- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Egyelőre nincs floppy driveom. Viszont valamivel ki akarom próbálni a C64-et amit szereztem. Holnap pedig lesz retro kiállítás Újszegeden és gondoltam én hátha valamelyik hasonló "őrültnek" lesz kedve ott másolni nekem játékot
Tudom hogy lehet építeni hozzá adapter kábelt, ill. autós magnó adapterrel átjászhatnám hangkártyáról is a programot. Ennyit nem akarok most rááldozni.
-
zeg
őstag
Én ezekben a töréstesztekben nem hiszek vakon, számomra legfeljebb csak iránymutatók. Az, hogy előállítanak mesterségesen pár pontosan definiált helyzetet, amire felkészítik a gyártók az autókat, nem biztos hogy ugyanúgy működnek egy nem pont ugyanolyan valós élethelyzetben.
Aki meg smarttal pályázik, megérdemli hogy hallgassa a 140nél visító malacként szétpörgő motort. Persze ha nem saját autó, akkor ki nem sz@rja le? Ki kell taposni a belét! -
-
-
Rick4
félisten
Okés, adj nekem 10 milliót 6%-os kamatra, és egy év múlva visszaadom, mivel én 10%-ra helyzetem ki, plusz ilyen-olyan költségek, 12 biztos meglesz.... Plusz mivel a többi bank nem kap, előnyben is leszünk.. Na így nem nehéz..
Egyébként jobb lett volna azért a pénzért állami részesedést venni, ha már a molnál is így tűnt jobbnak.
-
Iga, ennek jegyében már csak fél évente megyek moziba, akkor is csak és kizárólag Rawulf társaságában, illetve már 1 éve nem ettem gyorsétkezdei ennivalót, csak akkor ha legalább 4-5en fizettük közösen. Évek óta nem járok sörözni haverokal, sőtt, alkohlt is csak családi összeröfiken iszom.
1 dologról nem mondtam le, az a számítógépem, amit 2 évente próbálok szintre hozni, de mindig beszámítással és max középkategóriáig.És az átlag nyugdíj nem az átlag fizu szintjén van. De ha ott is lenne, édesanyámék agy 71-s építésü házban laknak. 2 hónaja 160k-t adtam nekik h ki tudjék fizetni a gáz számlát úgy hogy paplan és két takaró az esti program. Apám az ott dolgozók hulladékát is égeti el hogy ne fagyjanak meg.
-
finest
addikt
Meg kell mondani az öregeknek, h ebben a hónapban egyenek kevesebbet, vagy csökkentsék a gyógyszer adagot, rendes vagy nagyon!
Mi ma napság szűk 40k? És ha megtakarítja, tegye félre, de minek?
ErőVarázsló: Szerintem az öregeknek nem a villany a nagy kiadás, attól még csak kajáltatni kell őket, h beköltöznek. Nem hiszem el, h ilyenekkel szívatjátok bitporkot!Srácok, százezres nagyságrendű hardverekkel bizniszeltek, és két-három ezer forintos apró megtakarításokat javasoltok? LOL Ez nem szemre hányás, csak kicsit furák ezek az arányok, voltatok Ti mostanában vásárolni? 40k jó, ha két hét kajapénz nálunk a családban.
Ezzel csak azt akarom mondani, h az én tárcámon ugyan nem látszik meg 1-2k lecsippentése a kgfb-ből, ami mondjuk éves szinten 12k. -
SirRasor
addikt
Amúgy nem értem, hogy miért nem példány, mert azt gondoltam, hogy a Application.Run(new Form1()); példányt hoz létre belőle.this.left működött, de nem használhatom, mert sokszor nem lesz fókuszban a form. Desktop állatot csinálok, és sokat fog rohangászni úgy, hogy közben mást csinálunk
Mindenesetre nagyon köszönöm, most már világos
-
Denniss
aktív tag
Gruppenma alias Garancia (szarkazmussal megáldott egy név az tuti).
Panel felsőszomszéd beáztatott előszobát, fürdőszobát, nagyszobát -> tapétázás, festés, meszelés. Alaphangon 250 e.Vén fasz kijön, bnőmnek beajánl 30 e-t.
Kimentem, erre 35 000-et.
Megemlítettem hogy érdeke neki is egészben haza menni, 150 000.
További keménykedés már nem volt hatásos.Végülis a vén szar még így is félárban megúszta. Gondolom a nem kifizetett kárigényre valamiféle jutalékot kapott.
OTP bandába tartozó pénzintézeten belül azóta nem is voltam.Persze nem mintha a többi szent lenne, de 10%-ot felajánlani egy naívnak látszó nőnek...
Garancia = arra hogy lehúzunk, hazudunk, és hülyének nézünk WTG! -
Rick4
félisten
Látom, korrekt, épp nekem annyi a bajom, hogy nem vagyok helyhez között, ezért nekem nem passzol, bár én kiadok napi 4-5 számlát. Igaz, ezek egysorosak, kézzel megírom 3 perc alatt és kész. De hogy azok akik fixen egy helyben vannak miért nem ezt használják, nem értem. Van olyan számtech bolt, ahol macskakaparással írják a számlába mit vettem, ha 3 nap múlva megnézem, már nem tudom mi volt az.
-
Rick4
félisten
Mondjuk ez nem piskóta az ingyenes alapprogram mellé:
Tudjuk, hogy a szoftverek területén a garancia nem igazán szokványos dolog.
Ennek ellenére annyira biztosak vagyunk a Clear Admin Számlázó program minőségében, hogy 100% pénzvisszafizetési garanciát adunk.
Amennyiben elégedetlen számlázó programunkkal, csak keressen fel bennünket egy éven belül és kérdés nélkül visszautaljuk a modulok teljes vételárát.Mi köze a csuklóvastagságú faroknak a buzuláshoz? Mert velem összefüggésben a buziságot említeni butaság.
-
Polemius
senior tag
Nekem sony olvasóm van, a tapasztalataimból kiindulva:
- Hetekig bírja, igazából nem is számolgatom mennyi idő alatt merül le. Szóval nem sok különbség ha 4 vagy 8 hét. A 4 hét is olyan érzés, mintha nem kellene soha tölteni. Amikor minimális töltöttséget jelez, akkor is van pár napom, hogy feltöltsem.
- A belső memóriát nem is igen használom, van benne egy 4 gigás kártya (ebben a készülékben a belső memória mellett még 2 kártyát lehet használni). De akár 1 gigás is bőven elég lenne, mert nem tartok rajta egyszerre több száz könyvet. Gondolj bele, ha egy könyv 1 megás, akkor is gigánként 1000 könyv lazán ráfér a készülékre! Annyi, hogy az jócskán meghaladja egy átlagos házi könyvtár mennyiségét.
Azt mondom, hogy aki sokat olvas és hozzájut e-könyvekhez, annak most best buy a készülék. Elég csak kiszámolni, hány könyvet lehet venni az árából.
Azt még tudni kell, hogy az Amazon készülékei jelenleg nem kezelik a másolásvédett ePub könyveket.
A vásárlással meg nem érdemes szerintem várni mert egyrészt karácsony körül a belföldi (USA) piacra fognak koncentrálni és ide lehet, hogy nem jut (majd csak év elején valamikor).
Másrészt ugyan a dollár most drágább (így kisebb az árkülönbség a korábbihoz képest), de nem úgy néz ki, hogy sokat javulna a Ft/$ árfolyam mostanában (sőt). -
SirRasor
addikt
Az igaz, de kisebb, könnyebb, és levették róla a ronda billentyűzetet is. Viszont olcsóbb, és a gyengébb aksi is CSAK 1 hónapig bírja, szóval szerintem bőven elég. A 2 GB-os tárhely meg 50-100 kbiteos könyvekkel számolva nem érzem kicsinek.
Ráadásul a képernyőn is módosítottak, mert gyorsabban tud lapozni. Egyedül az a kérdés, hogy maga a megjelenítés minősége változott-e, de a cikk alapján nem.
Rolly a touchnak meg csak a veszélyét látom, ahol az emberek összetapizzák a szép kis kijelzőt. Illetve az érintés miatt tuti többet fogyaszt, és nem is kicsivel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest