Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Na pont ettől féltem, hogy nem értem amit írni fog valaki aki ért hozzá xD Az AutoVoice meg van, van is készítve profil vele csak épp ilyen ''összegfüggő'' profil nincs és valamiért nem is megy.
Csináltam három profilt, az egyik maga az amikor értesít, hogy merülök ami csak egy battery levelből ami 30%-nál értesít és egy say taskból áll ami eddig jó is.Utába állítottam egyet 20%-ra és innentől van a gond, ugyanazt állítottam be ami a fenti profilban van csak a saybe megkérdezi, hogy aktiválom-e az energiatakarékos módot és még hozzá tettem AutoVoice taszkot amibe amibe van a válasz, hogy ''aktiváld azt a ..art''.
És van maga a saver profil ami nem aktiválódik.. sőt, a második profil sem aktiválódik! Lehet valamit kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi