- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #121248 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Igyekszem, vadászom a többit is. Tehát ha valakinek akad elfekvőben és nincs rá szüksége...
Az első képen sorrendben balról-jobbra:
- 7a28-7020 "James Bond"
- 7a38-7000 (szép méret nagyobb, mint a többi, 39,6 mm!)
-7a38-701A (nem csoda, hogy megtetszett a hálós számlap, szintén Giugiaro-design)
- 7a38-7130 (WR 150, a "Sport" széria)A csellengők:
- 7a38-7060 (tisztítás és plexicserén)
- 7a38-7080 (Sport 100 PVD bevonatos chrono. Érte kezdek kicsit aggódni, ebay-es beszerzés, már meg kellett volna jönnie. Lehet úgy járok vele is, mint az Olma búvárral, ami a Fülöp-szigetekről indulva 5 hónapig keringett a világban, mire megjött!)
Dzsana: sok fotót a pandáról!
-
sipoczgabor
tag
válasz
fagyalllo #121048 üzenetére
Láttam már nagyon szép nagyon elegáns lorus bőrt is, de ennek amit vettem elég fura szerkezete van, sőt szinte merném gagyinak is mondani, hallani ahogy jár a másodperc mutató, és ha mozgatom az órát, a percmutató nagyon nagyon minimálisan eltud mozdulni egy irányba. És idő beállításnál amikor 0 és 5 perc között ugrik a mutató, ott nem lehet beállítani. de persze ha nem állítgatom akkor tökéletesen jó, csak meglepődtem hogy ennyi pénzért sem tökéletes.A seikók nagyon tetszenek, de még én sem tudom hogy mi legyen a következő, vagy bőr és elegáns vagy fém és elegáns
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #120890 üzenetére
Nyilván a Rolexnél is tudnak hibázni, ahogy az Omegánál, és a Seikonál is.
Más tészta, hogy amíg a Rolexnél ez az arány egyrészt gyaníthatóan kisebb, a magas árért magasabb precizitást, és erőseb QC-t várnánk el.
Azt is érdemes megnézni, hogy a Rolex nem az agyondíszítésre játszik, mi sem mintázza ezt jobban, hogy a tokjai nem üveghátlaposak, tehát nem is híresztelik. A precíz gyártás, megbízható, és nagyon pontos működés megkérdőjelezhetetlen. Ehhez képest nem kérnek érte olyan egetverő árat, mint bizonyos más gyártók.
Olcsóbb, vagy a GS kivételével bármilyen más japán werkkel összehasonlítani értelmetlen szócséplés. Akár kidolgozást nézünk, akár pontosságot.
Nem vagyok Rolex marketinges, de almát a körtéhez nagy f.szság.
A BMW / AUDI / mercedes sem gyárt hibátlan autókat, mégis indokoltan drágább egy suzukinál, vagy Chevroletnél, vagy Kiánál.Summa summarum kár a szavakért, nem minden qc tökéletes, egy "rejtett" werkes óránál pedig a csapágylemez díszítésén, ami csak darabokra szedve látszik, vitatkozni a QC-n pedig igazából csak unaloműzésre jó, és hogy indokoltan lehessen megverni utána a kutyát/asszonyt/gyereket.
Szerintem mindenki tudja magában pozicionálni a felsorolt gyártókat, ezt a problémát pedig ENGEDJÜK EL
-
szatocs
őstag
válasz
fagyalllo #120799 üzenetére
Majd ha egy ilyet akcióznak 400-ra, fú de lecsapok rá.
-
ronin s8
senior tag
válasz
fagyalllo #120806 üzenetére
Nem trehány az!
Gyöngyözésnek hívják amúgy a szakzsargonban. Nézd meg a szerszám éleit, és az eredményt. Hasonlíts össze pár genfi csíkozást, mondjuk egy Patekét és egy Parnisét, és rájössz, hogy ez a világ nem digitális, tehát nem úgy van, hogy "vagy van, vagy nincs", hanem az a nem mindegy, ahogy van!
Ez a fotó egyébként tényleg nem az igazi...
-
Reverting
őstag
válasz
fagyalllo #120802 üzenetére
Ez a pottyozes nem mas mint a femes felulet "szalrahuzasa" igy oldjak meg h a nem szimetrikus feluletek ne ussenek el egymastol... kb: a femipar kezdete ota, es nem csak az oraiparban... es nem csak a rolex... ezt a rolex is lopta...
Mondjuk a az omega po sokkal szebben oldota meg , de valoban eloben szebb...
Rolert meg csak az orasok latjak belulrol...jo ritkan....
-
resool
aktív tag
válasz
fagyalllo #120720 üzenetére
Hát az üres helyre kerül szerintem. Azóta semmi olyasmit nem láttam, ami annyira megfogott volna, mint amit mutattam neked képen, de az 165 dollár
Drágább, mint az óra.
Steinhartra most csaptam fel a világos Zulut, de még nem biztos, hogy ez marad, csak téliesítettem kicsit, a mai hideg és egész napos fázásom emlékére.
Köszi a linket, nézelődökRa3: köszi
007-es órára, 007es szíjat illik.
-
szbalogh
addikt
válasz
fagyalllo #120185 üzenetére
Csináltam videót is de valami béna tömörítés volt alapból kiválasztva. Majd lesz újabb is ha kitapasztaltam. Free2X programot használtam, le van írva minden a videó alatt. Az élő kép olyan, mint az a közeli, azt tudja is 25 fps-el. Ha a led fényerőt visszaveszem, akkor a framerate is leesik persze.
-
csabulaxi
senior tag
-
szatocs
őstag
-
szbalogh
addikt
válasz
fagyalllo #120057 üzenetére
Visszafelé... van olyan kvarc ami "folyik"? Valami kis olcsóra gondoltam nem a Bulova accutronra.
Egy ideje gondolkodom, hogy mi értelme lehet ennek a JL órának de csak az jutott eszembe, hogy ha este megyek haza és megtámadnak rablók, akkor látják, hogy ugrál a mutató és arra gondolnak, hogy valami gagyi kvarc és el se lopják
-
vadászcsiga
félisten
válasz
fagyalllo #120062 üzenetére
Munkában töltöm a legtöbb idot a napból ezért van rajtam a casio de ugyanezt egy automata is el tudna latni csak pár napja mar nem egészítettem ki ezzel, köszönöm a kerdest
A true seconds meg számomra azért magától értetődő mert én is a kvarckorszakban nőttem fel, az állomásokon, a tv-ben, mindenhol ezt láttam. Ez viszont kevés ahhoz hogy csak emiatt a kvarcot szeressem -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #120024 üzenetére
Ha vkit érdekel, viheti. Fóliát nem vettem le róla. Ja, és ezt sem látom rendesen, a mutatók fém színe miatt
De az a 100m-es Seiko megfogott, pedig csak 7s26. Más színekben is jó lehet. Minek ennyi óra nekem?!
Tuna nem esetem. A square majdnem, csak félek a kiálló hátlaptól - besimul-e a csuklóba? -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #119904 üzenetére
Köszönöm! Nekem csak olyat dobott, aki nem szállít Mo.-ra. Ügyesebben keresel sokkal, mint én.
Vostok Amphibia megérkezett. Nagy öröm volt, amíg kézbe nem vettem. Ez az első órám, amire azt mondom, nem kellett volna érte pénzt adni. Tok és szíj rendben, de amikor kitekertem a koronát... Egy lötyögős lemez az egész, és a tengely állásai kihúzva bizonytalanok. Első gondolatom, h kínai szerkezet lehet, abból is vmi gyenge. 37 éves Slavám csúcsminőség ehhez képest. Nem tudom, mihez kezdek vele. Még játszósnak se. Maradok a Seikóknál, Orienteknél meg a minőségi kínaiaknál.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Ereshkigal
őstag
válasz
fagyalllo #116783 üzenetére
Szia!
Már biztosan elfelejtetted, én viszont csak ma olvastam el az utolsó kb. 3000 kommentet, bocs.
Ha még érdekel: írtam persze, és finoman utaltam rá, hogy szeretnék a vásárlójuk maradni. Azt a választ kaptam, hogy DHL-lel küldték, mert gyors, és biztonságosabb, és mostanság a sima postával elveszett több csomagjuk is, így a DHL-t preferálják. Egy bocsánatkérést azért elfogadtam volna.
Mondjuk ilyen alapon akkor le is szedhetnék a másik opciót. -
-
speed207
tag
válasz
fagyalllo #119697 üzenetére
Sok helyen olvasni hogy ezt a zafirt csak gyémántal lehet megkarcolni. Eléggé hihetetlennek tűnik. Meg az is hogy egy videóban csiszolópapírral és drótkorongal esik neki az órának az illető és semmi baja. Mennyire hitelesek ezek a dolgok? Pár napja kezdtem belemélyedni az órás témákba. Bocsi ha hülyeségeket kérdeznék.
-
speed207
tag
válasz
fagyalllo #119695 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek erre a zafirra hogy mennyire karcálló. Nekem a telefonomon az állítólag teljesen karcálló üvegfóliát is sikerült megkaristolni. Igaz hajszálkarcok de akkor is karcok. Órát nem szeretnék évente cserélgetni mert hogy ronda lesz. Ezért esett a választásom erre a tipusra. Casio mtp-1200
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #119684 üzenetére
Én szeretem őket!
Jövő héten lövök majd róluk fotót, van itthon vagy 6-7 darab.
bucsher: köszi!
Régebben én is kimondottan mechanikus-hívő voltam (sőt, kimondottan csak a kézihúzós), de pár dolog azóta változott a nézeteimben.
Meg ugye "van az a pénz, amiért az én hajam is korpásodik"...
-
Sanyi.il
aktív tag
-
kovsol
titán
válasz
fagyalllo #119396 üzenetére
Majd hosszú távon kiderül hogy válik be ez a Citizen Super Titanium. Én direkt olyan órát akartam ami nem nehéz, de fém szíja van. Állításuk szerint ez a super titanium sokkal jobban bírja, mint a sima titánium vagy az acél, és csak 99g.
Nekem nagyon tetszik egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Fotó állvány eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest