Hirdetés
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silboy
aktív tag
Hát a képminőségben nem kételkedek (ami ugye a legfontosabb).
A menürendszerének az állítólagos bonyolultsága/ logikátlansága/ magyartalansága kissé visszatart a vásárlástól, bár sokat nem fogom állítgatni, ha egyszer át átrágom magam rajta.
Bár élőben nem láttam még ezt a típust, csak a 635-t, de a design-el, kidolgozással már annál sincs gond. -
Imi1981
veterán
Nagyon kösz
! Akkor én is így fogok tenni. Van Apple-TV 4k 2021 és cső verzió 2019 és fire tv 4k max is. Először Apple-TV-vel fogom használni mert azzal sosincs probléma de ha valami miatt a másik kettő közül kell valamelyik akkor ott van az is és kicserélem. Mostani tévén se használom a smart részt mert csiga lassú. -
Perillustris
senior tag
Neked (s másnak persze) látja az 5Ghz-es wifi csatornát? Nekem csak a 2,4-es volt a listában.

Jómagam tegnap tettem egy 55ST60 helyére. A mérete valóban impresszív, a képminőség még bármiféle módosítás előtt is nagyon jó.
Azért azt elmondanám, hogy a fenti plazma után maga a kép minősége nem okozott eszeveszett csodálatot, de ez nem a 835-ös sara, hanem egyszerűen a megfelelő tartalmat a plazma tv - is - gyönyörűen jelenítette meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Akkor én is így fogok tenni. Van Apple-TV 4k 2021 és cső verzió 2019 és fire tv 4k max is. Először Apple-TV-vel fogom használni mert azzal sosincs probléma de ha valami miatt a másik kettő közül kell valamelyik akkor ott van az is és kicserélem. Mostani tévén se használom a smart részt mert csiga lassú.

Vhiktor