- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
A Kindle Fire jelenleg csak az usában kapható. Illetve gyakorlatilag ott használható.
Mivel a Fire voltaképpen egy megjelenítő eszköz, amivel az Amazon szolgáltatásait használhatod. Ezért is olyan olcsó: voltaképp a szolgáltatást veszed meg (és ezért éri meg nekik veszteséggel árulniuk, akár csak a könyvolvasókat).Könyvolvasásra meg ott vannak az e-inkes készülékek (meg a fentebb említett Notion Ink Adam esetleg).
-
Syl
nagyúr
Megnézve a weboldalukat, reális az a 20 000 forint
-
Rick4
félisten
-
ShadowX
őstag
Mivel nem voltak nagyon az igények, fiatalság, bolondság címszó alatt, így egy olcsó diákszállón. Nem egy nagy durranás, de csak aludni jártunk.
Viszont ami abszolút pozitívum, hogy elég jó helyen van. -
én voltam már a kfc-ben de nekem az árkád emberidegen. Olyan érzésem volt, mintha a bejáratnál elvették volna a pénztárcámat és kiszedték volna belőle a pénzt (azaz csak a pénzem kell, illetve csak egy porszem vagyok a "gépezetben"). És ami meglepő mennyasszonyomnak sem tetszett, pedig ő nagy bolt mániás ...
-
pmheros
őstag
nincs olyan hogy legjobb pizzéria.
A Don Pepében jó a SERRANO sok különböző hússal. Általánosságban enyhén fojtósak a pizzái. Sok ücsivel tökéletes.
A Pizzatorony az igazi kalória bomba. A feltét sokszor vastagabb mint a tészta, sok hússal és rengeteg sajttal. Innen többnyire a Grófot szoktam rendelni, ez ugyan csípős de nagyon jó.
A Lucky Pizzériába egy időben sokat jártam, semmi különöset nem tudok írni a pizzájukról.
Margaréta pizzériába is néha be-beesz a fene, mert nagyon különleges a pizzájuk. Bár a többi pizzázóhoz képest alig van a pizzájukon valami, lehet hogy pont ettől jó. Valószínűleg jobban át tudják melegíteni a kevesebb feltétet, és ez jó irányban változtatja meg pl a sonka ízét is. Vagy csak alapvetően minőségibb alapanyagokkal dolgoznak. . A tésztájuk is a vékonyabbik fajta, a szószuk pedig a sósabbik. Kiszállítva szerintem nem igazán jó, ellentétben azzal mint mikor frissen helyben tudod fogyasztani.
a Mamma Mia -ából nyitáskor ettem csak , akkor leginkább melegszendvicsnek éreztem. Remélem azóta változtak sokat.
A tésztaházban ettem még valami magyarosat, azon nagyon jó volt a szalonna.
Nekem nagy fájdalmam hogy a legtöbb pizzériában ép a tészta az ami el van hanyagolva.
-
-
-
-
macilaci78
nagyúr
Határon nem visz át.
Battonyára mikor hazamegyek szüleimhez, már Mezőhegyesnél üdvözöl a román hálózat, szóval kézire van állítva.
Gyalog voltunk. tavaly nyáron, jól észrevehető útvonal volt, de nem volt kitaposva teljesen a fű. Több pihenőhely, kis tisztás is volt, nekem tetszett. Csak kevés volt az árnyék, sok vizet vigyél Magaddal és valami fejkendőt, vagy kalapot. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest