Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet tárolni változóban, vagy feltételnek megadni, hogy egy service aktív-e?
A Yatse-s Kodi PlayPause profilomat finomítanám azzal, hogyha nem megy a lejátszás, akkor ne fusson le fölöslegesen a task.
Addig tudom, hogy az a Yatse intent, amit figyelni akarok az ez:
org.leetzone.android.yatsewidget.MEDIA_ISPLAYING - boolean : True if the media is currently playing (not paused)
Csak nem tudom, hogy adjam meg statusnak vagy eventnek. Azt próbáltam, hogy kitallózom az application service-nél, de nem jelez ilyeneket természetesen. Nem tudom tulajdonképpen mi az esemény azaz, hogy adjam meg neki. Egyébként ez a gondom már csak a Taskerrel. A logika megvan sok taskhoz, váll még nem ismertem ki annyira, hogy érsek a "nyelvén". Mondjuk egy hete vettem csak meg. 😀
Másik kérdés, hogyha a fejlesztő nem adja meg olyan részletesen vagy sehogy sem az API-kat (mint például a Yatse) akkor van-e olyan app, ami kiolvassa az intenteket amikor lefutnak? Gondolom valamiféle log app kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Arc Raiders
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Civilization V
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest