- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gozso
őstag
-
ViZion
félisten
Ennyi... néztem erre blokkot: drága. Néztem 290+blokkot, végül kihagytam. Volt fent 290X is blokkal, azt is nézegettem. Csak év közben tényleg nem volt sok időm ezen agyalni, most meg a karácsonyi herdálásban hiába hirdetik
Majd tavasszal, hátha vmi 390+víz lehetne, az jó lenne.
Az a baj, h VGA blokk is 20k körül van, annyit a VGA árhoz csapva sokszor egyel jobbat kapni már, tehát nincs igazán ott a késztetés a vízre. Downclockolva a 280X is halk
-
ViZion
félisten
Erről is volt film már... a címe nem jut eszembe. Ilyen szöcskeféle lábuk volt. Csinálták a globális felmelegedést, hogy nekik majd jó legyen... Az biztos, h olyan támadás kell, amit észre sem vesznek. Ameddig lehet, el kell húzni nyílt harc nélkül.
Jah, volt még egy, talán a V-ben. Idegenek jöttek, hogy jaaaaj, gyünnek a gonoszok, nézzük meg. És jöttek. De mire ideérnek, csinálunk veletek egy sukár puskát'oszt elkenjük a szájukat. Mire kiderült, h fake az egész, velünk akarták megépíttetni a földi életet leabáló gépet... Rafkósak ezek
-
-
törölt tag
Ha hibátlan akkor több mint 1000 nap amit kiír. Meg a 3 leállás is fura, bár lehet hogy 4 és fél éve folyamatosan megy.
Amúgy nem nehéz ilyet se hamisítani, kb. egy óvodás képes Paintben összevágni printscreennel egy szar és egy jó vinyó értékeit, aztán kirakja képnek és így lefotózza monitorról, mintha valódi és élő lenne.
-
wolfman
veterán
Az a helyzet, hogy a win10 topik annyira pörög, hogy mindenki csak a kérdéseket teszi fel, de válaszok azok nem jönnek. Így igazából a topiknak sincs semmi értelme. Olyan dolgokat beszélnek ott meg, ami mocsokul irreleváns, inkább ilyen baráti hangvételű semmiségek.
- Neked megy?
- Nekem nem.
- Nekem sem.
- Az baj.
- Remélem jön javítás.
- Én is.
- De csúnya a windows
- Nekem tetszik
- Nekem se tetszik.
- Nekem is tetszik.Jóvan hogy így elbeszélgetnek, csak felesleges ezért 20 percenként 400kommentet oda befingani és vissza se lehet olvasni mert annyira pörög.
Én meg most azon gondolkodom, hogy telepítgessek tovább vagy tegyem újra a rendszert. -
-
wolfman
veterán
Na igen, ezt párszor beszoptuk. De Sanyi is meg én is.
Ott van a Cén. De a cén nincs ilyen könyvtár. Dehogynem, ott van a Cén könyvtárban a D meghajtón!Meg a másik a 'New', 'nyú', 'nnyyyyyúúúú', 'nnnyyyúúúúúúúúúúú'
(#32054) batonyo: Egyik haverom is a games könyvtárban tárolja a szexuális tartalmú anyagokat elrejtve különböző nevek alatt, csak a hülye meg úgy szokta hagyni a torrentet tölteni míg odavan, benne 40 trackerrel, hogy minden harmadik neve tartalmazza a 'milf, teen, tight, asian' és az elengedhetetlen 'XXX' szavakat.
Bár aki meglátja az asztalát meg a billentyűjét a székéről nem is beszélve, annak esze ágában nem lesz odaülni.
-
Pötyi
őstag
Elsőre én sem tudtam kiolvasni a Panasonic VIErA tévék nevét, mert olyan alakú, nyomtatott nagybetűt nem ismertem, hirtelen nem tudtam beazonosítani...
Vagy itt van a híres irodaszergyártó, annak sem tudtam elolvasni, hogy Herlitz, vagy Berlitz, mert kis írott hának és bének is simán elmegy.
Pedig amikor megjelent, akkor még nem voltam olyan alkoholista, mint manapság.
Kijön az ember a középsikolából, még élénken élnek benne a nyelvtani szabályok, fasz se gondolja, hogy egy paraszt felváltva használ a szó közepén is kis- és nagybetűket, vagy kisbetűvel kezd egy tulajdonnevet...
-
cbmfan
senior tag
tálcás, és kb. 5 centivel hosszabb az átlagnál. álló tápos házba be sem fért.
pl. Kenwood 72X-es olvasó sem volt egy szokványos darab. 22k rpm azért durva
-
Pötyi
őstag
-
MasterMark
titán
Köszi, nem rossz utánanézek.
Igazából van két Zalman CNPS7000C-Cu csak bordám, de sajna a ventije mindkettőnek tönkrement. Most ilyen barkácsmódszerrel van rárakva egy rendes venti, de valami normális kellene. Lehet ehhez nézek csak ventit, hátha kapni valahol.
shteer: Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest