- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
revonz
csendes tag
Hibátlan, 2 távirányító, gari lejárt, mennyi lehet a reális ára most?
-
revonz
csendes tag
Kihúztam a KOAX kábelt, amúgy sem használjuk, a táp csatlakozót is megfordítottam, továbbra is bizserget az alsó káva. Ilyen [link] elosztóba van dugva a TV.
-
revonz
csendes tag
Srácok, beszarás, nem tudom ez normális-e, de a az 55C728-am alsó, szürke kávájánál RÁZ A TV.
EZ NORMÁLIS?Pár órát ment a TV, este kikapcsoltam, és mikor leraktam a távirányítót, véletlen hozzáértem a készülék aljához.
Először azt hittem forró, aztán megint odanyúltam, és nem forró volt, hanem rázott. Nem egy nagyot, hanem érzésre “sok kicsit”. Még 1-2 alkalommal oda-oda nyúltam, mert nem hittem el. -
revonz
csendes tag
Sziasztok,
TCL 55C728 laptopról HDMI-n keresztül filmezünk, de 60Hz, ami nagyon zavaró. Tippek, hol/hogyan tudom átállítani normális 24Hz-re?
-
revonz
csendes tag
Tegnap lett meg életem első TV-je, egy 55C728.
Milyen appokat érdemes letölteni? Valakinek sikerült telefon remote-ot használni hozzá? sem android sem IOS telefonról nem sikerült google TV appot használva. Amiket találtam egyéb appok, durván fizetősek.
Tökéleteskép-Vhiktor videója alapján állítottam be mindent (Innen is köszi a sok tippért, és az egész videóért!) SDR-HDR-DV képmódokban.
Teszt jelleggel a Netlifx- Rémségek Tára egyik sötét tónusú részét néztem, teljesen sötét szobában, viszont a feketék nekem szürkések, felhősek voltak.Használtan vettem a TV-t, remélem nem hibás, és azért sózták rám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged