- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz
@mriya@ #180404 üzenetére
Megbízható Miyota minőségnek tűnik?!
A kettőnek kanyarban sincs köze egymáshoz!Historical Movement Manufactures - A. Schild
1896-ban alapított svájci cég, aminek a szerkezeteit használta a Tudor, az Enicar, a Jaeger, stb. A legendás AS1130, másik néven a "wehrmachtswerk" szintén hozzájuk fűződik. Azért messze nem egy "megbízható Miyota" finoman fogalmazva. Érdemes kicsit utánanézni vélemény nyilvánítás előtt. A Zeno-ban használt szerkezet azért "NOS" mivel a cég tönkrement a kvarcválság idején a 70-es években
Veron: egy kuriózumot akarsz összehasonlítani egy kommersz cuccal. Nem lehet. Az a Zeno egy különlegesség, a Hamilton egy tucatáru. A Hamilton praktikusabb ha csak annyi kell, hogy legyen egy megbízható, modern órád. Ha kicsit több kell (mert az "órázás erről szól), akkor egyértelműen a Zeno. Ezt neked kell eldöntened.
-
-
dik
őstag
válasz
@mriya@ #180317 üzenetére
Na jolvan ha csak gondoltad.
Az a gondom azzal szövet szíjal ha vizes lesz az nem 2 perc mire megszárad amúgy jól néz ki. Az a szíj ami a képen van na olyan kellene egy ideje nézegetem, de brutális ára van ez ami visszatart egyedül el sem tudom képzelni mi kerülhet benne anyiba. Szóval mint írták is ha látsz emberi áron valahol gondolj ránk.Az olcsóbik meg csak tán kibír 1-2 cserét és akkor már hibátlan. Már csak a bezel a kérdés honnan!? Vagy B variációban amit nem nagyon akartam kivárni 6 hét mire lesz Tominál...
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #180323 üzenetére
Valahol olvastam, hogy az összes szem fémből van és a műanyag csupán burkolat. De ha műanyag is, akkor is eléggé robusztusnak tűnik.
Igen, "letisztult" a kicsike. Majd meglátom mennyire lesz átlátható, mondjuk a méretét igyekeztek a mondanivalóhoz igazítani mert 48mm-es.Biztos ismered a "kell nekem bármi áron!" érzést. Így voltam ezzel az órával. Ha tetszik tényleg marad, ha nem akkor megy a háztól.
Szeretnék végre egy olyan órát találni a saját "kaliberemben" és a pénztárcámmal arányosan amire azt mondhatnám mint te a sajátodra. -
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #180319 üzenetére
Egyre jobban tetszenek ezek a kompozit szíjak. Van súlya is mert elvileg belül fém, és hozza a műanyag kényelmét. Ha megérkezik a Citizenem (JY8030-83E), lehet, hogy veszek rá egy ilyet.
-
@mriya@
őstag
-
dik
őstag
válasz
@mriya@ #180267 üzenetére
Persze azt nem láttad miről beszélek így ha látnád értenéd miért akarok rá tokot és nem tartalékba hanem az lenne rajta... De persze nem tudom hol említettem meg sem kaptam.
Amúgy jöhet még link honnan tudnék beszerezni hozzá ilyesmit(bezel, rácsszerűség rá vagy drót vagy mi, ja igen és valami kis szerszám a szíjcseréhez aminek a pontos szaknevét nem tudom valami kis alap olcsó valami tökéletes lenne). Mások is segíthetnének ha nem probléma. Minél előbb meg akarom rendelni őket az a lényeg...
-
fagyalllo
őstag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #179899 üzenetére
[link]
We only dispatch watches to UK & Northern Ireland postal addresses. We are unable to dispatch to mainland Europe (including Southern Ireland) or the United States. For your security delivery can only be made to the cardholders address. All other countries are by negotiation, please email before you order.
De lehet, vmit rosszul értettem, mert a new shipping policy-nél meg szállít mindenhová. Mindegy, kivárom amíg vki sikeresen rendel, és megosztja a tapasztalatokat. Régóta szemeztem ezzel a Bauhaussal, de elmúlt a vágy - ha szerencsém van, megint elmúlik.
Most ismét a GWC Audi TT Quattro tetszik, elővettem a dobozból. -
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #179711 üzenetére
Csak a tudtoddal!
Amikor még a reptéren az utasokat "zaklattam", akkor napi szinten volt pár ember aki elmagyarázta, hogy az arany az nem fém! .....miután kértem, hogy a fémtárgyakat legyen szíves az asztalra tenni.
Főleg a nők háborodtak fel, kezükön negyed kilós karperecekkel.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #179630 üzenetére
Tényleg jó, grat.
Manager : Ha siet napközben, éjjelre lógasd fel 12-vel felfelé. Ha jól látjuk, a többi pozícióban siet hangyányit. Hordva a lényeges, tapasztald ki.
Kvazy : Főleg az ilyen kétbalkezes ne legyen órás, mint én.
Busman : Jó! Ideje lenne beszereznem nekem is egy jobb funkciógyűrűt, és SE mutatókat az Amfíbiáimhoz. De még sajnálom rá a pénzt. Valszeg majd társulok vkivel /Bp.-en/, aki rendel, és osztozunk a postaköltségen. -
BloodRay
veterán
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #179609 üzenetére
Ma érkezett? Gratula!
A használati útmutatót elolvastad már?
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #179556 üzenetére
USA-ban belföldön akár az USPS akár pedig a FedEx is szállíthat A Global Sipping központba (Erlanger). Itt történik a vámolás és az EU-ba postázás.
(#179553) schawo
Hetek?
Kb. ötven tételem jött már Global Shippinggel az USA-ból és eddig 10 nap volt a legtöbb amíg ideért.
-
ITT
újonc
válasz
@mriya@ #179508 üzenetére
Minden pozícióban siet, ami jó is meg rossz is:
- rossz, mert így nem tudom pozicionálással kompenzálni az eltérést
- jó, mert így egyértelmű, hogy az óra nagyobb pontosságra képes, csak be kell állítaniBiztos, hogy nem fogom itthon kinyitni, nem kockáztatok meg egy beázást, vagy egy tok összekarcolást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest