- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz
futizoli #212722 üzenetére
Köszi szépen, sajnos spanyolul pont nem tudok
Kár, de örülök is neki, most úgysem akartam órát venni, ez meg valahogy betalált nálam, majdnem meg impulzusvásároltam. -
xcvbxcvb
aktív tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
futizoli #211106 üzenetére
(#211107) Alpachino, (#211109) dzsi23, (#211110) Polarstar, (#211111) 5-ös kezelő
Köszi . Örülök ha tetszik valakinek, de más véleményeket is szívesen fogadok.
Eléggé katonai kinézete lett, de ez is volt a célom.(#211110) Polarstar Így hogy említetted, nekem egy olyan jelenet villan be, ahol az Orosz vallatótiszt elveszi a 007-es ügynök óráját, leveszi a szíjat róla, az Omegát a falhoz vágja és a bond nato szíjat felteszi a saját Vostokjára
. Majd azt mondja, hogy hagyjuk az Omegát a hanyatló nyugat ópiumának !
Ezekben a Vostokokban az a legjobb hogy a saját ízlésemre igazíthatom az órát.
Még egy kép : -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
futizoli #211112 üzenetére
Enyém is tömör szíjas. Kár, h nem csaptam le a zöldre is Tóth Zsoltnál, tuti h jóval többért lehet majd elpasszolni - bár nem üzleti célok vezéreltek, csupán szépnek találtam.
Élmény az analóg kvarcszerkezetek szerelése. Sok óra munkával /az elugró, félrecsúszó mütyür darabok miatt is/ már rájöttem több alkatrész eredeti helyére, de eluntam. Még a fogaskerekek helyét, sorrendjét kell kitalálnom, ha nagyon pihent leszek. Sajnos nem tudom, hogyan lehetne rákeresni robbantott szerkezet ábrára.
-
-
jlaudio
tag
válasz
futizoli #210947 üzenetére
Nos ez a beszabályozás utáni állapot (előtte volt egy karbantartás, mert valószinűleg sokat állt az órám a raktárban) szóval vagy kifogtam egy gyengébb példányt vagy ezek a szerkezetek kb ilyenek és ennyit tudnak, de mivel tartja a napi -3, -4 mp már nem nagyon érdekel.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
futizoli #209954 üzenetére
Ma én is oroszoztam egy kicsit, levettem a 150-esről a tankos számlapot, átraktam egy krómozott tokosba, ebbe meg ment a 916-os számlap. Szerintem jobb lett, már csak a tokkal kéne valamit kezdeni. Külön siker volt, hogy az elugrott piros mp mutatót röpke egy órás kereséssel megtaláltam a konyhában, de addigra már másikat tettem fel.
-
-
-
futizoli
tag
válasz
futizoli #208209 üzenetére
Nyilván senkit nem érdekel, csak a félreértések elkerülése végett jegyzem meg... Szóval volt aki nem értette, nem a mellem döngetve, büszkélkedve írtam a megjegyzést a srácnak, sőt.., zavarta a még 'régi világban szocializálódott lelkem, amikor megnyirbálva láttam viszont máshol a gondosan elkészített képemet..
..ezen felül egyébként semmi jelentősége.. -
válasz
futizoli #207960 üzenetére
Nagyon hetvenes évek mindkét óra ezzel a lünettával. Bejönnek!
Én a nagy kedvencemre vadászok továbbra is a Poljot sport mellett...Ez pedig a Amphibia Compressor. Szerintem igen eltalált óra ez is. Nem is tudom, hogy sikerült nekik a SuperCompressor formát és a dupla koronazáras kompoziciót licenszelni - de nagy köszönet nekik. Szerintem sikerült maradandót alkotni.
Ellenben egyik ismerőssel beszéltünk, hogy milyen lehet a arany-acél búvár. Kerestem neki egyet. Fel nem merült bennem ez a márka, és igen meglepett a kivitele. Nivrel! Ez bizony mehet a vízbe és ott egy kis csavar a számlapon! Bevallom, nem nagyon láttam ilyen kombót, de ennek passzol a kivágás a számlapon - amit én kifejezetten nem kedvelek. Itt valahogy nem kérdőjelezem meg, hogy ott van.
Ami arany, az bezony 18k arany. Semmi PDV franc. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
futizoli #206725 üzenetére
Jól sikerült. Enyémnek még nem álltam neki, a tankos számlap van benne és fehér Amfi mutatók. Talán jobb is lenne nem piszkálnom, Bécsi úti Tesco órásmestere kiválóan beállította szerviz után. Főleg, h mutatókat cseréltem egy jól működő új Komandirskijén, és azóta a mp mutató darabosan jár. Meg-megáll, utána ugrik pár osztásnyit. Szóval vmit elbarmoltam, talán amikor alulról megtámasztottam, h ne dobja le a mp mutatót felhelyezéskor. Ilyenkor egyre erősödik bennem az elhatározás, h a rádiós Casiót viseljem, és álljak le a mechanikus órákkal.
-
petipetya
nagyúr
-
dzsi23
addikt
válasz
futizoli #204702 üzenetére
Ezek szerint engem nem zavar eléggé.
Köszi az infót!
Egyéb:
Egy vitrinben láttam pár másodpercig (mert az asszony sietett) ezt a Casio-t (WVA-M650D-2AER). Ez egy jó kép róla, élőben pedig még szebb, és hirtelen nagyon megtetszett. Most rákerestem, megnéztem jobban, és a tok nagy része műanyag?
De miért?
Talán így jobban veszi a rádiójelet?
-
dzsi23
addikt
válasz
futizoli #204697 üzenetére
Nézegettem videókat korábban, amikben ez az eljárás általában jelentősen csökkentette a dadogást, de olyat még nem láttam, hogy teljesen megszüntette volna. Az általad linkelt videón is észrevehető. Amíg a járástartalékot és a járáseltérést nem befolyásolja, addig inkább nem bolygatnám.
Talán majd kötelező szervizkor. Feltéve, hogy addig együtt maradunk.
-
@mriya@
őstag
-
KrAt
veterán
válasz
futizoli #200539 üzenetére
Köszi
"Kicsi" módosítás lett benne (gyakorlatilag LEGO
):
710-es tok lett, a Ministry jobban bejön, 380-as számlap (narancssárga ScubaDude), elvileg 2416-os szerkezet: [link]
AM-Diver egyedi narancssárba bezel: [link]
22mm-es kör keresztmetszetű gyűrűs NATO szíj: [link]
Átlátszó hátlap (ami mondjuk lehet full felesleges, de imádom látni a szerkezetet): [link]
Így szűk 50, ahhoz képest, hogy maga az óra csak 25k lenne csupaszon..
Azt még nem tudom, a hátlapot milyen szerszámmal tudom leszedni, az majd kell rendeljek, meg a bezel csere kérdéses, hogy kell, de youtube a barátom
Ja meg nyilván beolajzás-beszabályzás, azt még otthon meg akarom tanulni
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
futizoli #200513 üzenetére
Jól sikerült a munkád megint. Én meg találgatom, vajon kell-e majd szerviz a most rendelt 710647-nek. A legutóbbi rendelésem ma kapta szét az órás, besűrűsödött benne az olaj, 12 rongy lesz. /Kár, h Szép Kártyával nem lehet fizetni. Akkor kiváltanám.
/ Vagy vissza kell fognom az orosz órák vásárlását, v végre meg kell tanulnom szervizelni őket. Számlap és mutató csere már megy, dátumtárcsa is.
BloodRay : És persze a te órád is szép.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
futizoli #200447 üzenetére
Ez a számlap valami fergeteges, egy zöld változaton, zöld kerámia lünettával (ha kapható rá), és ezzel a tokkal megoldaná a zöld búvár utáni sóvárgásomat!
(Ha van egyáltalán zöld változat, de a kék is adja.)
Viszont lehet, hogy béna vagyok, de nem találom ezt a számlapot a Meranomon. Vagy máshonnan rendelted?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest