- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
válasz
fagyalllo #119352 üzenetére
Melyik ez a mérhetetlen súllyal megáldott típus?
Még nem rendeltem meg az újat mert több vasat tartottam a tűzben de nagyon úgy tűnik egy ahogy írtad High-Tech Citizen lesz a befutó a Duty-ról csak elég nehéz választani. Az általad korábban linkelt Seiko Kinetic GMT is nagyon tetszik majdnem elcsábultam.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #118780 üzenetére
Ezt kár volt, most kezdhetek gyűjteni egy SRP715-re is.
Pedig az Amphibia már Vnukovóban van, és még kell a Radi Militare is. Sőt, egy Bulova is kelleti magát. Jó lenne tudni, mennyire lesz tartós ez a Precisionist szerkezet. Száz rongyot elemes órára... még átgondolom alaposan.
Condy : Köszi a választ gumilabda ügyben.
Sky-on 175 dodó a Black Monster, akit érdekel. -
teratti
senior tag
válasz
fagyalllo #118695 üzenetére
Néztem őket tegnap csodálkoztam, hogy nem vettem észre korábban. Onnan tűnt fel a turpisság, hogy egy általam nézett másik modell a második oldalra került (árban csökkenőre van állítva). Fontos, hogy titán, zafír, eco, műhold/rádióvezérelt legyen. A mostani is tetszik de egy kicsit sok a számlapja, ennek az új F150-nek sokkal letisztultabb.
-
-
-
szatocs
őstag
válasz
fagyalllo #118388 üzenetére
Konkrétan nem gondoltam, hogy van rosszabb a Seiko-énál, de a Citizen ezt is alulmúlja.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fagyalllo #118348 üzenetére
Ezt a modellt majdnem megvettem mar en is, csak a kuklopsz miatt lemondtam rola... Nekem az a cucc annyira, de annyira nem begyere :/
Most a kovetkezo oram (egy szep seiko 5 utan ofkorsz
) egy Citizen Eco-Drive Excalibur Promaster BN0100-51E. Ez szerintem! az egyik legjobb-legszebb ar/ertek aranyu buvar.
-
szatocs
őstag
válasz
fagyalllo #118308 üzenetére
Az óra nagyon.
Egy furcsasága van, ami nem annyira: az indexekre nem mindenhol pontosan üt a másodperc mutató. Seiko-ék ezt azért meg tudták oldani a másik órámon, itt viszont a tetejénél jól üt (középen), utána meg elkezd csúszni egy kicsit, a végére pedig ismét jól üt. Óráshoz azért nem akarnám emiatt egyből vinni, meg valószínűsítem, hogy a számlapja ilyen "érdekes". -
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
fagyalllo #118176 üzenetére
Ehh ez azért durva.
Esetleg típuskódot tudnál nekem írni? Régen volt már, hogy rá voltam kattanva erre, hátha most összejön...
CoolBoy323: Szerintem ezek picik meg úgy valahogy nem az igaziak. Ne hagyd annyiban, esetleg érdemes szétnézni, hátha van használtan Vaterán, Jófogáson, FB csoportban is megér egy kérdést.
Közben találtam egy nem hamis (konkrétan márkajelzés nélküli) kínai órát ilyen tokozással gombokért. Mivel ismerősöm is rendelt ilyen mechanikus kínai csodát és egy éve teljesen korrektül elketyeg, gondoltam próba cseresznye, megrendeltem...
-
-
condy
senior tag
-
Mano66
senior tag
válasz
fagyalllo #117928 üzenetére
Igen az SRP hibájának a szíj róható fel legfőképp.
A fiam utána nézett a Seiko SRP 491K1-es módel hibáinak és ezeket találta:
Amire panaszkodnak:
- a szíj gagyi minősége
- a küklopsz szem nem pont középen van (van aki elvesztette)
- csiszolás félig ok
- a szerkezet jó, azzal nincs baj (4R36).Nem tudom,hogy ez minden darabra általánosságban igaz lehet?
Mindig talál valami indokot,hogy nézelődjek még.Ráérek a rendeléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Bluering Libra irodai forgószék
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest