- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz mikrofon #25048 üzenetére
Sziasztok!
Mennyi volt a 805 akciósan?Most válogatok TV-t (ráérek szerencsére) 65c745-tel indultam, de a c805 felé kacsingatok éppen. Ősszel volt a 745 235k-ért is emagon...most meg 275k körül mennek.
Ha a 805 lemmenne ebbe a 250-300 közötti sávba akkor BB lenne az tutti. Ha már volt itt akkor lehet májusra megint itt lesz (ha jól tudom általában akkor jönnek az új szériák)Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
pictigjis
senior tag
válasz Vhiktor #25046 üzenetére
háááát... sajnos a v999-ből a test version 2-t tettem fel, mert akkor még nem írtak róla semmi "rosszat". azóta kiderült, hogy dolby vision tartalom alatt produkálhat némi villódzást, ez nálam is előjött. az 1-est pedig már csak img-s frissítéssel tudom valószínűleg feltenni, mert pendrive-ról zippelve már nem tekinti frissítésnek
szóval ezekben a teszt fw-kben lehetnek aknák
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz Celtis #25043 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy azóta a fw-ek hatására mennyit változott.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
HF77
őstag
805 képest leginkább ár értékben nagyon nem hozza az elvártakat a 845
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Celtis
veterán
válasz Vhiktor #25039 üzenetére
@Mikrofon: Könnyedén vissza lehet keresni. Meglehetősen negatívan lett a 845 lefestve. Én azért is mondtam le a rendelést.
Szóval a 805-845 összehasonlítás igencsak érdekes lehet. Főleg azok fényében, amik a 845-re kritikaként elhangoztak, betekintési szög, kontraszt, fekete stb.[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
válasz Vhiktor #25039 üzenetére
akkor lehet, most ez az akciós 55-ös c835 a best buy?
-
Vhiktor
veterán
válasz mikrofon #25038 üzenetére
Ha jól emlékszem azt írtam, hogy hiába nagyobb a fényereje mégsem annyira dinamikus a képe, illetve a tone mapping hülyén működik/működött akkor rajta.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
mikrofon
veterán
válasz pictigjis #25032 üzenetére
Miért érdekes?
Az hogy eggyel korábbi de egyel magasabb kategóriájú termék a jobb ez normális. Különben mi értelme lenne a magasabb kategóriának?#25030 Stealth:
Tudom ezért írtam.#25034Stealth:
A C805-ről terjedt, hogy a C835 utódja.
Ez téves következtetés. Egyértelműen a C745 utódja a C805 ezért is a hivatalos típusa: C755. Csak egyes területeken marketing okokból C755 helyett C805 néven árulják.
A C835 utódja a C845.
Általad kért sorrend: C805 << C835 < C845; ú
A C805 és C835 között egy kategória ugrás is van.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz Stealth #25027 üzenetére
Rövid ismeretség alapjan a C835 jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Swenk
aktív tag
Üdv! A tv 65C805
A tv csatornákat abc sorrendben adja. Lehet más szisztémában is beállítani a csat. sorrendet? Pl. Digi szolgáltatói csat.sorrend, vagy csat.tartalom szerinti csoportosítás vagy csak egyenként lehet
"huzigálni" a csatornákat, a kívánt helyre. -
Vhiktor
veterán
válasz Stealth #25019 üzenetére
Videó sajnos nem, de a beállítások pdf formában elérhetőek lesznek.
-
Vhiktor
veterán
válasz vonSux #25017 üzenetére
Attól függ, honnan nézzük. Egy Lg C3-as oled szintje. Miniledhez képest valóban nem sok.
-
pictigjis
senior tag
válasz Vhiktor #25020 üzenetére
egyebkent melyik adaptiv fenyerorol beszeltek? az altalanos beallitasokban, a kijelzonel van egy "intelligens" beallitas, ami automatikusan allitgat, de peldaul a dinamikus kepmod reszletes beallitasainal kulon is van egy adaptiv fenyero opcio, ami eco modban eleg eco
-
Vhiktor
veterán
válasz Imi1981 #25016 üzenetére
Az ki van kapcsolva. Nem csak a fényerőt állítja el hanem mindent, a feheregyensulyt mindent. Bugos a fw, az sdr és hdr mód felülírják folyamatossn egymást.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
TCL 55C805
FW: V8-T653T01-LF1V028
Arra lettem fiygelmes, hogy néhány naponta, ha nem kapcsolom be a TV-t, a következő bekapcsolásnál fekete képernyő, majd kikapcsol a készülék.Visszahozni következőképpen sikerült eddig:
- áram megszüntetés, visszakapcsolás
- kijelző tükrözés elindítása amíg a feketén világító képernyő van, és nem kapcsol kiMásnál is előjött már ilyen jelenség? És mi lett a megoldás?
Valami ilyesmi lehet...
#24923 LiteCross91[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz Vhiktor #25013 üzenetére
Valaki pár hete szenvedett azzal, hogy az sdr és hdr felulirts egymást. Ebbe most én is belefutottam. Melyik fw oldotta meg? Megkoszonnem a linket
-
Vhiktor
veterán
Megvannak. 1-2 nap és felteszem
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Ma rendeltem, jövőhéten érkezik egy TCL 43C645.
Nincs tervben játék, filmek is csak nagy ritkán lesznek nézve.
Hálószobába lesz és 99% este lefekvés előtt megy majd míg elalszunk.
Talán nagy ritkán néznék youtube vagy twitch-et.Gyorsindítás lehetőség ki-be kapcsolása hatással van pl. az usb aljzatra?
Pl.: Engedélyezem a gyorsindítást (igaz többet fogyaszt) akkor az usb aljzatra kötött led háttérvilágítás sem kapcsol le vagy ez az opció csak a panelre vonatkozik?Van valami amire figyelnem kellene a beüzemelés/beállítások során?
Alza vásárlás.
Extra garancia érvényesítés a tcl-promo.com/hu oldalon regisztrálom a terméket és kész?
Ettől függetlenül alza-t kell keresni ha problémám lenne?
-
Vhiktor
veterán
C805 kalibrálása után pár infó.
A tv maximális fényereje HDR és DV esetében kalibráltan 850 nit 10% ablakban mérve.
A P3 színtér 93%-át fedi le.[ Szerkesztve ]
-
Extremex
tag
Nekem ez van rajta,és nem talál újabbat
-
joydrv
aktív tag
-
Extremex
tag
Sziasztok!
Olvasgattam hogy pendrive-ról frissítik sokan a tv-T itt.
Nekem egy 55c645 tv-m van. Arra esetleg van valami frissítés amit érdemes rá raknom?Ha igen valaki tud róla linket küldeni honnan tudom letölteni? -
veterán