Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wardemi

    senior tag

    válasz zozyk #1140 üzenetére

    Helló!

    Szerintem
    Bár én is új vagyok (ha tévedek úgy is kijavítanak) de szerintem amit te keresel az az exit task lesz. Ezt a profilnál tudod hozzá addolni ha hosszan rányomsz. Itt ugyan úgy mint minden taskban megadod ami neked kell pl.: wifi Off stb.

    MÁS
    Én is új vagyok még tanulom az egészet egyenlőre olyan kérdésem van, hogy SS-t használok viszont nekem a kitejesztet asztal funkció pont nem érhető el (a rom támogatja pedig) és minden más igen, ezt mással meg lehetne kerülni mert akarok egy olyan profilt állítani, hogy ha a chrome lefut akkor rakja ki nagyba illetve játékoknál megint ugyan ez. A másik hogy a 2g/3g váltó csak a net-en belül lehet aktiválni mert ott pirossal jelez hogy nem használhatom SS-ben nem találtam csak a mobiladatok ki/be kapcsolását ami nekem nem jó, erre más alternatíva létezik e? Őszintén szólva nem nagyon szeretném a tasker miatt CM-re váltani most egy elég "fasza" Vanir romot nyúzok (AOKP) és rootolva vagyok.

    Hogy ne csak kérdezzek:
    Régebben volt téma, hogy az autóban mikor felrakja az illető (azt hiszem S3-at) tölteni a telefon a kocsiban hogyan lehessen megoldani, hogy a navi profil induljon az alap helyett. Ha még aktuális vagy a jövőre való tekintettel másnak, NFC használatával mégjobban kibővül a telefon felhasználhatósága. Mikor "programonzni" kell az NFC-t meglehet adni hogy a tasker egy taskját indítse el pl. így innentől fogva az NFC matricákat mint indítió eseményt lehet használni. Innentől megint csak fantáziálgatni kell, hogy az az NFC-t mire is használjuk fel nem csak profilok váltogatására stb..

    [ Szerkesztve ]

    iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3

Új hozzászólás Aktív témák