- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
fagyalllo #169870 üzenetére
Legjobb lehet, amikor meglátod az áhított színben, aztán közlik hogy fehérarany és ekkor tudatosul benned, hogy 5x annyiba kerül mint vártad, és feltehetően sose fog megjelenni amit vártál...
Amúgy a Padi dolgot én se értem, és kicsit erőltetett amikor a sokadik limitált Padi jön.
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #169862 üzenetére
Értem én, hogy búvárszövetség, meg együttműködés (vagy mi, nem tudom pontosan).
De miért olyan nagy szám ez, hogy ennyire nyomatják? A színe szép, az rendben, a felirat rajta szerintem randa. Nem igazán látok ennyi mögöttes tartalmat.
Nem kötözködésből, de az egy év alatt megjelenő x+1 "limitált" szériánál számomra ez már kezd kicsit furcsává válni.(ahogy nézegettem, külföldi fórumokon is már kifullad a lendület)
WiZARD: még egyszer neki kellett futnom elvolvasni, mert elsőre nem nagyon akartam elhinni...
pulutodurumo mikor kb 15m botulás után megállapodva fejjel lefelé lógtunk az összegyűrődött terepjáróban egy szakadék alján, ilyesmi volt az első mondata a sofőrnek is: "pedig jó ötletnek tűnt..."
-
BAti77
aktív tag
válasz
fagyalllo #169847 üzenetére
A Black Bay az 1954-es modell nyomán 2012-ben kiadott modelleket (tokformát) takarja. A snowflake mutatót 1968-tól használja a Tudor a búváróráin, ezért került rá az a BB-re is, bár 2015-ben kiadtak egy "eredeti" mutatós változatot is....
Amúgy teljesen egyetértek azzal amit írtál...ez az óra nem igazi búvár, inkább egy Omega Speedmaster-Rolex Daytona hibrid, amit bele erőszakoltak egy Tudor Black Bay-be...
-
oba
addikt
válasz
fagyalllo #169754 üzenetére
Biztos, hogy ennél sem marad meg a kézen az óra ha baj van? Amúgy a gyári Seiko fat springbar túl vastag volt a bulova szíjnak, egyszerűen nem fért bele. Úgyhogy most a bulova stfitje van benne, de nem tűnik úgy, hogy ki akarna jönni a helyéről. A seiko stiftet amúgy egy rémálom volt kiszedni... vennem kell hozzá valami értelmesebb fat stiftet amivel nem kell vért izzadni ha ki akarom szedni
-
ricsik
őstag
válasz
fagyalllo #169650 üzenetére
Ez nem válasz.
Fogaskereket, rugót tudsz cseréltetni 50 év múlva is, még elektronikát nem.
Nem mond már hogy egy Rolex, vagy akármi GS Spring árba kerülő óra, amire vigyáznak, az 50 év múlva kuka. Szép is volna.
Annyi köze van, hogy Casióban is elektronika van, ugyan úgy, mint a Springbe.Nem érted a lényeget.
Egy elektronikával szerelt bármilyen óra kevésbé tartós szerintem, mint egy szimplán mechanikus. Ha lenne 2 millióm órára, biztos utóbbit venném. Ebből kiindulva jött a kérdés, hogy mégis mi szól az elektronikus mellett.
Nem kötekedés, csak érdekelt.
Ennyi.Milu87: Te értetted, köszönöm a válaszod, erre voltam kíváncsi!
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
fagyalllo #169499 üzenetére
"Miért csak magyar üzlet játszik? Eu webshop, nem hongkongból vámon átcsúszott gift, ingyen posta:" [link] [link]
Üdv.
-Csakis a magyar garancia miatt meg szeretem előtte élőben is megnézni esetleg felpróbálni amit veszek.
-Teszem fel utcán járkálok meglátok egy klassz órát a kirakatban, beugrok a boltba felpróbálom,tettszik megveszem kapom a Magyar 2 év garit és boldogan távozom.
-A webshopossal meg pont az a baj,hogy nekem zsákbamacska jellegű. -
Tiszteletes
aktív tag
válasz
fagyalllo #169068 üzenetére
Kézzel felhúztam koronáról, mikor már untam lóbálni.
De várok még vele egy-két hetet, és a benti gúnyámat kicsit elegánsabbra veszem, hogy ne üssön el annyira a farmer-pólótól.
Viszont a szíja az már a vásárlás előtt is kételyeket ébresztett bennem. És az utolsó likkal hordva is épp határeset. De első sorban ezzel a fényes sima megjelenésével van a legnagyobb bajom. Valami fekete mattabb esetleg krokogyilos szíjat tudtok ajánlani nem horror áron?
-
tybsen
addikt
válasz
fagyalllo #168861 üzenetére
Huhh, nagyon szépen köszönöm a segítséget, az ember mindig tanul valamit.
Mondjuk azt még nem tudom hogy ezzel a ketyegessel együtt fogok tudni élni vagy nem mert csendes környezetben dolgozom többnyire, az autóban sem hallgatok mindig zenét.
Amúgy mindegy, ajándék volt. Nem értem tényleg hogy a gyártók ezt hogyan gondolják? Annyiból jó ezt tudni hogy mostantól tudom hogy erre is érdemes figyelni
-
tybsen
addikt
válasz
fagyalllo #168857 üzenetére
Jól sejted
tissot everytime large.
Mondjuk azt nem értem, hogy ezt hogy képzelte el a gyártó, mert csendes környezetben elég idétlen dolog.. meeting vagy repülő... Bár nem tudom hogy mennyire hangos valójában egy ilyen szituációban majd letesztelem...
A másik meg, hogy nem értem, hogy ha vannak rovátkák, meg van egy másodperc mutató, akkor az miért nem a rovátkákon áll meg.
Ettől függetlenül az óra szép és nagyon kedves ajándék és emlék
-
válasz
fagyalllo #168697 üzenetére
Nem bírtam ki, hogy ne kattintsak a vétel gombra, úgyhogy remélhetőleg a jövő héten élőben is megtapasztalhatom.
Mondjuk az a méhecskére vagy darázsra hajazó színkombináció sem rossz, de ez a zöld/bézs jobban megfogott. A limited nem tetszik annyira.
Remélhetőleg nem fogok csalódni -
WiZARD
addikt
válasz
fagyalllo #168563 üzenetére
Eloszor azert irtam nekik, mert azt gondoltam hogy tuti hibas az enyem, nem lehet hogy az a resze nincs szepen kidolgozva. Miutan kiderult, hogy ez tenyleg direkt ilyen, akkor eloszor ugy voltam hogy jo igy is, hisz nem hibas. Aztan erre jutottam en is, hogy vagy egyedi lesz, vagy miattam valtoztatnak, de hulye vagyok ha nem elek a felajanlasukkal.
Irtak, hogy vigyem be Andrassyra, ok intezik es elkuldik Svajcba. Persze ott a munkafelvevo egybol azzal kezdte, hogy nekem kell fizetni a szallitasi koltseget. Mondtam hogy ez egy szoval se szerepel a levelben. Ok, akkor utananez, rakerdez. Most varom, hogy hivjon...
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #168489 üzenetére
V72-est?! Ne már! Ezt miből gondolod? Egy szatyornyi Seiko chrono-t össze tudsz gyűjteni abból az időből, mire találsz egy ilyen werket. Szép az a Seiko, de a Roamer mellett csak egy a sokból. Ami ritkaság az akkor is az marad, ha kimondottan svájci, vagy japán rajongók vagyunk...😉
-
TOZ
addikt
válasz
fagyalllo #168418 üzenetére
Plusz a csoportban levo Pepsi 7002-es kapcsan nekem mas problemaim is vannak.
Az ora alapvetoen rendben van (bar boven van benne aftermarket elem), de az en kezemen. Modoknak jelentettem korabban, hogy valami nem stimmel, de nem sok foganatja volt a dolognak.Lauda:
Megjott a Monster? -
törölt tag
-
C0RVUS
tag
válasz
fagyalllo #168377 üzenetére
Tehát az eddig is - az üzleti stratégiát is beleértve - gyakorlatilag függetlenül működő Orient jogilag is újra különválik a Seiko-tól (kivéve a belföldi forgalmazást, ami eddig is talán az egyetlen közösen intézett dolog volt)? Én most ezt jól értem? Ha igen, akkor ilyen is csak Japánban van. Ezt az ipari forradalom óta fordítva szokás csinálni, nem?
-
Elvis351
csendes tag
válasz
fagyalllo #168318 üzenetére
Részben egyetértek. Ha kitapasztalod az órád viselkedését (letéve, forgatóban, lejáró és felhúzott állapotban), akkor viszonylag egyszerűbben pontosan tartható, mint egy kronométer szerkezet.
Példa:
[Longines HC]
[Tudor NF]
Tudom, hogy a legtöbben hülyeségnek tartják a napi dokumentálást, engem érdekel azért csinálom
A legegyszerűbb szerkezetek többségét viszont kitapasztalni sem lehet. -
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #168318 üzenetére
Azert jobb a csúnya nő, mert örül, hogy valaki szóba áll vele, es legalabb megbecsüli magát?
Ennyi erővel..,Szoval nem a legjobb felfogás ez szerintem...
@Sipi83
Pont olyan a femszij minősége, mint amennyibe az óra került.
En 57$-ért vettem ilyet másfél éve.
Egy tisztes de noname tömör szemes femszij ennèl tobbe kerül.
Szoval ilyen a femszija...
Az óra maga amugy jo, semmiképpen nem elegánsnak mondanám, hanem egy vidàm casual-nek. -
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #168258 üzenetére
Dátum nélküliben is előfordul 9015 max nem vágnak lukat a számlapra.
Akkor valószínűleg (lehet kimondatlanul) de a Miyota-nál is vannak minőségi kategóriák, mint az ETA-nál. Vagy a tokozó nem törődik egyszerűen a beépítendő szerkezettel, csak belecsavarozza, ahogy lekerült a sorról. A fene tudja. A Borealis Bati-nál teljesen másképpen (jobban) muzsikál, mint azok a Tissel-ek, amikkel eddig találkoztam/hallottam/olvastam. De a külső kidolgozottsága, tok viszont elmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest