- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fagyalllo #173387 üzenetére
Jó, de ez csalás. Az egyik egy kedvenc kínai márka, másik egy savjci márka szinte legolcsóbb darabja.
Mintha meg lennél lepődve, hogy egy jófajta 60 dolláros kínai DAC jobb, mint egy olcsó Cambridge Audio 200 dollárért. Ettől a CA szar? Csak a vevő volt hülye, hogy megvette a legolcsóbb CA terméket. Ha márkást akar valaki, nyúljon a zsebébe, ha olcsó jót, akkor vegyen kisnevű kínait.
Nekem is van rondás Parnisom, nyugodt szívvel oda lehet tenni bármelyik másik órám mellé.
-
endezweii
újonc
válasz
fagyalllo #173203 üzenetére
Vernék én, ha nem lenne mindenre valami kifogásuk.... (nem ér ide, hova küldöd ha valami van vele, biztos átverés etc...) Sajnos igen, az a baj, hogy ha meg is veszik ennyi pénzért, de nem tetszik, valószínűleg szépen fog mutatni majd a barna polcomon.
(#173204) schawo legalább egy "nem rossz" óra porosodhat max. a polcomon
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #173117 üzenetére
Akkor viszont az egész degradálódik egy egyszerű használati tárgynak, amihez semmi nem köti az embert, nem tetszik, elhasználom kidobom és veszek másikat.
Azért ez erős csúsztatás.
Ez a chrono szép és jó, használható, elég pontos. A kidolgozása szebb és precízebb, mint pl a limitált Samurai-nak. Szeretem és bírja a gyűrődést a bevonat is, pedig nem irodában használom.
Viszont szíjat igazán megtanulhatnának végre készíteni: tartós, mert még ez az eredeti van rajta, de a felső részen már kezd foszlani a szövet, a bőr sem az igazi már az alján. Időben szép teljesítmény. Az sem sokat változott az újkorához képest, hogy ugyan olyan merev, betörhetetlen.De legalább 21mm a fültávolság, hogy a bőr hűljön annak a nyakára, aki kitalálta...
-
Tulku
veterán
válasz
fagyalllo #172953 üzenetére
Induktor, kapacitor, rezisztor....tekercs, kondenzátor, ellenállás...
Sajna egyre inkább az angolszász megfelelője terjed nemes országunkban...elég nehéz megállítani a terjedését, mert - mint fórumtárs is írja - mindenhol ez hallható, olvasható.
Nyilván nem helyes, de sajnos rengeteg magyar szóval tesszük ezt (Molnos Angéla munkássága épp ez ellen kíván szólni)..Érdemes lenne megvizsgálni, hogy a kondenzátor szavunk honnan ered...nekem - a másik kettővel ellentétben - eléggé idegen hatást mutat...
-
Mercutio_
félisten
válasz
fagyalllo #172718 üzenetére
Csak egyet találtam, az is sold out és 1300+ $, pedig technikailag elég
-
V-I-D-A
aktív tag
-
válasz
fagyalllo #172420 üzenetére
próbálom a legjobb invictat megvenni aminek életképes a belseje és nem hal be mondjuk 1 év után.... ezért kérdeztem.
de az tény, hogy nem szeretem a sima-snassz órákat, ha tehetném vennék egy 14k rolex datejust vagy submarinert , vagy egy breitling , tag heuer, mindig is az ilyen jellegű órák tetszettek.... na most orient kilőve mert ami szép az automata....így maradt az invicta... ( persze a komolyabb óráknál nem zavarna, hogy automata
)
-
válasz
fagyalllo #172409 üzenetére
Kvarc mindenképp , automata nem érdekel eldöntöttem.
swiss made oké, meg japan ( ezekből mindegy milyen ? van pár fajta.. ) Pl : Japan VD53 ?
gipsztigris : automata nem kell
corvus : ez az érdekes, hogy nekem nagyon sok tetszik belőlük
EZ elég frankó oldalnak tűnik, innen venném.
-
-
válasz
fagyalllo #172031 üzenetére
Halkan megjegyzem, igen folyt a nyálam a lengyel G.Gerlach Enigmára...
De sajnos más izgalmas darab is van a gyártónál.
Mit nem adnék egy 1 perces ingyenes bevásárló nyereményért a gyártónál.
Gondolom mindenki egyetért vele, hogy a csajoknak szervezett nyereményprogram (tisztelet a jelenlévő hölgyek kivételének!) pasiknál is csodát tenne a lelkeknek. (Bocs Márki!
)
-
C0RVUS
tag
válasz
fagyalllo #172020 üzenetére
Hát figyelj, most már még egyenesen az exkluzív topikból is van hozzá referencia.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest