- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RAZERXX
üzenetére
Ezt nem tudtam. Igazad van, elnézést a kirohanásért! Ha ismered Tamás hozzáállását, akkor biztos megérted az okát és remélem, hogy nincs harag!
Tisztelem a fejlesztőket, becsülöm a munkájukat. Egy kivétellel, akinek bármikor, lelkiismeretfurdalás nélkül nyúlom le az alkalmazását. De azt sem pénzügyi ok miatt, hanem azért, mert nem engedi, hogy megvegyem. Mivel az most épp nincs telepítve, ezért igen, csak legális forrásból származó alkalmazásaim vannak. Nekem nem éri meg egy Androidos alkalmazás áráért szarakodni. Rányomok a vásárlásra, megkapom az összes funkciót és a frissítéseket az összes eszközre, amin bejelentkezek az alkalmazásos fiókommal. Még az Amazonos akciókról is leszoktam, mert csak a baj volt velük (régebbi verziók, nem úgy frissülnek, stb.). PC -t meg évek óta nem használok, csak ARM Androidot, vagy ARM Linuxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest