- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
Nem jó helyen keresed: [link]
55C835
Box width
Width of the package in different measurement units.
1400 mm (millimeters)
140 cm (centimeters)
55.1181 in (inches)
4.5932 ft (feet)Box height
Height of the package in different measurement units.
875 mm (millimeters)
87.5 cm (centimeters)
34.4488 in (inches)
2.8707 ft (feet)Box depth
Depth of the package in different measurement units.
150 mm (millimeters)
15 cm (centimeters)
5.9055 in (inches)
0.4921 ft (feet) -
FJC
senior tag
Már ne is haragudj...
"Én pont most gondolkodok, hogy maradjon vagy menjen a 835....eddig amiket olvasok,..."
Én a TV-t nézem, nem pedig olvasok róla...
A sok vinnyogás helyett miért nem próbálkoztok megtalálni a megfelelő beállításokat?
Focit ugyan, nem nézek, de a Forma1 az tökéletes (pedig abban is van gyors mozgás).
Focinál ne csak az interpolációt próbáljátok, hanem a fekete keret beszúrást is (az csökkenti az után húzást). -
atee_13
őstag
HA valakinek csak 4K streaming van annak lehet semmi baja. Ilyenen nekem is rettentő éles, madarak tollát is úgy látni mintha előttem lenne, feketét is lehet látni amiket írogatnak, h szinte tökéletes.
De ha hétköznapi tartalom kerül rá látványosan rosszabb mint ami előtte volt TV-m.
Foci pl úgy sem volt jobb, hogy BT sport HD streamet kerestem ugyan az az eredmény pacákat látni csak. Spíler 2 azt hiszem nem HD a TV GO nál azon mintha egy lehelettel nézhetőbb lett volna, nem is értem hogyan.
Mondjuk jobban örültem volna, ha ezt vásárlás előtt tudom nem után
-
marilllyo
veterán
Egyelőre nekem a beépített videólejátszó szoftver, ami nem jön be. Nulla beállítási lehetőség. Fura egyébként, hogy ebbe a hülye android os-ba mindent IS be lehet állítani, de a gyári videólejátszóba semmit. Pl felirat / hang késleltetést. Arról nem beszélve, hogy a 47 GB-s Mad Max mkv-mal nem tud mit kezdeni. A VLC-n meg nem olyan szép a kép. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest