- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Ezekben a tévékben mennyire erős a hardver videó lejátszásra? Pár hete elkezdtem használni 55C805-ön a Plex alkalmazást, egyelőre főleg full hd filmeket néztünk, de vannak lementve 4k hdr anyagok is. A fw friss a tévén, eddig nem találkoztam problémával. Az érdekelne, hogy mellette van-e még értelme mondjuk egy Amlogic külső lejátszónak, ami szintén van itthon, de nem használom.
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Ki mivel tartja tisztán a tévé kijelzőjét? Mikroszálas törlőkendővel szoktam portalanítani, illetve az ujjlenyomatokat letörölni, de nem mindig elég. Próbáltam már üveg tisztító sprével és utána papír törlővel, ami látszólag lepucolja, de ha rásüt a nap látni hogy foltos maradt. A gyerekek miatt sajnos gyakran kell pucolni.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Letöltöttem én is a frissítést a 805-höz, magának a telepítésnek mi a menete? Kimásolom egy fat32 pendrive-ra, és a tévén betallózom? V8-T653T01-LF1V486.zip a fájl neve, ota módon szeretném.
-
kutga
félisten
válasz
Caveman123 #36143 üzenetére
Próbáld ki valamelyik 60Hz-es bemenettel, és a kép módot állítsd át játékra vagy pécére.
-
kutga
félisten
válasz
barnabas25 #36099 üzenetére
Nem ismertem különösen a TCL márkát, tavaly november óta van meg a tévé, én elégedett vagyok vele. Előtte Sony Bravia volt, azt a gyerek elintézte.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
A tévén lévő Youtube alkalmazást tudom valahogy korlátozni, hogy a gyerek ne férjen hozzá a felnőtt tartalomhoz? Telefonon van a Kids alkalmazás, az csak a gyerekeknek szóló tartalmakat listázza, ha a tévére elérhető, az is jó, akkor viszon a 'rendes' Youtube alkalmazást kellene valahogy tiltanom.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Pár hónapja vásároltunk egy 55C805 típusú google tv rendszerű tévét, eddig főleg csak hagyományos tévé adásokra és Youtube videókra használtuk, de lassan összeáll a média szerver is, és érdekelne, hogy miképpen lehet ezen kadencia helyesen lejátszani a letöltött 4k tartalmat.
A szerver vagy samba vagy Plex, előbbihez van egy Amlogic külső lejátszóm Libreelec/Kodival, utóbbira a tévén a Plex alkalmazást telepítettem. Kodi alatt ugye van beállítás a képfrissítés váltásra média indításkor/leállításkor, a Plex applikációban meg van opció a frissítési gyakoriság állítására, ha ezzel jó, akkor nem kell feltétlenül a külső lejátszó. A kérdés inkább az, hogy a tévé speciális kép beállításai közül mit kell bekapcsolni, illetve mit nem? Jelenleg dinamikus képmód, és a mozgás csökkentése van beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged