- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
silboy
aktív tag
Hát a képminőségben nem kételkedek (ami ugye a legfontosabb).
A menürendszerének az állítólagos bonyolultsága/ logikátlansága/ magyartalansága kissé visszatart a vásárlástól, bár sokat nem fogom állítgatni, ha egyszer át átrágom magam rajta.
Bár élőben nem láttam még ezt a típust, csak a 635-t, de a design-el, kidolgozással már annál sincs gond. -
Imi1981
veterán
Nagyon kösz
! Akkor én is így fogok tenni. Van Apple-TV 4k 2021 és cső verzió 2019 és fire tv 4k max is. Először Apple-TV-vel fogom használni mert azzal sosincs probléma de ha valami miatt a másik kettő közül kell valamelyik akkor ott van az is és kicserélem. Mostani tévén se használom a smart részt mert csiga lassú.
-
Perillustris
senior tag
Neked (s másnak persze) látja az 5Ghz-es wifi csatornát? Nekem csak a 2,4-es volt a listában.
Jómagam tegnap tettem egy 55ST60 helyére. A mérete valóban impresszív, a képminőség még bármiféle módosítás előtt is nagyon jó.
Azért azt elmondanám, hogy a fenti plazma után maga a kép minősége nem okozott eszeveszett csodálatot, de ez nem a 835-ös sara, hanem egyszerűen a megfelelő tartalmat a plazma tv - is - gyönyörűen jelenítette meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Doctor Who (2005)
- Suzuki topik
- Vicces képek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged