- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
paranoid skizofrén, talán kezdetleges fázisban. ő viszont nagyon elszállt, Rózsadombról képes volt kiköltözni Bécs mellé csövezni. anno két-három hetente tolt fel videót bődületes marhaságokkal, de négy hónapja eltűnt. a legszebb az, hogy szerinte az aranyere egy lehallgató chip...
-
szumo
senior tag
Én egy tekercs jó minőségű 10 vagy 20 méteres alufóliát javasoltam volna neki.
Ha már úgy is kapucniban van, akkor egy sipka a fejre, meg extra bélésnek a táskájába.
Csak ha már az összeesküvés elméleteknél tartunk.
Meg azt is kellet volna vele közölni, hogy se CSI se NCIS -es sorozatokat ne nézzen, mert az neki nem tesz jót.
Ott volt ugyanis egy ilyen kabát, amivel a gazdagok partiján bankkártyáról, telefonról, minden kütyüről leszedték az adatokat. -
ML320
senior tag
A biztonsági őrt kiküldjük a postára. Amúgy gyűjtöm az 1 és 2 forintosokat. Van itthon vagy 100kg.
Tehát, bemész a postára, hozol minden fém pénzből 50 db-ot, és az elég lesz jó ideig. 100db-os váltás alatt díjmentes. Kasszát meg annyira sosem ürítem ki a bank felé, hogy a biztonságos működést koczkáztassam.
A kártyás fizetési módot meg megoldottuk: nincs! -
Olcsi
senior tag
Van úgy, hogy nálam sincs egy fillér sem, és ilyen 300-400ft-okat is kártyával fizetek, ezt általában tényleg nem szeretik a pénztárosok, viszont ha már egy számtechboltban is van egy terminál, akkor ezt vállalni kell... Személy szerint, ha nincs nálam kp, akkor jobban tudok vigyázni a pénzre, pl pénzt is csak bizonyos helyeken veszek ki, mert nem akarok feleslegesen fizetni más automatánál. Szóval azért én előnyben részesítem a kártyás fizetést kp-val szemben.
Azért 200ft alatt tényleg gáz! -
Hequila
őstag
Reset gomb rákötve a CmosClear-re
Na ez viszont nem hülyeség! Lehet nem is volt olyan hülye az ügyfél? Csak most gondolkodok el azon, mennyivel egyszerűbb lenne, ha lenne a gépházon egy biztonsági nyomógomb rákötve a CMOS törlésére. Nem kellene szétszedni a házat, ha valamit elbaszok a BIOS-ban. -
marsu
veterán
Amikor még számtech boltban dolgoztam velünk is történt ilyen eset...
Ember megrendelte az alkatrészeket, kérdeztük összerakjuk-e a konfigot? Akkor még 25%-os áfával 4.000.- +áfa, azaz = 5.000.- pénz lett volna neki, összerakva, telepítve driverekkel, tesztelve, minden...
Azt mondta ez neki sok, majd ő megcsinálja, látott már ilyet, ha esetleg elakad, majd hív telefonos segítségért...
Nem hívott...
Három nap múlva jön vissza, valami miatt nem megy a gép... Hmm.. na nézzük meg ...
Minden a helyére berakva, CD olvasó, DVD Combo ... OK...
- Hátlapi panelt nem szoktad berakni?
- Hát nem tudtam berakni, mert nem értek oda a csatlakozózk...
- Az alaplap gyári hátlapi panelével, vagy a hát standard panelével?
- Egyikkel sem...
- Na nézzük ... Ehh télleg valami nem stimmel... Nagyon lent van az egész... Alaplapi távtartókat becsavartad rendesen?
- Az miaz az?
- Hmmm.. Az a kis réz színű menetez izé... Távtartó...
- Nem, anélkül is stimmeltek a lyukak...
Ok... Alaplap ki, Hátlap be... Alaplap vissza...
CD olvasó, DVD Combó egy IDE kábelre kötve... mind a kettő Master ...
- Jumperelést ismered?
- Nem szoktam elolvasni az alaplapi leírást ...
Ok....
Power SW, Reset, IDE LED, HDD Led ... Nincs is a lapra kötve,...
Nem indul.. mitől indulna...
Kb 2 órás küzdelem után fent volt a Windows, Driverek, minden...
Közben folyamatosan osztotta az észt...
Amikor mindennel végeztem, mondom neki:
- Akkor 4.000.- plusz áfa lesz ...
- De miért? Ő már összeszerelte a gépet ...
Nah, igen... Ő már látott ilyet ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest