- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Full HD esetén simán bírja. 4k tartalomnál, ahogy én tapasztaltam (845X2) a tv hardvere ilyen 60-70 Mb/s bitráta feletti filmeknél kezdi beadni a kulcsot, ha belepörgettem, de ott sem mindegyiknél.
Külső médialejátszó+CE cpm build viszont viszi szépen. Még az említett Gyűrűk Ura 100 Mb/s feletti tartalmát is. Egyetlen filmnél vergődik tekerésnél, de szerintem ott a release-el lehet a gond. -
oio1i10o
lelkes újonc
Szerintem ez felbontas, szinmelyseg, codec, filemeret, HDD/NAS es lejatszo fuggo is. Nalunk NAS-rol ment minden etherneten es konkretan mindent lejatszott a 728 (jo, combosabb bitratakkal nem probalkoztam), de rengeteg anyagnal eldobta magat pause vagy beletekeres eseten.
-
Cartmenn
aktív tag
Nekem egy 75ös van csak a gyári lejátszót használok,azért figyelek arra mit töltök le ,van vagy 6 külső hdd, 4K filmekkel ,csak a 100-120Gb os terjedelmű GyűrűkUra trilógia fogta meg (megakad nem játsza le , telepített alaklmazással se ---van egy hisense u8qf az viszi) ) .Az tény nem tekergettem össze-vissza a filmekbe,hogy azt hogy viselné
Van nekem is egy külső 4K lejátszó Eminent de bedobozoltam
-
BlueSteel
tag
Külső lejátszó nélkül nem fog menni a framerate match (AFR). KODI-n nagyjabol jo lesz a lejatszas, Plexet dlna mediaszerverkent hasznalva. Ha nem eszlelsz akadozast rendben lesz, de nem kapsz filmes metaadatokat. Nekem a tv-n gyari plex appban minden akadozott osszevissza.
Mozi mód legyen filmnezeshez az alap beallitas. Vhiktor beallitasai, melyek elérhetőek a youtube csatornajan (c835-re), jo kiindulasi alap. Utana tudod finomhangolni magadnak.
Alapvetoen en csak hdr, DV tartalmaknál használom a local dimming high beallitast, sima sdr-nel sztem jobb kozepesen hagyni.
Mozgas beállításokon a juddert (also csuszka) max 2-esre tenném, ha zavar a 24 fps stutter. Amugy nálam kikapcsolva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest