtárba raktak egy gyerekfilmet, ami megjelent a néznivalók listában is, tehát egymás alatt vannak. Hogyan lehet törölni, mert zavar a birka látványa a célzászlóval, ráadásul duplikaturában
-
Caveman123
újonc
Sziasztok.
TCL C805-el rendelkezem,.
Régebbi videójátékoknál (ps3-xbox) eléggé látványos a screentearing.Némelyik játéknál totál szét tud csúszni a kép alsó és felső része.
LG oled-en is jelentkezik a probléma,csak nem ennyire.Ott elviselhető mértékben.Esetleg ha tudtok vmi megoldást problémára, azt megköszönöm.
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Aki igényelt és kapott 5 év kiterjesztett garanciát, mindenki olyan pdf-et kapott, amiben a garancia hosszánál a hónap helyett cseh nyelven "měsíce" van írva? Illetve ugye azt írja, hogy a gyári garancia lejárta után kezdődik, 36 hónap (měsíce).
-
lazara007
tag
Sziasztok,
Törött tcl75c835-et meg lehet javittatni? Kijelző alján csikoz. Ha igen kb mibe kerül? 2 éves. -
boborján2
senior tag
válasz
Perillustris #36127 üzenetére
65C835 592fw.
Soha nem mértem , de kb 1perc kell neki szerintem.
Illetve nem igazán használom , mert az 592-vel stabil a gyorsindítás. -
kokokka
addikt
válasz
Perillustris #36129 üzenetére
Kikapcsolt állapotból ilyen az enyém is. Én hagyom alvóban mindig, pedig néha csak pénteken van bekapcsolva először
-
kokokka
addikt
válasz
Perillustris #36127 üzenetére
De miért így használod? A bekapcsolás így működik, de miért nem alvóban van a TV-d?
-
Perillustris
senior tag
Sziasztok! Kinek meddig tart a bekapcsolást követően a betöltés (rendszerindítás)?
C835-öm van és határozottan lassabbnak gondolom a megszokottnál, de mivel ritkán nézem, lehet, csak képzelődöm. Imént telepítettem a legfrissebb FW-t, de nincs változás. Egyébként jól működik minden.Nálam a bekapcsolástól 18-19 másodperc telik el, míg a Google Tv logó animációja elindul, majd 13 másodperc múlva fiókot kell választani (eddig automatikusan a legutóbbit töltötte be). Ezután még 32-33 másodperc telik el a menüig, azaz kb. 62-64 másodperc a teljes folyamat.
Ethernettel és WIFI-vel is azonosak a fenti idők, sőt, hálózat nélkül is.
-
blakey
titán
válasz
blueye #36125 üzenetére
Melyik a legjobb bőngésző TCLre amin streamet lehet nézni, pl. m4sport.hu ?
- egyik sem, használj Kodit és megfelelő kiegészítőt (van m4sport.hu kiegészítő is). A TV-ken használatos böngésző nem erre való, sőt, ott semmilyen módon nem élvezetes a böngészés, arra ott a számítógép, telefon, laptop. -
blueye
veterán
Melyik a legjobb bőngésző TCLre amin streamet lehet nézni, pl. m4sport.hu ?
-
kenicsab
tag
válasz
kokokka #36119 üzenetére
- thboxx
most néztem a Yamaha RXV-373 csak Arc csatlakőzással rendelkezik, ezért nem képes a Tv eArc módra
- kokokkaNos a kütyü rendelkezik egy Hdmi-audio kimenettel amit bármilyen legalább 5.1 erősitőre lehet csatlakoztatni normál Hdmi input! portra.
a tv eArc-nak (az eArc porton) látja az extractort és azonnal kezeli is , viszont felfelé nem konvertál pl D.Atm. , de DD+ igen és egyéb 5.1 formátumok.
Tehát,
Tv - extractor - AVR (hdmi input 1-2-3-4 stb.)
Kezeli a CEC-t, viszont a hangerőt nem minden esetben! -
vargalex
félisten
válasz
boborján2 #36115 üzenetére
Én sem értem teljesen. Én anno USB-ről felraktam a v269-et a 43C655-re, mert online nem találta. Aztán tettem egy kitérőt a V999-es test firmware felé, de utána úgy gondoltam, hogy inkább legyen gyári. Ekkor visszatettem IMG-ből a v195-öt (vagy v230-at, már nem emlékszem pontosan) és azonnal a kezdeti lépéseknél fel is ajánlotta a v269-et letöltésre és telepítésre. A Telegram-on 8 napja elérhető v385-öt azóta sem ajánlotta fel, nem talál online frissítést...
-
thboxx
aktív tag
válasz
kenicsab #36117 üzenetére
Szia!
Néztem ezeket az átalakítókat, de nem tudtam kitalálni hogy is tudnám közbeiktatni. Jelenleg a TV ARC aljzatába van dugva az erősítő, HDMI1-be az Xbox. Az előző LG félokos TV-vel így működött is frankón. Most, hogy már túl okos a "régi" rendszerhez a TV, nem akarja az igazat. Pedig a TV felismeri az erősítőt is típus szerint... -
kenicsab
tag
válasz
thboxx #36108 üzenetére
Szia!
Ami működhet az egy Hdmi audio extractor [pl. link] .
Kínából olcsóbb...
Nekem az erősítőhöz kellet, mert nem fogad eArc-ot egyáltalán pedig 7.1 Denon.
Mind a netflix mind a D+ 5.1 DD+ ban szólalt meg így , egy hátránya van, hogy bekapcsolás után mindig Arc módban indul és át kell váltani eArc-ra.
Láttam csak eArc-os változatot is.
Egyébként jó és elég volt neki a tv usb-je tápnak, igaz hub-on. -
boborján2
senior tag
válasz
vargalex #36114 üzenetére
Nem értem mi folyik itt gyöngyösön
,illetve a tcl -nél.
Amikor megvettem akkor frissült ez a része , de maga a firmware soha. Én frissítettem telegremról letöltött 592 OTA-val. (akkor ez tűnt a legjobbnak) Azóta már kijött vagy 5 firm ,azokra sem frissít. A napokban ,hogy nyomkodtam a menüt ,akkor látom van egy update , és ez volt az.
Illetve nem tudom nevezhetem e update-nak ,ha minden ugyanaz. Firmware azóta sem jön , bármit csinálok vele.
További érdekesség ,hogyja a tv hálózatát az otthoni adguardhome-on átengedem , egy árva dns kérése nincs amikor a frissítés keresésre rányomok.
Olyan mint ha a 835-ben ez rész halott lenne.
-
vargalex
félisten
válasz
Stealth #36109 üzenetére
Ez nem a szolgáltató által kiadott frissítés (mondjuk CI kártyára, vagy valami egyéb)? Ha egyáltalán egy dologról beszélünk. Nekem egy 43C655 esetében a Rendszer->Névjegy->Rendszerfrissítés->Szolgáltatói Hálózat Frissítése menüpontban található elkülönítve a többi frissítéstől a Szolgáltatás Frissítése alatt. Nekem ez 2022.10.31-i, akkor még nem is létezett ez a típus. Illetve a kiadási megjegyzés: "Optimize the upgrade process for TTVS.".
-
Stealth
senior tag
Helló,
55C805-re megint volt Service update-em. -
thboxx
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy 65C655 TV-t. Tök jó, viszont az erősítővel kapcsolatban nekem is gondom akadt vele. Ha Disney+-ról, vagy Max-ról indítok filmet, van egy halk pattanás és nincs tovább hang. CEC, ARC jól van konfigurálva. Az erősítő egy Yamaha RXV-373. Tud TrueHD-t, DTS-HD-t... viszont az Atmost nem ismeri még. Ha minimumra veszem az appokban a minőséget (SD), akkor van hang. Csak tré a kép... Ha van 4K, nincs hang... Olvastam itt hasonló gondokról, de nem igazán tudtam kihámozni megoldást az én gondomra. KODI saját forrásból szépen megy. Van hang és kép is. Érdekes, hogy ha Xbox-ról megy az előbb említett 2 streaming app, megvan a 4K és az 5.1 is... Viszont (többek között) az lett volna a cél, hogy emiatt ne kelljen "nyüstölni" a konzolt... Mindamellett, hogy kényelmesebb is lenne eggyel kevesebb eszközt üzemeltetni a mozizáshoz... Szóval nagyvonalakban ez lenne... Ha valakinek van építő jellegű javaslata, ne tartsa magában...😅
Erősítőt még nem szeretnék cserélni...🙃 -
vargalex
félisten
válasz
barnabas25 #36106 üzenetére
Nem tudom, hogy típushiba-e, illetve még nem jöttem rá, hogy összefügg-e valamivel. Én azt remélem, hogy egy firmware frissítéssel ezt javítják. Valamint, mivel nem sokan panaszkodnak rá (itt talán a topicban ketten vagyunk, de két különböző típussal, a kollégának emlékeim szerint nem is C655-ös TV-je van), lehet, hogy pl. csak akkor fordul elő, ha CI kártyát használsz.
De egyébként a képe (amelyik forrásnál nem szemcsés) és a hangja szerintem teljesen rendben van. A gyerekek szerint szebb a képe és jobb a hangja, mint az LG 50UN81003LB-nek. -
vargalex
félisten
válasz
barnabas25 #36102 üzenetére
Nálam egy 43C655 üzemel lassan 1 hónapja (nincs napi használatban, mert a vendégszobában váltott egy régebbi TV-t). Alapjában véve 2 gondom van vele:
1. Több olyan forrás esetén szemcsés a kép, amit más TV (legalébbis LG 32LB5700, illetve LG50UN81003LB) nem produkál. A lejátszó minden esetben egy AmLogic box CoreELEC-el. De néha TV adás esetén is látható (One, volt Vodafone/UPC DOCSIS terület, CI kártyával).
2. Néha (kb. hetente egyszer) nem kapcsolható be távirányítóval és a TV-n lévő gombbal sem. Csak az áramtalanítás segít. (De ezt itt kolléga egy másik típus esetén is írta.) -
ρσгτσ
addikt
válasz
Nekem 65 colosban volt. Annyiban tér el a 43 -tól (nyilván a mérete mellett), hogy jobb hangja. Szerintem teljesen jó TV ebben a kategóriában. Csak az enyém gyári hibás volt, így ment vissza.
Betekintési szög nem túl jó, de ebben a kategóriában ez mondható normálisnak VA panelnél. Csak akkor érdekes, ha nem elsősorban, nagyjából szemből nézi valaki a TV -t.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Nem mindenki elégedett ahogy olvasom a fórumot.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
barnabas25 #36099 üzenetére
C655 nem fér bele? Kicsivel drágább, de jobb választás, és arra már tudsz érvényesíteni 5 év garanciát Telekomos vásárlásnál. Amit itt kell regisztrálni.
Szerintem nagyon megéri inkább azt választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest