- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #206190 üzenetére
Úgy tűnik ,hogy ők csinálják jól. Szerintem méltatlanul alul “értékeltette” saját termékét a Seiko és a Citizen azzal ,hogy minden jöttment mikrobrand-nek ,Ali-s egynyári márkának vagy Kickstarteres agymenésnek gyakorlatilag korlátlan mennyiségben hozzáférést engedett az alap szerkezeteihez. Bőven megérett az óra kedvelő közösség arra ,hogy kapjon egy sallert tőlük. A nagy “bőségben” elfelejtették milyen megbízható igáslovak ezek és értéktelen már-már fintorogva kerülendő kategóriába estek vissza. Eközben meg az olyan minőségbiztosítás és vevőszolgálat virtuózok mint a “Sirályos ETA” krisztusi magasságokba magasztalódnak.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #206142 üzenetére
Oké, hogy 50$ alatt is lehet venni 8-as Miyotás (vagy akár NH-s) órát, de azok azért kerülnek annyiba, mert drágábban a kutyának sem kellene Kínán kívül... és talán belül sem. De valóban torzítják az én értékrendemet is.
(#206147) Deskdiver:
Hasonló áron van az én listámon is néhány kiszemelt, csak nálam nagyobb ok a töprengésre a szerkezet. -
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #206142 üzenetére
Egy Ecozillát elfogadnál?
-
SÖ
addikt
válasz
pulutodurumo #206121 üzenetére
De szarkazmusnak jó, sőt morbit🤣
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #206121 üzenetére
Én úgy értelmeztem a posztot, hogy tessék, így néz ki az órám ilyen szíjjal.
-
SÖ
addikt
válasz
pulutodurumo #206104 üzenetére
Hogy is nem! Sugárovza kapom vissza.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
-
petipetya
nagyúr
válasz
Topictársat is lehet, vagy csak órát?
-
Csari93
aktív tag
válasz
1 Ezek marha fontos dolgok
2 Először ide lőhetnének egyet nekem, nagy lépés lenne egy embernek, kicsi az emberiségnek -
g0n21
senior tag
válasz
-
squir
aktív tag
válasz
pulutodurumo #205959 üzenetére
Bármilyen hangzatos nevet bejegyeztethetsz, ami épp nem foglalt. A kínai gyárban meg leadod, hogy ennyi darabra világos színben ez a név kerüljön, a sötétre meg amaz. És így születik a moshroom...😁
-
válasz
pulutodurumo #205959 üzenetére
Nem, jól érted, de csak a szokásos. Ez a topik jellemzően a Félreértések kicsiny tárháza. Meg az ebből fakadó bombasztikus szarkazmusoké.
<- mint az jól látható
-
evilskati
aktív tag
válasz
pulutodurumo #205223 üzenetére
Ahogy nézem már el is fogyott.
Van valakinek tapasztalata velük esetleg?
Nekem majdnem mindegyik modell tetszik. A Komodo és a Khuraburi kicsit talán most jobban is, mint a Vanuatu a rakott indexek miatt. Mindegyiknél a narancssárga a nyerő
Massdroppon vannak most Seiko diverek 240 $-ért:
SKX013K1 | 37 mm (-$40)
SKX013K2 | 37 mm (-$30)
SKX007J1 | 42 mm
SKX009J1 | 42 mm
SKX011J1 | 42 mmAhogy nézem az SKX007 sem sokkal vékonyabb a Helm-eknél, árban nagyjából egy kategória, de a Helm-ekben lévő Seiko szerkezet jobb, ugye?
-
tuki2200
senior tag
válasz
pulutodurumo #205883 üzenetére
Nem nekem lenne, hanem családtagnak. Nem szeretném össze****ni
-
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo #205822 üzenetére
Jogos, mondhattam volna márka nélkül is.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #205664 üzenetére
Ellőtték ők már a puskaport az utóbbi pár évben. Ennyi maradt, egy kevés lőporkarika az alsógatyán.
Az UHF szerkezet még mindig cool, de véleményem szerint elölről kellene kezdeni az egészet. A Grammy dolgot meg ejteni, mert senkit nem érdekel.
Snorkel, Astronaut, Apollo 15, Alpha, 666, Lobster stb. átlagember méretben, lehetőleg mind zafírral ne azzal a homályos ablaküveggel. "Aputól" el kell könyörögni 9000-es werket ,hogy ne csak mikcrobrand-ekben találkozzon vele az ember. -
válasz
pulutodurumo #205664 üzenetére
Nekem ez tetszik nagyon. Igaz, nem venném fel, mert nem ketyeg.
-
KunEmber
senior tag
válasz
pulutodurumo #205574 üzenetére
Köszi.
-
KunEmber
senior tag
válasz
pulutodurumo #205232 üzenetére
Igen. Elkezdték a márkát eltolni a Lorustól és az Orienttől. Kérdés, hogy ugyanolyan műszaki tartalom mellett ez nekünk hosszú távon jó - e. Mert valljuk be, a Seiko nem prémium márka, csak vannak prémium órai. Ha esetleg 20-40 év múlva ott fogják presztízsben is emlegetni az átlag emberek mint mondjuk a Tissot, a gyár részéről érthető ez az akció.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tippre nem a mi árérzékeny piacunk a célcsoport, tőlünk nyugatra és a többi földrészen pedig nagy eséllyel simán eladják majd ezen az áron is az óráikat
Most divatos dolog az óra, csak meglovagolják a hullámot.Azért a világban a svájcióra még mindig sokat jelent.
Innen nézve?
Abban a kategóriában ahol a Seiko ezen modelljei mozognak a "svájcióra" miben ad többet? -
Quartz51
tag
válasz
Ez pontosan így van, ahogy írod. De miért?
Mert a csúcsmodellek mindig belpiacosak voltak, nemcsak a GS. Még Amerikába is inkább adtak ki külön modelleket, minthogy a hazait vigyék oda. Ez a japán mentalitás része. Mióta lehet GS-t venni Japánon kívül, 2010? Mikor jelent meg ez elsö,1960-ban. Nem ez a marketing iskolapéldájaAhogy nö az ismertség, és az elismertség, úgy lehet feljebb vinni az árakat. Ez megy most. Vagy nem
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #205230 üzenetére
A Seiko a 60-as évek óta prémium gyártó.
Tényleg sajnálatos, hogy vége az olcsó korszaknak, viszont ők tudják hogy mennyiért lehet eladni az óráikat, azért nem lehet haragudni egyik cégre se, ha pénzt akar keresni. -
-FreaK-
veterán
válasz
pulutodurumo #205223 üzenetére
Ah, kár, hogy 15.5mm vastag, amúgy kifejezetten tetszetős és jó áron is van
-
KunEmber
senior tag
válasz
pulutodurumo #205225 üzenetére
FB Seiko csoportban ezt írják: "Épp a legutóbbi Seiko magazin első oldalán ír a Seiko igazgatója arról, hogy átpozícionálják a termékeket és ennek megfelelően az árszabást is. A cél már régóta az volt, hogy az újabb 6R szerkezetek 200 felett keljenek el. Szóval erre fel kell készülni... de tragédia azért még nincs."
-
válasz
pulutodurumo #205072 üzenetére
Nem is arra gondoltam, hogy estére szendvicset teccik kérni a szál rózsáért
A vasaló pedig a leggázab nőnapi ajándék, ebben meg ez volt a vicz.csabulaxi: azt egy másik modelról koppintották, mert ugyebár nem mind 6szögű
-
csabulaxi
senior tag
válasz
pulutodurumo #205072 üzenetére
hát igen ezzel a névvel nem lesz befutó Magyarországon.
valószínű félig kínai cuccokat svájci szerkezettel tokozó, "hamisítványokat" gyártó cég
és milyen gáz nem tudják kimarni a hatszöget a csavarfejnek
-
válasz
pulutodurumo #205070 üzenetére
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #205039 üzenetére
Én meg tegnap. Nem igazán talàltam mèg konkrét infót a falióra szerkezetekről. Gondolom nem árt neki. Hátha felbukkan egy “faliórás” a csoportban és választ ad.
Sajnos csak az annàl nagyobb polimer alkatrèszekkel van némi személyes tapasztalatom. Nálunk a Nylon vagy PTFE perselyek mindig kapnak valami szintetikus alapú kenést annak ellenére ,hogy simán elmennek anélkül is. Jelentősen megsokszorozza az élettartamot.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #205017 üzenetére
Nagyjából utánanéztem tegnap este. Egy alap 0 köves Miyota kvarcban a forgórészek egy Duracon nevű üvegszál erősítésű műanyag alaplemez furataiba kerülnek. Átlagban 4 különböző olajat használnak ezek kenéséhez.
-
válasz
pulutodurumo #204961 üzenetére
Övön aluli
ha rendelsz magadnak, nekem is jöhet 1 -
válasz
pulutodurumo #204961 üzenetére
Ez aljas volt nagyon.
Ki..szottul ronda!
-
razzorr
őstag
válasz
pulutodurumo #204910 üzenetére
Ez nagyot ütött!🙂 Köszönöm, ennek megfelelően fogok dönteni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #204761 üzenetére
Gyakran ránézek napközben, nekem így a legkényelmesebb azt a pár új posztot átfutni. -
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #204691 üzenetére
A 150k tényleg nagyon soknak tűnik a dfi-n edzett szemünknek egy SKX-ért a versenytársakhoz mérten. Kiváncsi lennék ,milyen szemmel néznénk rá egy olyan világban ahol sem a Seiko sem a Citizen nem ad el szerkezeteket tokozóknak.
yodamastah: Korán kellett kelni hozzá egy párszor ,de az angol hülyék csak megfinanszírozták.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #204664 üzenetére
"A Long Island Watches Miyota 8215-öt ír, az százezerér' meg gagyi."
Szerintem nem sokkal rosszabb a 8215, mint egy 4R (NH) szerkezet. Egyik sem ritka ebben az árkategóriában, sőt, még feljebb sem, de egyik ilyen óra sem a szerkezet miatt drága. Nem tudom, hogy Jacques Lemans óráknál indokolja-e az anyaghasználat, az összeszerelés, a kidolgozottság a viszonylag magas árat (mert a neve szvsz. nem, de lehet erre [is] alapoznak), de pl. ezt a 820A-s Elysee-t simán elfogadnám, és ez is 100k felett volt.
Persze, nem egyszerű ennyi pénzt kiadni, miközben Ázsiában ugyanezzel a szerkezettel (8-as Miyotával, vagy akár Seikoval) szerelt órákat 40-50$-ért vágják az emberhez, és jóval 100k alatt már 9-es Miyotás óra is kapható.
-
válasz
pulutodurumo #204664 üzenetére
Lehet, hogy jó - de unalmas az a kronográf...
Ennyi pénzért már van más izgalmasabb gyártó izgalmasabb kivitele is - német fronton is. -
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #204661 üzenetére
És hiszünk neki? Nekem még nem volt tőlük órám. Mondjuk láttam már 7750-es kronót a modelljeik között ami nagyon korrektül nézett ki.
-
válasz
pulutodurumo #204652 üzenetére
Nem kifejezetten egyszerűke az biztos. Gondolom sokáig legózták össze fejben és papíron is.
-
válasz
pulutodurumo #204647 üzenetére
Ezmiez?
Múltkor láttam amúgy az orosz Molniát, hogy hazai piacra miket tolnak. Két milliós asztali órácska és társai. Csak pislogtam, mint hal a szatyorban.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #204518 üzenetére
Szerintem is rendben van. Egy előgyártmány részleg kb. így néz ki. Forgács, olaj ,kantáros nadrág, stb. Az is ritkaság ,hogy egyáltalán láthatunk egyet, mert a legtöbb gyártónál ez a részleg nem létezik.
A szépen koreografált ,hangszerelt ,vágott ,cenzúrázott haute brand-ek videóihoz mérni nem érdemes. Nem ugyanannak a közönségnek szól.
-
enaheli
csendes tag
válasz
pulutodurumo #204471 üzenetére
köszi az infót
-
marquuard
veterán
válasz
pulutodurumo #204451 üzenetére
-
válasz
pulutodurumo #204442 üzenetére
azt nem láttam
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #204320 üzenetére
Jogos, magamból indultam ki... nekem ezen a szinten (-10, +20 s/d) nem igazán számít a másodperc stop, úgyis elmászik, hacsak nincs nagyon nagy szerencsém.
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #204301 üzenetére
Nem ugyanazok élesztették újra, akik a Doxát, és a Cornavint is?
-
válasz
pulutodurumo #204301 üzenetére
Köszi
-
válasz
pulutodurumo #204298 üzenetére
Az újról. Azt olvastam, hogy feltámasztott, de ki támasztotta fel? Milyen a kidolgozottsága? Hol farigcsálják? Köszi
-
Robyka
aktív tag
válasz
pulutodurumo #204218 üzenetére
2331/103 van benne. Lemerült az elem+ párásodik. Baross u. 20-ban hozzá sem nyúltak.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #204089 üzenetére
Köszi. A számlapot még nem merem piszkálni. Nem találtam eddig semmi értelmes megoldást, ami vállalható patinát eredményez. Próbálkoznak kávéval, sütővel, festékkel stb. de nem néz ki jól szerintem. A Luminova amúgy is elég makacs festék, nem szeret sárgulni/barnulni természetes úton sem.
(#204090) consono Köszi. Viszont a fotó ismét pocsék. Telefonon ok, aztán mikor megnézem monitoron
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #203873 üzenetére
Igen, ez simán befér az én listámra is.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #203869 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #203831 üzenetére
6,5 másodperc naponta. (elkéstem)
Teljesen jó!
-
marquuard
veterán
válasz
pulutodurumo #203831 üzenetére
Mármint naponta +6,5 másodperc.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #203769 üzenetére
Nekem is van "belső lünettás" órám, de az is dupla koronás. Viszont a Citizenen csak egy korona van, ezért kérdéses számomra, hogy forgatható-e.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #203723 üzenetére
Tehát csak nappal használható, ha nincs teljesen elborulva, és akkor is eléggé pontatlanul? A gyűrű meg fixen rögzítettnek tűnik, vagy tévedek?
(#203766) FIREBLADE78:
Te egy hős vagy. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
pulutodurumo #203759 üzenetére
Nekem ajánlották,hogy ezt szokás csinálni. Amúgy teljes árban küldtem tovább postának.
-
válasz
pulutodurumo #203759 üzenetére
ÁHÁ... értem
Offolok 1 kicsit -
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #203632 üzenetére
-
redzsi
senior tag
válasz
Jajj má'! Csak direkt félreértelmezi, miután pár fórumtárs nem direkt tette ugyanezt az ő korábbi hsz-re.
(#203629) zoarden: bár külföldi oldal de francisandgaye.co.uk-n jó áron szokott lenni, most épp out of stock. Ha minden igaz kuponkóddal 10% még ebből is lejött.
-
Veron
addikt
válasz
azt hiszem Fagyi bekapcsolta az irónia módot
-
Milu_PH
csendes tag
válasz
pulutodurumo #203583 üzenetére
Elméletileg a 6R és a 4R között “csak” a rugóház és a rugó a különbség, ezért tud a 6R több járástartalékot. Saját tapasztalat alapján mindkettő remek szerkezet.
-
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo #203583 üzenetére
Van 60 USD-ért iskép
-
Scooter86101
tag
válasz
pulutodurumo #203435 üzenetére
Pl mint az a festina amit írtam .. aminek ugymond a kis mutatója állandó jelleggel oda vissza járkál .. arban is kb olyan 20-30 ezer folott de azért 80-100 alatt
-
válasz
pulutodurumo #203429 üzenetére
Inkább ez, mint a deniel wellington, no meg a májkelkorsz...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
pulutodurumo #203326 üzenetére
Sajnos nem találtam már meg az oldalon.
De alapvetően olyat szeretnék ami fekete,de van benne egy kis szín pl a másodpercmutató sárga v narancs v kék.mint ez az oris.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
pulutodurumo #203307 üzenetére
Zelos között volt ami tetszene,de 950usd már sok nekem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Köszi a sok tippet,majd megnézem őket.
-
dzsi23
addikt
válasz
Az Aquatico elásta magát nálam a kamu akcióival. De lehet, hogy csak túl érzékeny vagyok arra, ha hülyének néznek.
-
Alpachino
veterán
válasz
pulutodurumo #203239 üzenetére
Ok. köszi, egyébként már próbáltam az éjszakai pozíciókat ( már mint az óránál ( is)
) de egyikkel sem értem el javulást a napi +10mp hez képest.
-
tuki2200
senior tag
válasz
pulutodurumo #203225 üzenetére
Tényleg, egyből legörgettem azert nem lattam az e-mailt
-
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #203098 üzenetére
Nem vagyok mazochista!
-
redzsi
senior tag
válasz
pulutodurumo #203024 üzenetére
+ rbalint88: a "sarki" boltban volt, de kissé túlzásnak éreztem megvenni egy autentikusabb fotô kedvéért .
-
válasz
pulutodurumo #203015 üzenetére
-
válasz
pulutodurumo #203004 üzenetére
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #202898 üzenetére
Átfutottam a bemutatott órákat. Van egy-két valódi csoda, de egyszerűen nem tudok velük azonosulni. Olyan mint a Playboy Mansion kerítésén kívülről sasolni ,hogy mi folyik odabent. Mutattak be valamit egyáltalán ami 5 milla alatt van?
-
g0n21
senior tag
válasz
pulutodurumo #202719 üzenetére
-
válasz
A Merkurról csak annyit, hogy rendeltem tőlük egyet, ajándéknak szánva még novemberben. Most kaptam választ:
"New message from: bjbjcs (2,536Red Star)
Dear MERKUR Customer,Thank you for your support of MERKUR.
About our 62MAS, we have already decide to revise our originial design and changed into a new one which have already listed in the listing.
Due that change. we will need one more month and due to chinese new year is coming. factory will be closed soon. so the shipping time will be on End of Mar.
About new design . if you dont like it. we accpet refund. we hope you may like it and keep the order . thank you . sorry for any inconvinient cost.
Philip"természetesen lemondtam
-
Fall-N
veterán
válasz
Sajnos nem, de hátha Dávid tud szerezni valahonnan. Minőségre szerintem ezek már nagyon jók, csak szervíz esetén nem tudom ki vállalná be. Csak a Sea-Gull Kína legrégebbi és legtöbb tapasztalattal rendelkező cége.
Használtan nem tudom, hogy mennek ebayen.
A Merkur engem is érdekelne.
A másik meg az orosz órák, mint téma is jó lenne, róluk még nem volt szó.
-
g0n21
senior tag
válasz
pulutodurumo #202708 üzenetére
Általában folyamatosan belepofázok Dávid gondolatmeneteibe, de túl szaggatott lenne azt benne hagyni, így viszont összefüggőek a mondatok
A helyszínnel nem lenne baj, bár ott van mellettünk a műterem,két szobára a hangstúdió, csak ez a környezet még jól is néz ki, nem ingerszegény, egy sötét hangszobában aránylag nehéz felállítani a világítást...
Csiptetős mikrofon van a raktárban, hangrögzítő viszont szerintem nincs, viszont ennyi helyre már nem akarunk/tudunk figyelni.
2-3 kamera, néha screen capture laptopon, világítás, blablabla, és építés után még legyen kedv/energia az órákról beszélni, egy felvételi napon 3-4 órán keresztül (amiből lesz 3 adás)
A cél az, hogy a stúdió egyik médiaőstermelőjét (kameratőr is, de tud hangot is rögzíteni, világítani, mindent) el tudjam hívni a felvételekre, hogy intézze a képet, hangot világítást.
De ahhoz pénz kell - ingyen nem szoktam ilyet kérni -, a pénzhez támogató, ahhoz meg még néző... Sok-sok néző
Biztos meg lehet oldani a felvételt kevés eszközből "parasztba", de 9 éve filmes-tv-s- reklámfilmes közegben vagyok, csak ilyen eszközökkel tudok gondolkodni...A vágást nem tudjuk kiengedni a kezünkből, és minél többet beszélünk egy témáról, annál többet kell kivágni, annál jobban fáj minden kivágott mondat.
A következő, G-Shockos adás abból a szempontból jó, hogy 28 perc alatt vettük fel, és 24 percre kellett rövidíteni.. De az SIHH-Baselworld másfél óráról lett 54p.
De lesz még Bázel előtt kínai órás - kettő már van - és mikrobrandes rész is, de ez titok...Arra tippeket elfogadok szívesen, hogy melyik parnis legyen a kínai órás részben a harmadik óra...?
Órákat elfogadunk az adásokhoz ha tematikába passzol, a legnagyobb macera, hogy hogy jut el hozzánk, mert elég korlátozott, hogy mikor menjünk érte, vigyük vissza.
Bár szégyellem magam, de még a kisorsolt nyereményeket nem volt időm feladni postán. -
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #202677 üzenetére
Hétvégén fotóztam, majdnem elfelejtettem, én köszi az emlékeztetőt!
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #202674 üzenetére
-
csabulaxi
senior tag
válasz
pulutodurumo #202669 üzenetére
Alternatíva szó jelentése
alternatíva (főnév)1. Kényszerű választás két lehetőség közül.
2. Másik megoldás egy problémára; szintén megoldást nyújtó lehetőség, amely elfogadható eredményt biztosít. -
Palesztin994
aktív tag
válasz
pulutodurumo #202592 üzenetére
90 dollár körül számítja az import chargest, de alkudozom az eladóval és ki fog jönni kb 115-ből mindennel együtt. a képen is látszik az 550 dolláros árcédula, szóval szerintem ennyiért megéri, max még egy huszas a kondenzátor csere, de ha fényen tárolta, akkor az sem kell, mivel elvileg vadi új amúgy.
-
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #202603 üzenetére
Lehet, hogy megosztó de mindenképpen különleges!
Szerintem követni akarták az eredeti verziót és csak a méretet növelték mai "divatos" méretűre. Eredetileg 43-as volt, felemelték 46-ra, de az sem nagy mert nincsenek fülei. Pont ezért nincs még nekem belőle, mert számomra kicsi a fül nélküli 46-os.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
pulutodurumo #202582 üzenetére
Értem, köszönöm! :/
-
válasz
pulutodurumo #202391 üzenetére
Vitt az mást is
-
leon1977
csendes tag
válasz
pulutodurumo #202391 üzenetére
Jah, valami szellem... pótalkatrész a III-as index 🤣
-
Empsepo
senior tag
válasz
pulutodurumo #202339 üzenetére
Elsősorban én is az áremelés mértékére gondoltam ebben az időszakban.
Azt hogy Svájc alapból drágább, sejtettem. -
g0n21
senior tag
válasz
pulutodurumo #202339 üzenetére
Az tényleg nem szép, hogy a radisson blue superior szobája 5 éjszakára amúgy 395 ezer forint, a baselworld alatt 1,4 millió. Nem ott szállnék meg, ez csak egy példa.
De a három csillagos Hotel Alfa is 170e vs. 608e.
Ez már az igazi turista lehúzásAz élet meg csak szimplán drága. Cserébe ott 4,5k frank ha jól emlékszem a diplomás minimálbér (70nm lakás bérlete 1500-2000chf)
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #202288 üzenetére
Kiokosítanál ebben? Akár egy link-el vagy pm-ben? Köszi
-
Tussky
tag
válasz
pulutodurumo #202275 üzenetére
Igen, a dutyfreet is néztem, ott sajnos nincs amit szeretnék bn0150/bn0151/snzf17, viszont a creationön akad 15% kedvezménnyel snzf17 és kb 44-re jön ki vám+áfával.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #202267 üzenetére
Lehet ,hogy csak egy nyári márka lesz de akik vettek azt írják rendben van. A kínaiak már rohadtul tudnak tokot/számlapot/szíjat készíteni a többit megveszik a japánoktól. Az a diver nekem sem ismerős ebben az összeállításban. Kicsit Stowa és Squale szerelemgyereknek tűnik.
Polarstar: Nem ismertem ezt a Molniját. Jól néz ki. Van hozzá linked?
-
Isual
veterán
válasz
pulutodurumo #202135 üzenetére
Köszi!
-
Isual
veterán
válasz
pulutodurumo #202133 üzenetére
Ez jól hangzik. Az milyen márkájú volt?
-
krisz4b70
aktív tag
válasz
pulutodurumo #202010 üzenetére
Értem, lehet akkor elsőkörben megpróbálom polírkendővel vagy ezzel a körömpolírral.
(#202011) Sungoo Nagyjából hogy kell ezt használni?
Mindegy melyik felével kell pl? Holnap ki is próbálom.
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #201753 üzenetére
Én jobban bízom a másik megoldásban.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
pulutodurumo #201681 üzenetére
Ezek a szerkezetek meg vannak kenve vajon ? Leírásnál nem láttam sehol. Pár ezressel többért komplett órát lehet venni donornak, és lehet hogy még a tok is passzol olyan.
-
válasz
pulutodurumo #201681 üzenetére
Akkor az ázsia unitaszt és SeaGullt nem szervizeli itthon senki??
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #201618 üzenetére
Ugyanaz a generáció, csak a Prospex logós újabb.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #201571 üzenetére
😃😃😃😃
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest