Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
kérdésem lenne: ismeri valaki ezt a céget közületek:[link]
köüszi... -
pulcsi
tag
Hiba üzenet:
''No keyboard present. Press F12 to continue.'' -
Kicker
őstag
hali
segítenétek a monitoros topikban... prestigio P1910 típusú monitorról kéne pár vélemény...
előre is thx -
adik
őstag
-
Chaser
legenda
Tegnapi eset: Fickó bejön, winchestert kér a diitális kamerájába. Nézegetem-nézegetem a gépet, V6000 van rajta, elég pofás kis jószág, de vinyó ebbe hova?
Aztán kiderült, hogy ebbe bizony még memóriakártyát sem lehet rakni, egy hagyományos filmes gép volt, egy autoscanes sokol rádióval
Először az emberke még újan vette nemrég boltban, aztán kiderült, hogy a piacon vette 15k-ért...gratuláltam nekia jó vételhez
szerk: azt magyarázták be neki, hogy a rádió a vinyó tárolója
[Szerkesztve] -
Shadows
senior tag
Volt egy faszi azkinek dvd-ró kellett de olyan mint a pio 108D- mert az sajtos tallérra is rárta az adatot
-
pulcsi
tag
most benézett valaki csak 6-ig vagytok nyitva
hát egen vasárnap csak 6-ig, körülöttünk 1 km-belül semmi nincs nyitva de mi csak 6-ig -
ML320
senior tag
Nálam a héten két kirívó hibaeset volt:
1/ vírusos az egér
Az egér valami ősrégi golyós förmedvény, ami megadta magát. Kicseréltem egy optikaira. Ezek után a vírusdefiníciós adatbázis jelezte, hogy ő is öregszik. Leokéztam.
2/ Párbeszéd köztem és az ügyfél között:
- Mivel lehet a notebook képernyőjét tisztítani?
- Vannak speciális habok, de így meg úgy is lehet...
- Aha. És ez a műkörömragasztót is leviszi?
- -
pulcsi
tag
régebben ürge elvitt 80as samsung vinyót mert ne volt maxtor mondtam most ez van erre
- de ha nem olyan mint a maxtor visszahozom
- ?
visszahozta
az volt a baja h a jumpert máshogyan kell rakni megmutattam gépen mindenhol h hogy kell de ö
(slaveként nem kell jumper maxtoron meg a második hely)
- ez nem kell mert nem ugyanolyan mint a maxtor még ha 3 év gar van rajta akkor se kell
másnap kapott egy maxtort -
pulcsi
tag
válasz
katt777 #3873 üzenetére
erről még nem is halottam de ez a kereskedelmis dolga de ö se halott róla
ráadásul azt a gépet egy bevásárló központban vette mért nem kérdezgette ki az eladókat, mi összerakjuk teszteljük elvisszük azok eladják kérjenek ott tájékoztatást vagy nézzenek utánna az h nem tudja mi az miért minket buzerál
[Szerkesztve] -
pulcsi
tag
nekünk meg most írt egy ürge h most vett egy konfigot amire azt írtuk h 3000+ amd de csak 1600mhz megy és ez átverés anyád majdnem visszaírtam h 3000+ nem mhz baz+ ha meg tájékoztatást akar amd.com, de nem írtam inkább nem írtam semmit
-
katt777
félisten
Azt javasolták AMD fórumon, kérdezzem meg itt, hogy mi, egyszerű vásárlók vajon miért nem tudunk az ATI tavaly óta zajló Get All 3 akciójáról.
Ha már itt vagyok, az iránt is érdeklődnék, hogy valamelyik magyar kereskedő képviseli-e idehaza az ATI régi kártya beszámítási akcióját, vagy ez csak neten működik. Sztem egyébiránt ez egy felhasználóbarát dolog. -
adik
őstag
Csütörtökön mindenki hozzánk jött. Természetesen 1 db crosslink kábel, 2 db kijelzővédő-fólia, 1 dvd-író, stb... sor van, meg minden, mintha üzlet lennénk. Pasas kér egy x vidkarit, de szeretné megnézni, ok, hozom, nézi. Ez nem az, ami fent van a honlapon. Nézem, tényleg, a képen másik hűtő van. Izé, bocsi, azonnal javítjuk. De hogy ez a vevő tudatos megtévesztése, félrevezetése, és át akarjuk - szószerint - baszni a fejét, hogy egy ilyen - szószerint - szart akarunk neki eladni. Neki ez az #&@ nem kell, azonnal fogyvéd, meg minden! (Nyugi, nyugi, ez egy 10ezres szar, meg se vetted, nem tetszik, hát ne is vedd meg! ) A mögötte lévő 2-3 indivídum szólt neki, hogy álljon le, de asap, különben fejjel lefelé fogja végezni, és pláne váltson hangnemet. Sajtóhiba, nyugodjon bele. Köszönöm. Amúgy meg kakiljon sünt a hülye, hogy azért kapja a fizetését, hogy normálisan nézzen ki a szájbalökött hónlap, és ilyenek bakik azért vannak rajta dögivel - aztán én meg hallgathatom, hogy így-meg-úgy. Ami félig-meddig jogos, csak talán ha egy emberi stílusban próbálna kommunikálni... no mindegy. megyek, már tűkön ülnek a kutyák.
-
Zofren
aktív tag
én éppen Szigetelek, de itt sem hagynak békén. tegnap reggel vki 8kor felhivott telon, de kinyomtam. nem lehetett fontos, mert késobb sem hivott.
-
pulcsi
tag
hétfőn bejöttek emberek csere routerért
kedden bejönnek ez nem jó melegszik tojást lehet rajta sütni 10 perc után leáll ez este 8kor
-most már nem tudom tesztelni de holnap igen
-de ha nem jó akkor adjuk vissza a pénzt mert szar nekik nem kell (11 hónapja vették)
szerdán behozzák félig-meddig elöttük ment 1,5 órát hiba nélkül és langyos volt a router
és hazamentek
ja és amikor kérdeztem h zárt helyen van é akkor azt mondták h most már nincs illetve nem is volt khm -
gabx76
senior tag
-
unclefucka
senior tag
Ha esetleg akadna itt néhány régi motoros, akkor talán tudna nekem segíteni ebben a témában:
[link] -
ML320
senior tag
Ja, nem értette meg, hogy nem azért fizet 1920,- Ft-ot, hogy megmondjuk a rossz cuccról, hogy valóban rossz, hanem megállapítjuk, merre lehet a hiba. A gépet mindenképpen szét kell szedni, látatlanban csak tippelünk a hibára. Ha szét van szedve, és ésszerű határok között javítható, akkor egyből javítjuk, ha nem akkor behatároljuk a hibát, megnézzük hogy mennyiért és mikorra lenne meg. Még így is korrektebb vagyunk, mert a dokik elrakják a borítékot, hisz a műtét sikerült, csak éppen a beteg halt meg.
Igaz, volt olyan eset, amikor szét lett szedve a DesignJet, megállapítottuk a HP Part Numbert, viszont miután megjött, a cikkszám alapján jót kértünk, de a szervízkönyv alapján adott kép alapján nem stimmelt. Na, ki ég az ügyfél előtt?
És visszatérve az 1920 Ft-os bevizsgálási díjra: az ürge először még azon is vacilált, hogy itthagyja-e a nyomtatót. Most meg nem kért a 2k-ból vissza. -
net84
őstag
szegény kicsit keverte a dolgokat, a computer boltból jött, és itt nem a computer bolt van, hanem a kávézó... tudod, ami most nyitott, és a tulaj/melós felállás ugyanaz, mind a 2 boltban
azt is tudom, hogy kit keresett
név szerint
de gonosz vagyok! nem segítek, az ilyennek főleg nem! oldja meg. Hamár nem nálunk vásárol, nemán, hogy én segítsek neki, hogy a konkurenciánál elverje a pénzét.
Ez olyan mint a multkori eset, amikor a faszi telefonált, használt alkatrészeket keresett.
- mi nem foglalkozunk használt alkatrészek értékesítésével.
- tudna céget mondani, hogy ki foglalkozik vele?
- talán az xy vagy a zx...
- a telefonszámukat meg tudná mondani?
- sajnos nem! de biztosan bent vannak a telefonkönyvben.
-ó! azt hittem, hogy a számukat biztosan tudják. Mondaná még1szer, hogy melyik az a két bolt?
aztán még1szer elmondtam neki a 2 cégnevet, majd ismét megkérdezte a telefonszámukat, és ismét nem adtam meg neki...
Másik eset:
jóember keresett valamit (már nem emléxek mit)
- sajnos ilyen nálunk most nincs készleten.
- meg tudná kérdezni a többi boltot, hogy kinek van, hogy ne kelljen körbejárnom mindet.legszívesebben elküldtem volna az .....-ba! De nem tettem.
- azt sajnos nem! nem hívhatom körbe a város összes számtech üzletét, hogy kinek van ilyen alkatrésze. Ezért engem ki is rúghatnak.
aztán nagy duzzogva elhúzott...
Mit képzelnek ezek magukról? Egyesek nem tudom, a holdon élnek...
A másik:
- azért fizessek 2k-t, hogy megmondjátok, hogy rossz?
- nem! azért fizess 1.920.- Ft-ot, hogy megmondjuk, hogy mi a rossz bent, kb. mennyibe kerül a javítása, és mire van kész. Ha nem kéred a javítást, akkor ennyi, ha kéres, akkor meg csak a javítást kell kifizetned...
(ha óradíjba számolnám, 2szeresét hagynád itt) -
ML320
senior tag
Én: - Helló, miben segíthetek?
Vevő: - Szia! Van itt a közelben valahol egy computerbolt?
Egy találkozót beszélt meg valakivel, akinek a nevét sem tudja. De azért jó volt a kérdés. Egy computerboltban... -
pulcsi
tag
11. Szeretnék 1 6X6-os ventillátort
-Tessék
-Ez nagy kisebb nincs
-?
12. oLYAN EGÉR AMINEK AZ OLDALÁN VÍZ BUGYOG
13. Kérnék monitorhoz energia kábelt
Én meg vga kábelt értettem
14 Cigányasszony
-Fénymásoltatni szeretnék
-Példányszám
-Az mi -
Chaser
legenda
válasz
DragonR+ #3858 üzenetére
Mért nem mondtad neki, hogy ez bizony raid csatolós, és csak ezért kerül 15k-val többe, mint egy ''sima'', és rögtön vigyen kettőt, mert ez most oltári akció, 1ébként 50k lenne darabja
szerk: ehhez hasonló nekem is sok van, vmeik nap asszonyka bejön, azt mondja CD-t kér..
Én: TDK jó lesz?
Ő: Nem, CD-t kértem..
Aztán kis egyeztetés után jó lett neki a TDK, bár ő CD-t kért
[Szerkesztve] -
pulcsi
tag
kollégákkal gyüjtjük
1. milyen gyakran kell az új lapmonitorokban háttérvilágítást cserélni
2. kocsiba keresek névjegykártya szkennert, és lehetőleg 16voltos legyen
3. Szeretném a legnagyobb winchesterüket.
300gb
Az nagy
4. Milyen az alaplap p3- vagy p4
ATX-es
5. Nem írja a 80 perces cd-t
Persze mert cd-olvasó volt -
Shadows
senior tag
ezek az lcd monitorok mennyivel jobbak mint egy ELDZSÍ???
-
pulcsi
tag
gyerek behozza fülhallgatót beszélni nagyon törötten és érthetetlenül beszél nem mondom h roma de az
- nem jó csak a magas szól (gépen teszt tökéletes )
-de az mp3on nem jó
kolléga - nálunk vette az mp3at
-ja ja behozom (behozza)
-de ezt nem nálunk vetted
-de nem jó csak a magas
bedugjuk netezős gépen tökéletesen szól
akkor kitalálta h másik hangszóróval jó, meg ha mozgatja akkor néha jó
-az meglehet de ennek semmi baja
motyogás
-persze így bánnak vevővel meghogy garancia nincs meg mért nem cserélik meg különben is, behozom másik hangszórót megmutatom az jó
kolléga - ne hozd be ez tökéletes semmi baja, mit nézzünk még rajta
- de behozom
- szia
ja és ugy kezdte ha nem jó a füles azonnal cseréljük 8 hónapja vette -
biga
őstag
válasz
ontheground #3847 üzenetére
Ehh... De azért ugye valójában tudod, hogy mit hívunk hagyomány szerint analóg monitornak és mit nem. Persze CRT-nél
-
biga
őstag
válasz
eziskamu #3846 üzenetére
Ok, peace, csak rosszul esett majd 15 év szakmai tapasztalat után a dolog. Én is elragadtattam magam, bocs, valóban, iszonyúan ritkán, de végül is létezik átalakítás. (De továbbra is megjegyzem, hogy a VGA szabványleírása nem tartalmaz ilyen megoldást. Gondolom kényszer szülte
) A 25 az 15 természetesen
(Ami nálad van kártya, azok akkor voltak jelen, mikor a CGA/EGA elkezdett eltünni. Azok a kártyák tudtak EGA és VGA módban is menni, ezért van rajtuk olyan csati. Van rajta egy rakat jumper, amivel állítgatni lehetett őket. Problémás kártyák voltak, emlékszem rájuk
)
-
Csákk
senior tag
válasz
ontheground #3848 üzenetére
hát nálunk is 100 as szögeken van a szápítógép meg a laposs tv is
hogy mik vannak... -
ontheground
tag
Ugyan én még nem dolgoztam számtech boltban, kocsmában viszont voltak már érdekességek.
Pl amikor a dakota eljátszotta nekem, hogy az ötezresét benyelte a nyerőgép, aztán meg elkezdett oltani, hogy adjam visszam, holott láttam,hogy zsebretette, erre mondtam menjen el a főnökhöz, és intézze el vele, az idiótája meg kifizette neki mielőtt megkérdezett volna, aztán meg vagy egy hétig hajkurászta, mire meglett a pénze...
Most nyáron voltam gyakszin szarvason, egy kábelnetes cégnél. Voltunk kinn a szarvasi sztk-ban, rendszergazdai szobában bálamadzaggal volt a falra felkötve két százas szögre a péeggyes szerver(mikor megláttam, majdnem röhögésben törtem ki), meg valaminevesincs router voltvalami dróttal lelógatva a falról és csodálkoztak, hogy mindennap beszart, plusz erre még jött egy noname hub, amire bnc-vel csatlakozott vagy 10 gép, ez a mai egészségügy... -
ontheground
tag
-
eziskamu
addikt
Igzad van k* ritka de nekem még van itthon 256k-s OAK VGA kártyám 9 tűs csatival, valamint épphogy a második link fordítva írja ''9 PIN D-SUB MALE (!) TO (!!!!!) the Computer ''. Egy halomszor tévedtem már , de most nem. Ja és 15 pines, nem 25 amit írtál. Na jóvanna hagyjuk én is papírból néztem egy részét az adatoknak
,úgyhogy peace.
[Szerkesztve] -
biga
őstag
válasz
eziskamu #3833 üzenetére
Aha, hogyne. El is olvastad amit linkeltél? Pl azt, hogy 9 tűs VGA csati csak ritkán fordult elő? És hogy klasszikusan EGA/CGA csati? Még kiegészíteném: VGA monitorok hátulján, mint bemenet előfordult néha (főleg analóg monitoroknál láthatsz ilyet), de a videokártya oldala minden esetben 25 tűs volt! Az az általad linkelt átalakító is ez. Minden esetben a monitor tartozéka volt, külön nehéz volt beszerezni. A kábel egyik vége 25, a másik vége 9 tűs volt. (legalább is a nem speciális felhasználás piacán szinte biztosan). Mellesleg lényegében az analóg monitorok kb egy évtizeddel ezelőtti kihalása óta még ilyen mutáns megoldást sem fogsz találni sehol (talán csak az említett szomszédos számítástechnikai leletmentő kisiparosnál). De tudod mit? Igazad van. Biztos volt legalább egy olyan gép, amin csakazértis (nehogy szabványos legyen) tettek ilyet. Nos az nem is felel meg minden tekintetben a VGA szabványnak.
Hogy a te szavaiddal éljek: jó lenne néha egymástol tanulni, vagy beismerni hogy nem tudod, hogy miröl beszélsz. Köszönöm
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Egyik mai munkalap- Hibajelenség:
''Villamos sütő telepítésekor a mérleg számára fenntartott szünetmentes által védett dugaljba beledugták a 2.5kW-os sütőt, a szünetmentes meg dobott egy hátast. Mérlegek is leálltak.'' -
Chaser
legenda
válasz
moha bácsi #3835 üzenetére
Bammeg majdnem leestem a székről a röhögéstől ahogy olvastam, alig tudtam visszatartani
-
Shadows
senior tag
Nem Hardver de,
Mint minden reggel megveszem a reggelit meg az ebédet a helyi piac nagyszerű pékségében, de ez a nap más volt mint a atöbbi, mert
Jó napot azt a sonkás pizzaszeletet kérném meg egy leveles tepertős pogitt!
Nincs leveles csak kelt.
Nem baj jó az is!
megvettem mindent nagy az öröm GO! melo...
Szerettem volna kb 10 perce reggelizni DE a SONKÁS pizzám az olyan kukoricás paprikás zöld túrós istenf@szával van tele....
Na mondom nem hagyom annyiba VISSZAVISZEM!!
Visszavittem és mondom hogy nem ezt szerettemvolna hanem a Sonkásat erre rámutat arra a nemlétező sokaszeletre és azt mondja ''ez sonkás'' ez felettéb érdekes mert kb 2 hónapja azt a másikat kapom sonkás gyanánt ,ami mint kiderült sima. Érdekes íze is volt neki, hiányzott a sonka!
Azt mondja nekem az eladónéni hogy ő nem cserélheti ki
-NEM?? -Miért??
-Azért mert ez pékáru és megromlik!
-Mi romlik meg megmondaná?? mikor a hűvösebben tartottam, mint azt a két szerelet pizzát amit a tálcán látok!
Ő akkor sem cserélheti ki!
NEM?? Akkor adja vissza az árát mert nem tájékoztatott megfelelően és ez a vásárló megtévesztése amit a mi nagy alkotmányunk teljes szigorral TILT. -b@zdmeg-
-Akkor sem adja vissza a pénzt.
-És azt megkérdezhetem hogy hol a kuka??
-Ott.
-Köszönöm
Levettem a tetejét és mandínerből ugy belebaztam hogy felborult! Erre ő mentegetőzik nekem hogy nem cserélheti Ki...... Mondtam adja vissza a pénzt!! És miután voltak mögöttem kb-3-an azért nem rendeztem nagyobb felhajtást!!
Nem bírt volna ki 235ft-ot??? mikor nekem az reggelimet b@szt@ el 12-kor??
És miközben eladta nekem a cuccot pofázott valami hulye barátnőjével, hogy az ő háza csak 15 milkát ér és hogy milyen nehéz házat eladni mert aki venni akar könnyebb!!
1. Kit érdekel
2 ha már odamentem és otthagyaom a napi 500ft-om akkor engedtessék már meg hogy 30másodpercet napont foglalkozik velem, és nem érdekel hogy fáradt, nyűgös ,meghaghalt Nemecsek Ernő.
Én csak azt a Sonkásnak álcázott sima pizzám és a tepertős pogimat szerettem volna de nem!!! el is ment az étvágyam -
eziskamu
addikt
Ez igy ok hogy ritka volt, de kijelenteni, hogy nem is létezett, azon kicsit felhúztam magam, bocs mindenkitől
.
Csak pl volt már olyan is hogy egy boltos nekem azt mondta hogy ő még sose látott/hallott olyan eszközről, hogy wlan router+adsl modem egyben, aztán észrevettem, hogy pont van ilyen készülék az árlistájukon. De jártam így már bill/egér ps2 ->usb adapterrel is, arról is mondták hogy nem létezik (nem azt hogy nekik nincs raktáron, hanem úgy, mintha zéropont modulátort kértem volna a trabant hipertérgenerátorához, tehát magyarán a képembe röhögtek), és érdekes módon másnap már a gépem usb portján csücsült egy ilyen kütyü.
Ja már röhögtek ki 64-bites Sempron miatt is (akkor már úgy 3 hónapja volt az országban 64 bites Sempron).
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
válasz
eziskamu #3833 üzenetére
Látom nap mint nap kínok kínját állják ki a számítógépboltosok.
Két sztori, avagy egy vásárló memoirjai, amikor ő van közel a kiboruláshoz
AF-BF USB adaptert kerestem.
Az összes boltban meg akartak győzni, hogy ilyen, nincs, meg toldani sem lehet, mert nem, mert csak....
Mondom, jó ...
Egyiknek, egy fiatalabbnak, mondtam is viccesen, hogy akkor megyek a csíkos hiperbe.
100%-ig biztos voltam a dolgomban, mert azelőtt nap láttam a két szememmel.
Erre ő, mondja, hogy: Hát akkor mire várok? Menjek.
Láttátok volna azt a lesajnáló arcot, hallottátok volna azt a lesajnáló hangsúlyt.
Hátra arc, írány a csíkos hiper, kosárkába dobom a kütyüt, irány haza, betoldok, örülök.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy ez egy ki s teszt volt, hogy akad-e ilyen a
'''nagy 'ámítástechnikus boltokban.
Számítástechnikai eszköz ez is, vagy nem?
Más.
Egy dialógus (megtörtént eset):
- Jó napot kívánok! 4.5m-es USB kábelt szeretnék vásárolni.
- Nincsen.
Mellettem kábelektől roskadozó polc.
- Megtenné nekem, hogy megnézi? Nagyon fontos lenne.
- Nem nem tartunk. Csak rendelésre. Mert a kutya se viszi.
- Jé, egy kutya. (mármint én)
Viszontlátásra.
Üdv, DragonR+ -
fuzik
aktív tag
válasz
eziskamu #3833 üzenetére
Azért azt hozzá kell tenni, hogy a ''kétsoros - 9 pin'' vga kimenet nem egy tipikus megoldás. Ha jól emléxem utoljára úgy 15 éve egy Siemens-Nixdorf gépen láttam ilyet... ...mondjuk az nagyon zsír megoldás volt, mert egy csakazistentudjamianeve csatlakozója volt az alaplapi vga -nak, abba be kellett gyömöszölni egy gyári adapter kábelt, aminek a másik oldalán 9 pines vga csatlakozó volt.
-
ML320
senior tag
Telefon (most, augusztus 6.-án!)
- Uram! Novemberben szeretenék gépet venni. Mennyibe kerül?
- -
eziskamu
addikt
[link]
[link]
Na ezért nemszeretnek egyes vevők bizonyos boltosokat, mert a boltosok is azt hiszik mindent tudnak, pedig jó lenne néha egymástól tanulni, vagy beismerni, hogy nem tudják.
Ja meg az is tetszik, hogy ha azt mondják, olyan nincs, nem létezik, vagy többé nem árulják sehol, de a másik boltban megkapom.
Tisztelet a kivételnek.
[Szerkesztve] -
adik
őstag
- monitor-csatlakozó-fordító adaptert keresek.
- ?
- papa a gépben, papa a monitor kábele is
- akkor az valszeg biztosan nem fog működni. (Herkules csatoló lenne tán, vagymi? 15 éve annak game over)
(hangerő +2) - de nekem az kell, működni fog, 6 éves unokaöcsém megnézte, és nagyon és biztos
- hozza be, megnézzük mi is
(hangerő +10) - de én nem fogom cipelni ide, messze lakunk, épp csak túl a sarkon.
- tudja mit? akkor menjen a hülye-azért-nem-vagyokba és vegyen ott, ott biztos van!
(gondolás: a 6. bolt vagytok 30 perc alatt, akik nem tudtok segíteni bazzzee') - viszlát^2 -
-
Chaser
legenda
válasz
BosziKedvese #3823 üzenetére
Megvolt
Beleuntam...
#3824 Csákk: én meg csak válaszoltamDu. majd összekaparom magam, és mondok egy ph-soknak fenntartott kedvezményes árat
Ha érdekel, akár a buszjegy áráért le is tudom vinni Kecsóra.
-
1010
őstag
nem tom mi olyan furcsa abba hogy nincs forgalom
dolgozó emberek vagyunk, csak 2nap van amikor el lehet mászkálni egész nap -
Chaser
legenda
Szép
Nekem 100k lett a vége, átlagos..sok kis szirszat vettek, asszem a héten összesen nem fogyott annyi lemez, mint ma.
szerk: #3815 Csákk : el se hinnéd, hány embernek bejön.. én is szoktam ezzel élni, de csak olyan cuccnál, amit tényleg használok/használtam isSőt, sokan megkérdik, én mit vennék..Vmeik nap egy hölgyemény kérdezte meg, melyik házat választanám én, szépen elmondtam neki, a kiállított házakban a táp minősége ugyanaz, a jobb minőségűeket is megmutattam, és mivel gyakorlatilag a táp a legfontosabb a házból, mert kapcsoló ritkán romlik, bármelyik jobb minőségűt nyugodtan választhatja, mert a külső tetszése/nem tetszése ugyebár szubjektív..És akkor ismét a kérdés: Te melyiket vennéd? No comment
Ennél már csak az a jobb, mikor akedves érdeklődő bejön, és nem tudja elvonatkoztatni a számítógépet a monitortól, osztán szegíny boltos fél órákat magyarázhat neki, hogy megvilágosodjék a kedves vevő..
[Szerkesztve] -
sanyixXx
senior tag
Egy vevőnek eladtam egy 5000+ X2-t, meg a 160GB helyett rábeszéltem a 320GB-re. Egy másik webkamerát akart, hát kapott még UPS-t és routert is
én bringát adok el a decathlonban, de a dolog ismerős. anyuka 2 gyerekkel, 1-1 bringa nekik. és meg merte kérdezni, hogy kell-e még rá valami? na itt rontotta el, mert sárhányó,sisak,kesztyű és támasztó lett belőle mindkét bringára és gyerekre
meg a legtutibb válasz minden kérdésre, hogy: ''én is ilyet használok/használnék.''na ettől készen vannak és azonnal 3-at belőle(jójó, túlzok egy picit
)
-
ML320
senior tag
Régebben az egyik multinak voltunk a helyi szervize. Egyszer csak jön a telefon az ügyfélszolgálatukról , hogy egy ürge teljesen fel van háborodva, hogy már két hónapja itt van nálunk a gépe.
Nézek szép értelmes szemekkel ki a fejemből (jó szokásomhoz híven), aztán átnéztem a elvitt munkalapokat. Természetesen megvolt, hogy a felesége már másfél hónapja elvitte. Át is faxoltam nekik a lapot.
A bocsánatkérést viszont a mai napig várhatom... -
adik
őstag
Igen, de az utolsó fél órában pl senki sem jött. (Kivéve egy valakit, de ő zárás után érkezett, illetve érkezett volna, szépen lepattant az ajtóról. Papír - látszólag számla - és termék volt a kezében, szerintem nem nagyon akartam garizni éppenséggel. Hétfőn úgyis fog jönni visszafelé.
-
Djuree
félisten
most vettem délelőtt 11kor monitort az egyik számtech üzletlánc boltjában.
előttem is voltak vagy 10-en meg utánam is jöttek vagy 10-en.
szombat délelőtt ilyen nagy hajtás szokott lenni -
pulcsi
tag
bakker faszi behoz vinyót rossz elvisszük kapott lapot, ott van rajta hozza magával mert különben nem adjuk ki ha visszajön
beküldi gyerekét,elküldjük nincs nála papír
bejön elkezd inzultálniminket mért nem adjuk oda az ö gyerekének
- mert nem volt nála a papír ami igazolás h azaz övé
- milyen papír
mutatjuk - ez amit akkor adtunk mikor itt hagyták
- ja az nincs meg
( ja akkor a vinyó se legyen meg)
na most erre mit csináljunk hihetetlenek persze a garancia legyen meg de a papírok mi a faxnak viccből adjuk h legyen mivel kaját csomagolni a parasztjainak -
ML320
senior tag
10 és 11 között jön be mindenki, de most felvonulás volt, sok aranyos mazsorettel
Egy vevőnek eladtam egy 5000+ X2-t, meg a 160GB helyett rábeszéltem a 320GB-re. Egy másik webkamerát akart, hát kapott még UPS-t és routert is
Meg persze az örök klasszikus, ami miatt maradnom kell még: 11.55-kor a vevő megkérdi, tud-e kártyával fizetni. És mindjárt visszajön...Ha tényleg visszér, 140 lesz a kp-s forgalom.
-
Chaser
legenda
Mindenki szabin van vagy mi, hogy nem írtok?
67.5k-nál járok, van még 1 óra, 100k meglehetne igazán, ha mán itt kellett rohannom ebbe a takony időbe, nem pedig otthon aludtam..
-
ML320
senior tag
A 9 órai vevő:
- Xeon proci kell. Kettő darab. MOST!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Milyen alaplapot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest