Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
localhost #16767 üzenetére
Farkasketrec?
Ha a hasonlatodat akarnám tovább vinni, inkább kiskutyák egy lovardában - ne vegye magára senki nem én hoztam. Meg amúgy is, ez most komoly?Hoztál rá egy ismételt példát, magadra vess.
Milyen példát? Arra gondolsz, hogy ezzel foglalkozó emberek egy egyszerű kérdésre, hogy hol és mennyiért lehet kiderítenire, nem tudnak válaszolni?
Szerinted, erre a kérdésre az adott topic megfelelő? De felteszem, lássuk a medvétHogy őszinte legyek arra gondoltam, hogy egy szervizes képes egy ilyen kérdésre választ adni, de belátom, talán tévedtem és nem a legmegfelelőbb helyet választottam.
Az érzelmi kitöréseket betudom annak, hogy nagyon-nagyon rossz jellegű topic-ba tettem fel a kérdést, mert ez inkább csak "gőz" kiadására van.
De mint írtam a hozászolásom töröltethető is, ha nagyon rossz helyre mentcbmfan: Ne haragudj, de elutasítom az ajánlatod, inkább be tolom egy olyan boltba, ahol jószerivel képesek megérteni, hogy mi a probléma.
Hequila: Ha egyszer arra járok, de köszönöm az ajánlatot.
-
föccer
nagyúr
-
-
Jester01
veterán
-
szumo
senior tag
válasz
localhost #14301 üzenetére
Felvennélek, de akkor ketten halnánk éhen.
Mongi: Remélem mostanság sokat csuklottál, mert emlegettelek néha. Hobbiból gitárt építünk, egy hangszertechnikus és egy asztalos barátommal, én az elektronikáért felelek majd, és az alkatrészek nagy részét Szlovákiából rendeljük.
a, mert ott lehet kapni
b, mert ha idehaza van is, platina, vagy arany árában mérnek mindent.Azon rötyögtünk, hogy most már nem csak Steiger-ért, és knédliért szaladok át, ha otthon vagyok.
-
szumo
senior tag
válasz
localhost #14276 üzenetére
Persze azért én sem vagyok annyira tapló, mint ha ...............lennék.
Viszont ma reggel rám szólt az egyik ügyfél telefonon, hogy kellene neki még 8GB ram.
Mondta hogy olyan jó lesz mint a jó múltkorában, amit az i7-es gépébe raktunk. Szeretem ha így kezdődik a nap -
MR_Joe
senior tag
válasz
localhost #13879 üzenetére
A győri maradt az egyetlen amit MÉG nem zárnak be... idő kérdése csak szerintem. A nagy múltú győri még marad, bár egyre kevesebb a hozzáértő kollega itt is... meg a vásárló is. Én meg megyek vissza eredeti szakmámba. Hétfőtől péntekig, 6-tól 2-ig meló... ez azért megfizethetetlen
-
engusz
veterán
válasz
localhost #13824 üzenetére
De mikor hívjam fel? Akkor, mikor még kell neki a cucc vagy akkor, mikor már meggondolta magát?
A törzsvevő valóban más tészta. De az, hogy ki miként szeretne értesítést kapni, nem túl triviális. Számtalan olyan vásárló van, aki pl. jelzi, hogy csak e-mailen elérhető, ezért nem biztos, hogy fel fogjuk tudni hívni. Dolgozunk egy SMS értesítési megoldáson, lassan el fogjuk tudni indítani.
-
cbmfan
senior tag
válasz
localhost #13524 üzenetére
ezt a poént szvsz örökké látni fogom... és én is.
pl. volt egy nagyon rövid időszak, amikor újságos voltam. ember hozza vissza népszabit, hogy gyűrött papírra nyomták, egyik oldal szélén látszik. kb. 150 centi magas nyikhaj pöcs volt, belőlem nem látott semmit. üvöltözött pár percig, meguntam, kimentem... inkább mégse kérte vissza az árát
-
cbmfan
senior tag
válasz
localhost #13522 üzenetére
ezzel maximálisan egyetértek. 5-6 évvel ezelőtt volt már szerencsém ilyenhez, csak az egy jobb Logitech billentyűzet miatt balhézott. ember őrjöngött, főnök elküldte melegebb éghajlatra. természetesen nem lett belőle semmi.
+ kártyaolvasós, ugye... felszívódott, azóta nem hallottam róla.
-
cbmfan
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest