Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Edesapukam 50. szuletesnapjara szeretnenk orat vasarolni. Nekem egy automata Certina ds first van.
Neki ezt neztuk ki [link]
Van esetleg mas javaslatotok amit erdemes lenne megnezni?
Kriteriumok: fem szij, automata, kronograf, 43mm meret.
Koszonom! -
WiZARD
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Miamiquake már egy jó ideje szemez vele

-
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
whatever a westend aljában a tutuóránál (Orientes bolt) 500-ért vesz ki belőle a srác..
-
Tothgera30
veterán
Nagyon vágyom rá, de az árban nem szánnék rá annyit. Vigye el valaki, ne is lássam, mert a végén elcsábulok.
#50599 WiZARD: Nah, ő nem fogja megvenni
. -
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Van ilyen kinézetű datejust az inkább41mm és 2012-ben adták ki.Szerintem über gagyi akárcsak az eladó neve.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mekkora az átmérője és mekkora a csuklód? A tömeg gondolom 180-200g körül lehet.
Grat hozz. A Seiko 5-tel így mi lesz?
(#50581) Sungoo
Egész emészthetően néz ki. -
Miamiquake
aktív tag
-
Tothgera30
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére

-
Tothgera30
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Grat. Szabad tudni mennyi volt?
-
Bati0501
őstag
fiktív1 és shagrath19 teljesen egyetértünk.
vadászcsiga: Köszi.

Neked pedig gratula!
Szép darab.Megmondom őszintén a Fehér-es képeken nekem annyira nem jött be,de a kezeden már teljesen jól néz ki. 
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ne bánkodj nagyon szép óra! a következő megint automata lesz.Ehhez

-
ronin s8
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Menthetetlen vagy! :-))))))
-
WiZARD
veterán
válasz
Miamiquake
üzenetére
nem sokat, de pár helyen hallottam
-
vadászcsiga
félisten
Köszönöm
vendingo
Rendben de hétfőn ne gyere mert nem leszek. Pörit viszont mindenképpen várom
-
WiZARD
veterán
válasz
Miamiquake
üzenetére
a legfiatalabbat hoztam, nehogy honvágya legyen, hisz még fél éves sincs

-
Miamiquake
aktív tag
Csak mert szépek:

-
liverich
csendes tag
Sziasztok!
Tudom ez itt nem az apród helye, de olvasgattam a fórumot és látom hogy szép számmal vannak itt akiknek bejön a monster. Szóval lenne egy eladó blue monster limited edition. Lett egy másik automatám és úgy érzem 2 automata nekem macerás. Érd privátban.
-
vendingo
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szép darab

Nem nehéz?
Elég robusztusnak tűnik képek alapján.Pöriztem, majd viszek neked coffee-t, aztán megsasolom.
-
shagrath19
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szép darab

-
fiktív1
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hejj, nagyon király!
Meg is vagy, óra kérdés letudva. -
vadászcsiga
félisten
Seiko "Caesar" in da haus

Brutális egy darab. Koronazár, zárható nyomógombok, stb. Használtan vettem az apródról személyes átvétellel. A tok karcmentes, a szíjon enyhe használatból eredő karcok, még eldöntöm hogy políroztatom e bár sztem kár mert pár hónap múlva úgy is ugyanilyen lesz.

Bati sajnálom : (
Ne szomorkodj, örülj hogy pénzed nem bánta. Szerintem rendelj a Skyvatches-ról -
shagrath19
csendes tag
válasz
Bati0501
üzenetére
Ne értsetek félre, eszem ágában sincs elvinni a beszélgetést egy nem ideillő irányba, meg nem akarom pocskondiázni kis hazánkat, azonban sajnos én már nem lepődök meg ezen a kereskedői/szolgáltatói magatartáson. Szomorú tapasztalatom, hogy Magyarországon az ügyfél, a potenciális vásárló nagy ívben le van sz*rva. Ha az ember bemegy egy boltba, azzal a szándékkal, hogy ott hagyja a pénzét, megvető, lefitymáló pillantásokat zsebelhet be, kedves kiszolgálást pedig a legritkább esetben. Néha úgy érzi magát az ember, hogy megzavarja az eladót/kereskedőt a szemtelen vásárlási szándékával...
Több külföldi kereskedővel, bolttal emailezgettem már, gyakorlatilag egyszer nem fordult elő, hogy max. 1 napon belül ne kaptam volna választ, nem úgy itthon...
@fiktív1: igen, ugyanarról beszélünk

-
fiktív1
tag
válasz
Bati0501
üzenetére
Igen, én is tapasztalom rengeteg kereskedőnél, szolgáltatónál, hogy fosnak az ember fejére, pedig belőlünk élnek, nem is értem, furcsa paradoxon ez. Én ha valamit eladásra kínálok, bármit megteszek, hogy gyors, informatív és tettrekész legyek. Pedig nagyon meghálálja magát a korrekt kiszolgálás, nem veszik észre? Tisztelet a kivételeknek, van itt 1-2 olyan.
-
Bati0501
őstag
válasz
fiktív1
üzenetére
Én 2 hónapot nem biztos,h várnék...inkább megrendelnél akkor már sztem egy shopból.
Azt tudom,h nem bolt.De azt már nem tudom megérteni,h h lehet vki ilyen "kereskedőnként"...nem ír vissza napokig-nem csak nekem,többünkkel ezt csinálta,elfelejt közölni,h mégsem tud...HA 9-én vagy akkortájt vissza ír,h mi van,elfogadom,nem őt fogom hibáztatni.De h nem is ír+kereskedő(?) létére nem kérdez rá többször,h most tudtok-e rendelni?De gondolom azért se tette ezt meg,mert eszébe sem volt-h csúnyábbat ne írjak-,de nem tudom,neki egy 60e óra annyira pitiáner tétel,h nem izgatja magát?Annyian rendelnek tőle százezres tételben?
Illetve az is érdekelne,h honnan is rendel,h kb. óránként változik az elérhető modellek listája.
/garanciális probléma esetén hozzá kell visszajuttatni az órát,ő intézi...ebből az jön le,h semmi papír nem jár az óra mellé.../Zolee_70: Nem tudom/értem,h mire gondolsz.
Ha a helyesírásra,akkor sry,csak utólag vettem már észre,kiszerkeszteni meg már nem akartam.szerk:
shagrath19: Gondold át.Ha nem válaszol egy ideig-ez legyen a Te lélektani határod,h meddig vagy képes várni,de max jövő hét ideáig várj és már akkor bőven türelmes voltál-,akkor rendeld meg máshonnan. -
shagrath19
csendes tag
válasz
Bati0501
üzenetére
Át tudom érezni a frusztrációdat...
Írtam neki én is emailt, hogy be tudja e szerezni az újat, de én is azon gondolkodtam, hogyha megrendelem az előbb belinkelt oldalról, akkor ha fenn is akad a vámon, valószínűleg úgyis olcsóbban jövök ki, mintha tőle rendelem, tekintve, hogy nála a régi Monster kerül annyiba, mint a külföldi oldalon az új.
-
shagrath19
csendes tag
válasz
Sungoo
üzenetére
Utánaolvasgattam a dolognak, igazából az új esetében egy modernebb, szemben a korábbi 21 köves szerkezettel egy 23 kövesről van szó, és a korábbi Monstereknél olvastam, hogy hajlamosak a nagyobb pontatlanságra míg az új pontosabb. Egyébként nem vagyok benne biztos én sem hogy megéri az extra köröket és az extra pénzt az újabb beszerzése... Szerintetek?
-
Misi1979
őstag
Beárazás kéne!
Volna ő:

Tökszép állapot, minden szem megvan a szíjhoz, eta 2824-2 automata, szépjópontos, szexi üveg hátlap, rotor jelzett, Certi dobozka. Mennyiért adjam? Nem megtartós, nem rajongok az acélért.
-
Sungoo
addikt
válasz
shagrath19
üzenetére
Ennyire nagy különbség lenne a két kaliber között? Kiváncsi vagyok a hozzáértők véleményére.
-
Bati0501
őstag
Na am is akartam írni,de h pont feljött Fehér...
Fehértől soha semmit!
Március legelején kezdtem el email-ezni vele,amikor volt vagy 3 nap,h nem válaszolt mailre,nekem már ez is gyanús volt,de szüleim mondták,h lehet,h van vmi,ami miatt nincs ideje,jó elfogadom,természetesen lehet ilyen.Márc. 6-án(péntek) nagy nehezen visszaírt,h elkezdte a beszerzést...azt már nem tudta leírni,csak telefonba mondta akkor-de emailt hamarabb írta,így simán kihagyta volna-,h várhatóan 3 hetet kell várni.Rendben,ezt is el tudom fogadni.
ma telt le a 3 hét.Írtam itt korábban,h nem fogok ma még írni,de szüleim mondták,h írjak,ne várjam meg a hétfő estefelét.Jó,írtam.Most elég hamar válaszolt is: elfelejtett szólni,h 9-én(hétfőn) kapta a választ,h jelenleg mégsem elérhető az óra-előtte még pár napban azt írta,h tud szerezni.

Elnézésemet kéri,esetleg rákérdezzen-e újra? (
)Türtőztettem magam,ezért csak annyit írtam vissza,h rákérdezhet,ha nem 3 hét ismét és mondja meg,h mikor fog kiderülni,h most tud-e,gondolom hétfőn.Erre még nem válaszolt.
De jobban átgondolva hagyni kellene a büdös picsáb@,nehogy már ezen után még rajtam keressen...
Amazonról rendelve gondolom már megjött volna,és ha elkapják a határon is annyira jövök ki kb,mint ha tőle rendelem,60e.
Szóval most azt mondom,h: Fehér= nem!
Ha válaszol-és olyat/úgy-,akkor azt is fogom jelezni,egyébként marad ez a véleményem.
-
aischylos
tag
válasz
shagrath19
üzenetére
Bocsesz, látom már nézted.

-
shagrath19
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mik a tapasztalataitok az EU-n kívülről történő órarendelés kapcsán? Konkrétan a vám és áfa kérdés érdekelne. Kinéztem magamnak egy új Seiko Monstert innen:
[link]Utánanéztem, tudom hogy az oldal több mint 10 éve működik és abszolút megbízható, azonban szerintetek mennyi az esélye annak, hogy egy Szingapúrból érkező csomag vámolás alá kerül? És hát ugye igazából nem is a vám, hanem az áfa összege az ami nagyon megdobná az óra árát (+27%).
Előre is köszi a válaszokat!
u.i.: természetesen elsősorban Magyarországról venném meg az órát, de itthon sajnos nem kapható mint oly sok egyéb típusú óra. (van ugyan egy Fehér Óragaléria nevezetű üzlet Szegeden: [link] , ahol elérhető a Seiko Monster, de sajnos csak a korábbi változat)
-
WiZARD
veterán
Ma még "csak" Zürichben sétálgattam, Bahnhof strassén is látni szép órákat, elég nagy választékban.
20k CHF feletti árak nem nagyon voltak kiírva, így a tourbillonok árait nem láttam, egyedül az Omega tourbillon ára volt kiírva - 277800 CHF
fotózni minek, sima kirakat, majd inkább holnap fogok, de kábelt otthon hagytam, így majd csak kedden tudok felrakni képeket
-
-
vendingo
veterán
válasz
LLKobe
üzenetére
"Invicta óráiban kizárólag modern svájci szerkezetekkel és speciális kristálytechnológiával találkozhat, mely a zafírüvegnél is strapabíróbb"
Svájci szerkezet? Örülhet az ember, ha a japán belekerül..
3 sorral lejjebb már japán szerkezet van benne...
A zafirnál is strapabíróbb? Ennyire le lennének maradva a nagy márkák, hogy még nem jöttek rá, hogy van jobb a zafirnál, ráadásul olcsóbban?
Az óra ennyiért okés, csak a leírása sántít. -
LLKobe
veterán
Az Invicta milyen márkának számít? Márha ez tényleg az, nekem tetszik külsőre.
-
LLKobe
veterán
válasz
Miamiquake
üzenetére
Ilyen cs*cs mellett én az órához nem is ragaszkodnék

-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Nekem is tetszenek ezek a Longines-ek sőt a Master-ek is amiből van crhonográf is nekik.
-
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
En egyszer rakerestem es meg is volt a mail cime... irtam neki h vateran kivul megveszem, de az jott a valaszban h nem o csinalja csak egy haverjanak rakja fel, igy csak vateran keresztul tudom megvenni... micsoda bizniszmen...
)) -
vadászcsiga
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem bkarcsi68 az az eladó? Mert annak van dögivel búvár seikoja de valami nem kóser vele mert nem ad el egyet sem
Sárga? Hát...inkább nem

-
Tothgera30
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Chrono nélküli Kinetic (talán SKA383P1) nemég a vaterán is volt, még írtam is az eladónak, nem vitték el, pedig valami 45-50k-t kértek érte.
ui.: [link]
-
aischylos
tag
válasz
stellaz
üzenetére
Egy analóg mechanikus karóra sok esetben jobban(!) bírja a rázkódást, mint egy analóg kvarc.
De a legtutibb egy digitális kvarc, aminek még "g-shock"-nak sem kell lennie.
Ha a szerkezet nem lötyög a tokban, az elem nem kotyog, akkor semmi gond nem lehet kerékpározáskor velük.
Venni kell egy párezer forintosat, és lehet tesztelni!
Én már túl vagyok a dolgon.
-
aischylos
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez akkor volt kronográf, amikor egy Slava ébresztő búváróra!

-
TheZukker
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De követem.
Valahogy átugrottam felette. 
-
WiZARD
veterán
itt nem nagyon volt szó eddig a bázeli újdonságokról, pedig akad pár érdekes, az agyon hypeolt Omega, Rolex, Tudor trión túl is

Girard-Perregaux - 3 tengelyes tourbillon videó

-
Empsepo
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Azért ez nagggyonn bejövős: [link]

(#50483) fiktív1
Volt itt olyan vélemény már ezzel a témával kapcsolatban, hogy tényleg nem előnyös ha forgó alkatrész van egy sokat rázódó órában.
Szerintem ebben lehet valami.(#50501) jookomak
Mi a baj azzal a Harry Winstonnal?

-
Bati0501
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Extrémebb kutyasétáltatás alatt mit kell érteni?

-
phranxinatra
aktív tag
http://www.nzwatches.com/casio-protrek-ver-3-triple-sensor-compass-solar-watch-prg-270-1a-prg270.html
Én ilyet vettem montizáshoz, meg extrémebb kutyasétáltatáshoz. Bocs, hogy nincs kattintható link, de mobilról vagyok. -
vadászcsiga
félisten
válasz
TheZukker
üzenetére
Látom nem követed a topikot

A mostani seikomat nem merem víz alá rakni, fogalmam sincs hogy volt e már bontva vagy sem. -
TheZukker
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egy Orient vagy Seiko búvárba nem gondolkodtál? Vagy a mostani Seikod szereti a vizet?
-
Bati0501
őstag
vadászcsiga: Ez is igaz.De azért csak beleszólhat.

ronin s8: Tányérnak azért én nem mondanám,de lehet,h tényleg lehetne kisebb...
jookomak: Én nem ismerem ezt a színészt,de nekem is az jött le,h ő nem az a visszafogott elegáns típus.Persze nem ismerem,szóval ettől még lehet,h az...
Mindegy,szép óra,de valószínűleg nem ezt választanánk elsőnek,ha választhatnánk...
-
-
teratti
senior tag
válasz
fiktív1
üzenetére
Sikerült egy ergonómiailag kifogásolható órát találnom a GW-1000-1AER személyében. Egy pár óra után a koronát övező műanyag keret nyomta a csuklómat fel is sértette kellemetlen volt a viselése. Hiába a G-Shock-ok közül is igen borsos 150e forintos ár ha kényelmetlen....
-
Sungoo
addikt
válasz
TimeCenter
üzenetére
Az EF-129-re kacsingatok én is.
Ennek az átmérője koronával annyi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szép darab.Megmondom őszintén a Fehér-es képeken nekem annyira nem jött be,de a kezeden már teljesen jól néz ki. 

))