- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
Rhino666 #14838 üzenetére
Lerajzolni nincs kedvem
, röviden ráállt egy pakolókat elválasztó vonalra úgy, hogy a fél kocsival átgurult a szemközti két parkoló helyre is
... akkor kiszámoltam, hogy ezzel a kocsival akár 6 helyet is el lehet foglalni csak akkor már keresztbe kell állni ... - tehetséges lehetett ...
Rawulf: hmm nice
-
Rawulf
őstag
válasz
Rhino666 #14756 üzenetére
http://index.hu/belfold/budapest/2012/06/18/megbuntettek_a_volt_centrum-vezert/
Ahhoz az ilyenekkel és azokkal, akik 10 métert nem tudnak gyalogolni az autótól (Hajdú P., Rubint R.... és társaik) betartatni kell a törvényeket. -
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #14339 üzenetére
Tisztázzuk, és én ezzel a bemásolt mondatommal le is zárom a vitát, tényekkel hadakozol.
Én ezt írtam:Az, hogy a feltételek nem ugyanazok. Én 72-ért adok egy T-s készüléket, új, papíros garis, olcsó. Te pedig nem tudsz 71-ért se, de 80-ért se szerződés nélkül, vagy dominoval.
Nem 81K volt, hanem 80K, ennyiért pedig nem tudsz, ha belegebedsz, akkor sem, amit meg írtál, nem tény, hanem egy baromság, ami abból fakadt, hogy nem érted meg amire megpróbálsz válaszolni.
Veled pedig befejeztem, úgy néz ki a sámsoni eset áldozatává váltál, csak neked nem az erőd volt a hajadban... Sőt, hogy kerek legyen, dobok ezek után még rád 5-10 szavazatot.
Ne is írj, nem érdekel a hülyeséged. Köszi hogy abba hagyod, Don Quijote.
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #14301 üzenetére
Megint miről beszélsz? Kérdeztem valamit, nagy nehezen megérted, és elnézéstkérés helyett jössz a hülyeségeiddel, pedig előbbi még tőleg is korrektebb megoldás lett volna...
Ez egy szerződés, kötelezettség nélküli telefon, ha van valamilyen hűséged, akkor nem tudsz ennyiért ilyet venni, sőt, máshol sem tudsz se ennyiért, se kevesebbért ugyanilyen paraméterekkel venni, szerződéssel esetleg lehet kevesebb, de pl egy domino csomaggal is látohatod, kb. 10K-val több.
Ha ebbe ennyi ténnyel a hátad mögött belekötsz, az tőled k. nagy faszfejség, szóval nem igazán értem, most így a végére miért is lényeges, hogy az eltérés 990Ft-nyi-e vagy sem, (nagy király vag yegyébként hogy egy jó ebéd árát be mered dobni egy ilyenre) maradjunk a tényeknél, a kérdésemre mindkét válaszod egy egy "nem" szó lehet..
Most mondjam, hogy a szar telefonjaidat a vodánál 1Ft-ért dobálják a másik után, és de én adok nulla forintot? Nem, mert nem érdekel, ha neked az a szíved vágya, hogy eladd 3000-ért, és akad is rá vevő, akkor add el, 3000-ért.
Én nem az anyagi helyzetemhez képest szabok meg egy árat, hanem az adott cucc reális árához, és főleg akarok-e vagy se nagyon gyorsan megszabadulni tőle. esetleg érdekel a készülék, ha már ennyit beszéltél róla?
Okés, akkor csak ma, csak neked 65 ezerért vihető. Kell? -
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #14275 üzenetére
Az, hogy a feltételek nem ugyanazok. Én 72-ért adok egy T-s készüléket, új, papíros garis, olcsó. Te pedig nem tudsz 71-ért se, de 80-ért se szerződés nélkül, vagy dominoval.
Szóval az, hogy leírod, mi történt nem baj, az, hogy most nem érted, mit csinálsz, az már baj. -
-
-
-
-
-
-
-
r0by
addikt
válasz
Rhino666 #13759 üzenetére
De az nem jó, mert akkor meg lecsukják Rick-et emberölésért.
Tavaly volt ez a hírekben, de már nem tudom, hogy hol, hogy öreg ember áramot vezetett a belső kerítésbe. Lebarnult, éppen kulcs nélkül bemenni akaró jómunkásembert meg megcsapta, meghalt, hősünk meg ment a börtönbe.. -
-
-
-
-
madstunt
addikt
válasz
Rhino666 #12516 üzenetére
hat a One-X-szel annyi a baj, hogy egy rovid handson alatt nem tapasztalod az akksiidot, amit mindenhol lehuztak(engadgettol gsmarenaig) es ugye ez itt kulonosen szopo mert nem cserelheto az akksi, es nem tudod megcsinalni, hogy ott a penztarcadban egy masodik akksi ha az elso merulne...
persze a hTc igerte a patchet, de az is majd csak akkor fog kiderulni mennyire hatasos ha kijon -
madstunt
addikt
válasz
Rhino666 #12512 üzenetére
teny de akkor nem erdekelt mert annyiert Gingerbread tablet rablas(akkor meg meg a hTc se mondta hogy lesz-e ra HC mivel csak a 3.2-tol lett egyaltalan 1280 alatti kijelzokhoz meg nem tegra SoC-okhoz tamogatas es az meg akkor elegge a jovo termeke volt), csak igy meg mar nem kene sokat rafizetni a tabra ha elpasszolnam es a stylusosdi jol jonne jegyzetelesnel
-
-
-
Rhino666
addikt
válasz
Rhino666 #10897 üzenetére
Airwalk iPhone 4S fehér gumi tok (új, bontatlan) 1k
Vodafone 246 (függő, használt, hibátlan) 2k
Sony Webbie HD MP-1 kézikamera (kishibás) 15k
Gigabyte PCI 54Mbps WiFi kártya GN-WP01GS (haszált, hibátlan) 2kVan még itt 15" CRT monitor, sztereó hangfal, PS/2 egér, PS/2 billentyűzet stb. jelképes összegért.
-
rt06
veterán
válasz
Rhino666 #10998 üzenetére
mert rahivja a rendort, aki teljesen jogosan fogja analis oromokben reszesiteni a gumibottal, miutan onbiraskodott
szamomra mar az is eleg elszomorito, hogy paran megoldaskent az "a szomszedom egy tusko" problemara azt javasoljak, hogy a problema felvetoje legyen megnagyobb tusko (villanyora kapcsolgatas, csengo kitamasztas, etc)
martonx: imho beszelj a lakastulajdonossal es melle kerd el tole az alberlo szuleinek elerhetoseget is
ha szerencsed van (en ugy velem van ra esely), ertelmesebbek mint a gyermekuk, es talan rajtuk keresztul is tudsz eredmenyt elerni -
válasz
Rhino666 #10984 üzenetére
Egy amerikai nagy ember egyszer azt mondotta volt:
Aki a köz szolgálatát választja, az tekintse magát köztulajdonnak.Itthon Kossuth és Széchenyi óta nincs politikus.Mind csak politikusnak látszó tárgy.
Hofi:
Tudod mi a különbség a jobb f.sz , meg a bal f.sz között?
Mindkettő feláll, de a balf hozzá is szól.... -
-
-
-
-
pmheros
őstag
válasz
Rhino666 #10629 üzenetére
nincs !
a WASD és az iránybillentyűkből van 1 készlet piros, és van 1 készlet fekete "gomb" a dobozban. Ha ilyenben gondolkozol és jó usb -s is akkor a GENIUS KB-G235 HU tudom ajánlani. Felteszed a 4db piros iránybillentyűt az esdf helyére (a wa heyére meg vissza a feketéket) és meg van oldva a probléma.
Csak neked megcsináltam:
Kicsit csálén áll az "F" helyén sajna a megfordított-balra gomb (mert a jobb nem megy rá az F helyére), de tökéletesen műkszik.bár aki lenéz a billentyűre az addigra halott, így a szín csak egy dolog. Az első ilyen billentyűzetem a korábban említett KB-28G volt. Nem is a szín az igazán lényeges nekem, hanem hogy a piros gombok ezen gumírozottak voltak aminek más volt a tapintása, még egy kisebb keret is volt azokon a gombokon könnyebb megkülönböztethetőség végett.
-
válasz
Rhino666 #9842 üzenetére
De akkor is van különbség: "Az Ultimate-et butították vissza és nem a Startert okosították fel." Ne gondold h ha vmit letiltanak v kivesznek akkor nincs benne különbség.
Egyszerű példa: a win registry bibliája 7k oldal, és sok kötet. Külön van benne kezelve az összes verzió, ( Illetve amikor én csináltam az MCP-t akkor külön volt) méghozzá azzal az indokkal, hogy teljesen más - ami megvan a full ban az nincs meg alatta (nem csak programok).
Erről az egészről Hofi jut eszembe: " ...ha én elmondhattam volna édesanyámnak, hogy én az érettségin nem buktam meg, csak az ötöshöz hiányzott még négy jegy!"
De szerintem ezt hajuk mert megint az van h hülye vagyok, és őszintén megmondva erre van most a legkevesebb szükségem. Itt mindenki előtt kijelentem h semmit nem ér amit tanultam, összetépem a papíromat, és az ovitól újrakezdem a tanulást. Jah és szerzek egy aszkéta korbácsot is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest