- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
Helló!
Szerintem
Bár én is új vagyok (ha tévedek úgy is kijavítanak) de szerintem amit te keresel az az exit task lesz. Ezt a profilnál tudod hozzá addolni ha hosszan rányomsz. Itt ugyan úgy mint minden taskban megadod ami neked kell pl.: wifi Off stb.MÁS
Én is új vagyok még tanulom az egészet egyenlőre olyan kérdésem van, hogy SS-t használok viszont nekem a kitejesztet asztal funkció pont nem érhető el (a rom támogatja pedig) és minden más igen, ezt mással meg lehetne kerülni mert akarok egy olyan profilt állítani, hogy ha a chrome lefut akkor rakja ki nagyba illetve játékoknál megint ugyan ez. A másik hogy a 2g/3g váltó csak a net-en belül lehet aktiválni mert ott pirossal jelez hogy nem használhatom SS-ben nem találtam csak a mobiladatok ki/be kapcsolását ami nekem nem jó, erre más alternatíva létezik e? Őszintén szólva nem nagyon szeretném a tasker miatt CM-re váltani most egy elég "fasza" Vanir romot nyúzok (AOKP) és rootolva vagyok.Hogy ne csak kérdezzek:
Régebben volt téma, hogy az autóban mikor felrakja az illető (azt hiszem S3-at) tölteni a telefon a kocsiban hogyan lehessen megoldani, hogy a navi profil induljon az alap helyett. Ha még aktuális vagy a jövőre való tekintettel másnak, NFC használatával mégjobban kibővül a telefon felhasználhatósága. Mikor "programonzni" kell az NFC-t meglehet adni hogy a tasker egy taskját indítse el pl. így innentől fogva az NFC matricákat mint indítió eseményt lehet használni. Innentől megint csak fantáziálgatni kell, hogy az az NFC-t mire is használjuk fel nem csak profilok váltogatására stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- Autós topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest