- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
5-ös kezelő #101635 üzenetére
Dzsana!
-
golyani
őstag
válasz
5-ös kezelő #101450 üzenetére
Rápróbálok így mit mutat. Köszi!
-
kobipeti
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #101166 üzenetére
Ha Te lennél a TEK, akkor azt a szót keresnéd, mert arra számítanál hogy így hívják egymást? Vadaszcsiga: nagyon jól néz ki!
-
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #100760 üzenetére
Még csak barátkozom a gondolattal. Sajnos jelenleg vagy egy-két forintnyi híja annak a történetnek, melyben majd komolyabban utánna nézek.
De erre is csak az SMP után kerülhet sor, abból meg mostanában nem nagyon volt kedvemre való (hol az ár, hol a külső/belső nem volt az igazi).lugosi: Most 10 darab van. Ebből 2 kvarcintós.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #100614 üzenetére
Google szerint az eredetin nem volt ilyen koronaleszorító
-
icm
tag
válasz
5-ös kezelő #100612 üzenetére
Vagy a KronoKFT-nél lehet még venni.
-
Takuun
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #100546 üzenetére
Amúgy erről a szervizről mit lehet tudni? Lehet náluk vásárolni is, mondjuk szíjat, stiftet, órás szerszámot? Orient órát lehet vinni szervizre hozzájuk?
-
golyani
őstag
válasz
5-ös kezelő #100522 üzenetére
pedig a kis mütyür körök is eléggé tetszenek. na majd élőben elválik, a világos volt a kiszemelt áldozat, de a cél közeledtével elbizonytalanodtam.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
5-ös kezelő #100474 üzenetére
Nekem is jo lenne csak acél...
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #100474 üzenetére
Titán tok, zafír üveg, menő, már csak egy igazán jó szíj kell rá.
-
entropy
tag
válasz
5-ös kezelő #100419 üzenetére
Ez sem rossz ötlet. Takarékos, tartós és biztos lenne mód rá, hogy egyedivé tegyük.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #100364 üzenetére
Na, Harry-be én is tervezek menni, még nem vó'tam. Hónap végén lesz valami JóNő Nap, ami miatt barátnőm nagyon fel akar menni Bp-re, úgyhogy én meg akkor órás-szíjas körutat tartok.
csZ, entropy: grat az órákhoz.
-
Unsign
tag
válasz
5-ös kezelő #100231 üzenetére
Na, erre tuti beneveznek vagy LLD formában meg biztosabban.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Van akiknek sikerült
Ez a link talán hitelesebb: [link] -
válasz
SRP307?
Nem kell egy
?
-
ruci
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #100038 üzenetére
A Timecenternél lehet alkudni? Erről nem hallottam, pedig most készülök onnan rendelni.
-
paige_01
újonc
válasz
5-ös kezelő #100038 üzenetére
Köszi a választ! Amiket eddig leszűrtem: kvarc, analóg, bőrszíj, 50-100 méterig vízálló, nemesacél, kerek tok, erősített ásványi üveg, dátum. Némelyiknél volt stopper is, és nap neve kijelzés, ja, és napi viseletre kellene. Seikoból sajnos nem találtunk olyat, ami a keretbe belefér és tetszik is neki. Pl. ilyenekben gondolkodik: Casio BEM-506L-7A.
-
atko67
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #99981 üzenetére
Köszönöm!
Bati77 Neked is köszi! -
Rocsesz79
tag
válasz
5-ös kezelő #99958 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Pár napos hordásnál azt vettem észre amúgy hogy alig volt néhány másodperc eltérés.
Ha nem hordtam jó pár napig akkor jött bele a nagyobb eltérés. (vagy rosszul mértem)
De most majd kiderül! -
evilskati
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #99848 üzenetére
Bocsánat, lehet, hogy elsiklottam a hozzászólásod felett. Köszönöm!
Ez nagyon tetszik, csak félek, hogy lekopna a fekete bevonat.Natoval is jól mutat, valószínűleg a későbbiekben is natoval hordanám, mert izzadós vagyok, és az könnyebben tisztítható.
Viszont, ha tényleg ennyire lekopik a bevonat, akkor az ésszerű választás a jobb oldali lenne:
Mosoni Dunában szoktam nyaranta úszkálni, a wr100 bírná vajon a sodrást?
A Kinetic szerkezetek is eléggé mozgatják a fantáziámat, nehéz szülés lesz -
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #99792 üzenetére
Vagy menjünk el egy óráshoz ha nem tervezzük hogy napi szinten szedünk ki szemeket fém szíjakból
-
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #99268 üzenetére
Enyropy miert adja el?
-
werna4
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #99099 üzenetére
Ezt nem is tudtam. Alapból nem fémben gondolkodtam, de ki tudja... köszi
-
epinephrin
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #98281 üzenetére
Semmiképpen nem befektetésnek venném.
SRP313K2-t néztem ki. De viszonylag nagy a csuklóm, ezért kérdeztem, hogy van-e nagyobb.
Sajna a Mako XL koronájára allergiás a bőröm, így mennie kell. Így kell egy másik az SKX007-m mellé. -
Real_Necro
veterán
válasz
5-ös kezelő #97943 üzenetére
A koronazár kímélésére gondolom megoldás lehet egy óraforgató. Valaki itt említette, hogy már 10 körül lehet kapni. Számomra nem probléma ha meg kell venni hozzá, inkább ez mint az idő előtti kopás.
Szeretem váltogatni a mostani 2 órám is, mert egyik tulajdonképpen egy örökségből lett, másik meg egyfajta játszós. A Seiko meg egy köztes lenne ha nem is a mindennapokra, de gyakran.Ja, igen, óraforgató. Tud nekem ajánlani valaki megfelelőt? Lehet 1-2 órás verzió, ki tudja mit hoz még a jövő.
-
dave118
senior tag
válasz
5-ös kezelő #97946 üzenetére
Jó a hasonlat ... kár hogy mindenki meghal
-
szundybence
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #97875 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
5-ös kezelő #97039 üzenetére
-
szundybence
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #96914 üzenetére
Ez tényleg jól olvasható. Gondolom még sötétben is. Tetszik nekem is.
(#96907) csabulaxi: Az eddig belinkelt mutatók közül eddig ez a szuper-nyerő!
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #96914 üzenetére
Az egyik legszebb pilóta.
-
Cold5
senior tag
válasz
5-ös kezelő #96926 üzenetére
Én most kifejezetten kék számlapos órát keresek és valami élénkebb kéket szeretnék. A Monster nem tetszik.
Van fekete számlapos órám Raymond Weil 5586, persze nem dive.
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #96792 üzenetére
Köszönöm, szép óra, de sajnos nekem a sportosabb fazonok tetszenek.
-
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #96531 üzenetére
-
szundybence
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #95624 üzenetére
Köszönöm.
-
M1ó
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #95548 üzenetére
-
Ra3
őstag
válasz
5-ös kezelő #95004 üzenetére
Köszi mindenkinek, a dátumkijelzés tényleg kicsi de én még látom, gondolom a stílusa miatt nem raktak bele szokványos dátumablakot. A vastagsága nekem kicsit még kevésnek is tűnik a többi órámhoz képest, gonldolom a kismásodperces megoldással tudtak valamennyi helyet spórolni.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #94255 üzenetére
Valószínűleg ez lesz, Kecskemétre vártam a csomagot, Pestről dobták vissza, nem járt Kecskeméten. Holnap felhívom őket, aztán ha tisztáztuk, az eladóval elküldetem még egyszer. Pofátlanul olcsón nyertem meg a licitet, nem akarnám visszamondani. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
icm
tag
válasz
5-ös kezelő #93644 üzenetére
Ha már vízállóság: Bulova Precisionist 98B224 Ami még nekem tetszik, de az nem a vízállósága miatt az az Accutron II Alpha.
No de továbbra is a kérdésem, hogy ezek szerelhetőek-e... tehát újra olajozásra van-e esély vagy megveszem és akkor amíg jár addig jó. -
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #93644 üzenetére
Engem a mérete zavar igazán. A legkisebb is talán 46-os.
-
SÖ
addikt
válasz
5-ös kezelő #92842 üzenetére
Nekem az <5s már bőven jó, amúgy meg, lehet 0-1mp sok márkás óránál - szimpla ETA - egy sem tudja tartani hosszú távon, csak a kronométerek. Persze szimpa ETA is lehet kronométer, ha válogatják a jobban sikerülteket. Ilyen volt a Fortisom, hosszú távon 5 mp-en belül, pedig csak egy 7750-es verk volt benne.
-
entropy
tag
válasz
5-ös kezelő #92207 üzenetére
Természetesen igen, jobb kezes vagyok és nem azon volt az óra
De azért egy kis mozgást nyilván végez a bal kezem is
De ez szerintem igazán belefér még -
Szabikaa20
őstag
válasz
5-ös kezelő #92071 üzenetére
Köszi!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #91770 üzenetére
Hasznalt nem kell!!!
-
petyus80
tag
válasz
5-ös kezelő #91570 üzenetére
A szíj elvileg kaucsuk, ha jól olvastam. Azt is szeretnék mindenképp. Volt egy Festina Tourom, az is 45mm volt, nem állt bután csuklón. Remélem ez sem állna...
-
veloke
tag
válasz
5-ös kezelő #91450 üzenetére
Lehet hogy van minőségbeli különbség, de a Fortis meg konkrét pilóta-és űrhajós órákat gyárt, szóval ezek szerelmeseinek szinte kihagyhatatlan darabok..Gyanítom majd én is szert teszek egyre, addig is egy rádió kontrollos Nighthawk-al vigasztalódom....
-
SÖ
addikt
válasz
5-ös kezelő #91426 üzenetére
Pedig a drive-ok pont erre vannak kitalálva. Pl. Certina DS valami szilikon ágyban fekszik. Régen volt egy csörgős Tissotom 2 centi vastag
Sportot, sereget, munkát túlélt. Ellopták. Szeretem feszegetni a határokat. Pont ezért egy automata DS-t néztem ki, de végül ma egy teljesen más ETA-t rendeltem. Igaz ez is drive
-
veloke
tag
válasz
5-ös kezelő #91441 üzenetére
Büszke lehetsz rá, klasszikus pilóta tokforma és számlap, ráadásul német minőség svájci szerkezettel...Azért kérdeztem, mert van egy-két modelljük, ami miyotás, mint a Laco. A legjobban így kép alapján a Spacematic tetszik, sajnos még nem volt szerencsém élőben Fortist látni....
-
Macyke82
tag
válasz
5-ös kezelő #91441 üzenetére
Az ugró mutatót én is csak a kronográf órákon tudom max elviselni, ott kis körben fut a másodperc mutató, nincs olyan nagy "kilengése", mint mondjuk egy 3 mutatós verziónál.
-
veloke
tag
válasz
Nagyon komolyak! Gratulálok hozzájuk.....Az Archimede Etás?
-
Macyke82
tag
válasz
Úgy látom, mintha szeretnéd a flieger órákt.
Csak ennyi van?
Szépek nagyon a Fortis-ok. -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #91294 üzenetére
A Seiko SRP307 nekem nem tetszik,
De az Orient annál inkább!
Ez ajánlott kategória? Mennyire kell vigyázni rá?
Eddig G-Shock-ot használtam, csak úgy érzem meg kell komolyodnom! -
polonic
félisten
válasz
5-ös kezelő #91160 üzenetére
Koszi. Na majd en is megfigyelem, hogy viselkedik az ora.
----------
Egyebkent ahogy voltam Hantos orasnal lattam par nagyon szep Junkers orat. Eloben meg nem lattam eddig, nem sok helyen kapni. Persze mondjuk nem is voltam olyan sok orauzletben.
-
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #91155 üzenetére
Ok. Majd igyekszem, de nem vagyok egy nagy méricskélős, pontosság megszállott. Felváltva hordom az óráimat (reggel felhúz, beállít, ha nem forgott) így nagyon rá kell állnom egyre, hogy az igazán bemérhető legyen.
Alpha: Köszi!
-
polonic
félisten
válasz
5-ös kezelő #91155 üzenetére
Mennyi a bejaratodasi ido?
-
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #91148 üzenetére
A csavarban én nem tudtam kárt tenni, de a kinyomó igen "nyakli" lett a beavatkozás után.
KelemenUhr: Köszi! Egy kicsit féltem, hogy milyen lesz "élőben" de váradalmaimon felüli. Már azóta tettem rá egy Rios bőr szíjat, azzal meg egyenesen König.
t.mate.t: Most a Longines mellé nem kaptam katalógust, de a Tag mellé adott Tomi. Nem mintha katalógus fan lennék, de jól mutat az órás polcomon.
Rendelni én nem rendelek.
-
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #91144 üzenetére
Köszi mindenkinek!
5-ös kezelő: Nekem is az a kék van (volt). Lelkes kiscsikóként neki álltam vele a Stein 44-es stifteknek. Azok ugye menetesek (mint rájöttem, de már későn). A kiszedőnek nem volt természetes a mosolya, mert a Steinhart volt az erősebb. Azóta nem igazán használható.
-
polonic
félisten
válasz
5-ös kezelő #90991 üzenetére
Csak először szerettem volna felhúzni teljesen. Így most hármat tekertem rajta, aztán viselem.
-
Tempus Fugit
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #90991 üzenetére
- Ez a gyerek nagyon belőtte magát!
- Akkor itt az 5-ös kezelőre lesz szükség...Igazán (3) mutatós darab Polonic!
-
icm
tag
válasz
5-ös kezelő #90775 üzenetére
Szintúgy a Monsterre
Ray van, jó de valahogy a szívem mindig is a Monster miatt dobbant igazán. A Sumo-t most nem említem
-
excalibur36
senior tag
válasz
5-ös kezelő #90775 üzenetére
Köszönöm!
A monstert néztem, de annyira nem tetszik, akkor inkább az Atlas -
JDMKid
tag
válasz
5-ös kezelő #90204 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy hétköznapi körülmények között a hardlexet sem lehet megkarcolni.
van egy 4 éves napi viselős seiko-m, nem vigyázok rá, elég sok helyre odacsaptam már. A tokon vannak is sebek rendesen, viszont az üveg karcmenetes.
Szerintem nem kell annyira ragaszkodni a zafírhoz. Átlagos használatra egy edzett üveg bőven megfelelő. -
xtevo
őstag
válasz
5-ös kezelő #90204 üzenetére
@5-ös kezelő
Rendben, már nézek kristályüveges órákat közben.Nem gondoltam, hogy ennyit költök órára, de a minőséget meg kell fizetni, itt is. Ez alapszabály.
@vadászcsiga
Létezik órás kérdések kezdőknek, ilyen GYIK?
Hülye kérdés: automata vagy quartz? Ha ezt a kérdést felteszem látszik mennyire nem értek hozzá sajna...@alphaville
Köszi a választ Neked is! -
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #88878 üzenetére
Utasok is voltak a buszon?
-
Zozzer888
addikt
válasz
5-ös kezelő #88878 üzenetére
Jaaa, hogy Te kamionozol?
Így már érthető
ETS2-t ismered? Nagy az átjárás "hozzátok"
-
werna4
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #88087 üzenetére
Egyetértek
-
Ra3
őstag
válasz
Többször elhangzott már hogy órát leginkább magának vesz az ember, ha belegondoltok akkor 99%-ban senki le se sz@rja hogy mi van a kezeden, vagy ha igen akkor tényleg az van amit mondasz, egy drága órára egyből azt gondolják hogy hamis, egy túlárazott kínában készült feltűnő divatórát meg többen megdicsérnek mint mondjuk egy Omegát.
Amennyi pénzt én az elmúlt 2 évben órára költöttem abból kis szerencsével kijött volna egy olcsóbb 8-10 éves használt Omega, de nem bánom hogy helyette van jópár japán automata, meg eco-drive órám, és mind tetszik. Persze nézelődök feljebb hogy mi elérhető svájci vonalon ami bejönne, de nem nem fogom elkapkodni. -
TripleB
senior tag
válasz
A Trans Alp-pal még konditerembe sem kell majd járnod.
Mennsi az önsúlya?
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #87614 üzenetére
Mire ez a felháborodás? Dèlelött 402 ft. is volt a frank, most 320 körül mozog.Ez nèhány óra alatt, 82 ft.erősödès a frankkal szemben.Ha ez a tendencia folytatódik, estère 1 frank 1 forintot èr.Hoppácska!
( Groteszknek szántam, ne üssetek agyon!)
-
flexxx2
őstag
válasz
A frankerősödés miatt fel lehet készülni az óra árak növekedésére is, emiatt a használtak is drágábbak lesznek, sőt az alkatrészek is->szerviz, mivel ez nem csak 1-2 hetes sztori lesz
Swatch Group 15%os minuszban van ma, ahogy olvastam.
-
Cha-b
senior tag
válasz
Most Ronin tanácsára 2 hétig hordom folyamatosan, hátha változik valamit.
Csak egy irányárra lettem volna kiváncsi, hogy mégis mire számíthatok.
Bárhogy rakom le nem változik a dolog végigpróbálgattam már. Egyszer késett koronával felfele, de azóta nem változik semmit bárhogy hagyom éjszakára. -
Cha-b
senior tag
válasz
5-ös kezelő #87561 üzenetére
Hát az jó lenne, de nemhiszem, mivel ez még bennevan a megadott -10 - +30s eltérésben.
Ha nem ingyenes akkorsem fogok mást keresni, mert ha máshol nyitják ki, akkor gondolom elveszti a garit, ha ezt észlelik. Szóval meg van kötve a kezem.
És igen nem igazságos, hogy másnak pontos, mert tegyük fel elkérnek majd tőlem 10-20e ft-ot a beállításért (hasamracsaptam senki nem írta meg kb. milyen árral számoljak) , akkor nekem pont 10-20e Ft-tal drágább ugyanaz az óra, mint akinek "pontosan" jön. -
Dzsana
senior tag
válasz
5-ös kezelő #87306 üzenetére
Csak a mutatók felhelyezésétôl függ.
-
g0n21
senior tag
válasz
5-ös kezelő #86788 üzenetére
Durva, hogy milyen furán van az a szerkezet tartó fül ahhoz a fogaskerékhez.. Rendesen besz.rtam, mivan, ha hozzáér.. nem ér hozzá? (bocsi, beszőlőztem)
(#86790) ktg3
Nekem is ilyen perverzióm van... -
pinterzoli
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #86356 üzenetére
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #86013 üzenetére
Ugyanez a bajom nekem is sok Orient órával,sőt Citizennel is.Az indexeket mintha kettèvágná a mutató, kicsinyítve ezzel a számlap valós mèretèt.A svájci gyártók erre többnyire odafigyelnek.
-
veloke
tag
válasz
5-ös kezelő #85761 üzenetére
Széép gyűjtemény!! A jobb alsó sarokban az milyen óra?
-
jeneyakos
csendes tag
válasz
Nagyon szép gyűjtemény! A tartóban a jobb alsó sarokban az milyen óra?
-
pajav8
tag
válasz
orient flight létezik fém szíjjal
, vagy az nem gyári rajta?
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Ha dobozokat ilyen felszereltséggel árulnák,nekem is lenne
.Gratulálok hozzá!
-
hdman
őstag
válasz
Széééép!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
5-ös kezelő #85766 üzenetére
Tetszik!
Nekem is van egy Steinhartos feleslegbe,lehet kiprobalom en is!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Minek 3 majdnem egyforma Fortis?
A masik kérdésem pedig az lenne,hogy csinálnál egy közelebbi képet az Orient flightról?Nem láttam még fém szíjjal!
-
zack
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #85202 üzenetére
Köszi!
Portára, birtokvitákra, személyvédelemre, airsoft-ra megtartom a Tough Solar-os Casio-t.
Azt a jó isten se tudja tönkretenni.Ja és nem én választottam. Ő választott engem.
-
Reverting
őstag
válasz
5-ös kezelő #84998 üzenetére
eleg regota en is kineztem, dress kategoriaban mindent visz...
21mm ami kicsit nem tetszik... mert mar lenne... termeszetesen vilagos szamlap.... Tomit keresd... elobb tudja majd meg h mikor jon mint a tutu...
Radasul van jo par variacioja...
es szerintem zseniallis oldalrol ez az uveg... szembol nem is sejti az ember h ilyen szep...En kb ket havonta dobbenek ra h kell...
es h bestdress...
-
JackFeryll
őstag
válasz
5-ös kezelő #84998 üzenetére
Lehet meg kellene kérdezni ?
Amúgy a lenti képen látható óra is elég friss és az nagyon hamar kapható volt. Gyakorlatilag weben se nagyon volt kép róla amikor tutuéknál már volt raktáron. -
bb0t
őstag
válasz
5-ös kezelő #84834 üzenetére
Az ilyen jellegű problémát csak márkaszerviz tudja orvosolni ? Leginkább az idő faktor zavar, nem akarok megválni tőle 1-2 hónapra.
Mondjuk elméleti szinten most már tuti megmozgatom őket egy kicsit..
Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy a jobb felcsatolni az órát, ha egy ujjam befér tud egy kicsit mozogni, vagy ha teljesen paszentos?
-
leximester
tag
válasz
5-ös kezelő #84563 üzenetére
Köszönöm a választ. Nem innen vásárolnám, 110 körül jutnék hozzá. Igazából 3-4 napja bújom az oldalakat, amik tetszettek azok az Edifice-k l, de ami tetszik az sajnos nem zafír. Engem nem zavar a sok mutató,illetve inkább a bőrszíj tetszik. Tehát akkor minősigileg nincs baj a Citizennel? Esetleg van más, ami hasonló, fekete/piros, fekete színvilággal rendelkezik, zafír és mondjuk automata, és persze belefér a 100-120 keretbe?
-
bbuffy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #84563 üzenetére
Bocs, PVD maximum kopik es nem pattogzik.
-
TheZukker
tag
válasz
5-ös kezelő #84495 üzenetére
Hohó, az én csuklóm is akkora, van remény!
Mondjuk lehet el kéne menni most már próbálgatni órákat, mert ha ebben a tempóban haladok, sose lesz a csuklómon semmi.
-
csƵ
addikt
válasz
5-ös kezelő #84495 üzenetére
Okés, akkor. Nekem is 16-os csuklóm van. Örülnék annak is, ha 16,5-ös lenne, amekkora a jobb csuklóm.
-
ronin s8
senior tag
válasz
5-ös kezelő #84419 üzenetére
A Peseux 7001-es évtizedeken át jól teljesítő típusszerkezet. Boldog-boldogtalan tokozta, nem véletlen. Nekem egy Silvana-ban van gyönyörű, érintetlen állapotban, bronzra aranyozva. Az óra amúgy króm tokos, tömítetlen, emígyen hordhatatlan, tehát 100 évig is jó lesz.
-
entropy
tag
válasz
5-ös kezelő #84041 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem tatás
Nekem minden részlete tetszik, de majd írok tapasztalatokat is, ha megkaptam.
-
zack
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #83607 üzenetére
Ezt a Valjoux szerkezetes PRC100-at teljesen komolyan gondolom.
Innentől kezdve pedig elfogadom hogy lesz egy drága "tamagochi"-m.Típusszám alapján ez az, nem amit az előbb linkeltem:
Nézegettem az Eco-Drive órákat, de nincs megfelelő ami külsőleg megfelelne. Túl vagyok az Edifice átnézésén is elhiheted. Nincs olyan ami tetszene.
Ez a PRC100 szerethető lesz szerintem. Olyan aranyos, enyhén tatás beütéssel.Valjoux, teli üveg hátlapos. Több nem kell. De ha ez lesz, kicsit fel kell majd "töltődnöm" anyagilag, és lehet 1-2 hónap lesz mire megveszem a másodlagost.
-
szőröscica
addikt
válasz
5-ös kezelő #83252 üzenetére
A Tissot órák közül a kirakatban némelyiken tényleg állt a por. Bent már rendben volt, de ez úgy nem tetszett.
Igazából nincsenek nagy elvárásaim, nekem csak annyi kell, hogy ne 10 mutatója legyen az órának, hanem óra, perc és másodpercmutató, plusz lássam a dátumot. Ezen kívül csak tetszenie kell. Az a baj, hogy ezek így együtt nem jöttek össze tegnap. Vagy maga az óra formája tetszett, de sok mutatója volt, vagy jó volt a számlap és a mutatók, de valahogy nem állt össze a teljes design annyira, hogy megnyomja a vásárlás gombot az agyamban.
Holnap Miskolcon elmegyek egy óráshoz, ott láttam a múltkor egy nagyon szimpatikus Tissot-t, meglátjuk megvan-e még.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #83252 üzenetére
A Родина nem csak automatát készít?
Pár napig üzemelt egy másik topik is, mod bezárta, minden svájci, japán, kínai, lappföldi órabuzinak itt kell gyülekezni és egymást megtűrni
-
szőröscica
addikt
válasz
5-ös kezelő #83200 üzenetére
Elmentem, megnéztem élőben, úgy sokkal kevésbé tetszett, nem vettem meg.
Szétnéztem még a Westendben sok orasnal, de semmit nem láttam 15 és 200 ezer között, amiért szívesen adtam volna pénzt. Alszok még egyet erre a dologra. -
BAti77
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #82485 üzenetére
Ha nem feltétlen új kell és ilyen kicsi...én megkérdezném Dzsana topictársat nem e tud segíteni...
-
entropy
tag
válasz
5-ös kezelő #82485 üzenetére
Nekem is egyből az jutott eszembe, amit JackFeryll ajánlott: a Stowa marine
Jóval igényesebb, mint a steinhart és a 40mm-es tok is jobban illeszkedik a csuklóhoz. Vékonyabb is, szóval biztosan kényelmesebb viselet. Nekem egy időben nagyon bejöttek, sőt most is nagyon bejönnek, de a Le Locle úgy érzem 100%-osan ellátja azt a feladatot, amit egy ilyen Stowa órának szántam volna
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest