Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaszi72
senior tag
Citizen Bullhead-ek mennyiért szoktak elkelni itthon?
-
csaszi72
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
-
tankraid
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Koszonom. Pont a Seiko lapjat nem neztem

Valaki esetleg tud valami komolyabb magyar leirast a military szeriarol? Vagy estleg angolt? Illetve az erdekelne meg nagyon hogy mi pontosan a neve annak a szamlapnak vagy a megnevezese amelyet ennel a tipusnal hasznalnak. Seiko snk 809 ugye arra gondolok itt hogy kulon beosztason mutatja az idot a kicsi meg a nagy mutato. (Bocsanat ha a megfogalmazas porias) ugyanis erdeikelnenek meg mas gyarto hasonlo tipusu orai.A valaszokat elore is nagyon koszonom!

-
tupacamaru
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Most meg azt ami ott van a régi alatt, szerintem
-
tankraid
aktív tag
Valaki tudja hogy a Sinkanszen vonatoknál a mozdonyvezetok milyen tipusu Seiko orat hasznaltak vagy hasznalnak?
-
Warpig
aktív tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Nagyon jól néz ki. Mi a típusa?
-
Wg5113
aktív tag
Janikám mennyi a járástartaléka kedvenc Doxámnak?
-
consono
nagyúr
válasz
Miamiquake
üzenetére
Pont ez volt az az óra, amit én is néztem
Megkukkantom majd élőben is, az lesz az igazi... -
Reverting
őstag

Tissot PR 516
Katt Érdekesség...
-
pézoli
csendes tag

egy újabb szépség a Bovet-tól.
"Handcrafted". -
Warpig
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tetszenek az Aviatorok, meg az ilyen stílusú/kinézetű órák. Mit ajánlanátok ebből a márkából? 60-80k körül.
-
Warpig
aktív tag
Senki nem tud segíteni?
-
Gabor970
addikt
Mióta megvettem a seiko 5 órám, naponta játszottam a pontosításával. Azt tapasztaltam, hogy csak nagyon minimális moccintást szabad eszközölni az állítón. Első napokban sikerült napi 40s késésből, napi 30s sietést igazítani. Aztán lett 17s késés, míg ma reggel 1s pluszom van a tegnap reggel 8 órás állapothoz képest. Tudom, használatfüggő is, és lesznek napok, amik mást hoznak, de most mindenesetre örülök :-)
Én nem szoktam éjszakára levetni. -
venge
aktív tag
Ezt olvastátok?

-
Reverting
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Érdekesség kép linkeltem be, mert egy ilyen órán gondolkodom...
és a képeket nézegetve jött be az a módosítás... Nekem tetszett, hogy elfordította az órát...
A szürke nato szíj már meg is rendelve... 
-
Sungoo
addikt
válasz
phranxinatra
üzenetére
Valami hasonló jutott nekem is eszembe

-
Tusuka
tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Nem ugyanaz a két kör.
-
Bati0501
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Van olyan kép is,ahol a mutató nem narancssárga,az sztem szép.
-
g0n21
senior tag
Köszönöm a válaszokat, tippeket, végül Steinhart Ocean 1 (fekete), kerámia lünettával lett a választott, tehát eltávolodtam a 30-50 ezres eredeti elképzeléstől. \(-.-)/. Lenne még a kollekcióból, ami tetszik, de a dátumkijelzést nem akartam elengedni..
Most várom RiosShop-tól a levelet, hogy hány hetet kéne majd várni. Öröm és üröm egyszerre, hogy nincs készleten vagonnyi darab. -
-
Reverting
őstag
Seiko 007 Special

Katt
-
huszar90
aktív tag
Sziasztok!
Januárban meghalt papám és még éltében kaptam pár személyes dolgot tőle. Pár fiatal kori fényképet, a zsebszámológépét és a zsebóráját. Mérnök ember volt, tudom hogy nagyon ragaszkodott ezekhez a tárgyaihoz. Szeretném rendbe rakatni az óráját, hogy emlékként tovább őrizgethessem. Az óra sajnos nem mükődik, mert papám egyik dédunokája (2 éves) játszott vele és valószínüleg túl tekerte a koronánál. A fedele is le van törve szegénynek. Az lenne a kérdésem, hogy kivel tudnám megjavíttatni, mivel az óra elég régi, mama 40-50 évesnek mondta.
Köszönöm a segítséget.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Bati0501
üzenetére
Amíg nem küldesz pénzt nem adja fel.
Mondjuk a kommunikáció nem az erőssége. Ahogy már priviben írtam én mobilbongeszon kiválasztottam egyet, emailben elküldtem, ő nyugtázta, aztán otthon nyugodt körülmények közt asztali gépen újra megnéztem de mégsem tetszett. Ezt megírtam neki is, plusz kérdeztem mást is tőle de arra azóta is válaszol. -
WiZARD
veterán
válasz
Bati0501
üzenetére
Baselworld

bár ez nem igazán börze
-
WiZARD
veterán
válasz
Miamiquake
üzenetére
fck
Március 30ra megint nem tudok menni, mert kicsit nagyobb órakiállításon leszek...
Tudnám miért rakták ugyanakkorra -
Miamiquake
aktív tag
Előre szólok:

-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
A Lufthansa katalógusában találtam ezt az órát. Ismeri valaki? Milyen minőségűek ezek az orosz szerkezetek? Megér ennyi pénzt?
Köszi, W.
-
N0rb
csendes tag
-
Misi1979
őstag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Mindent bevallok! De ti is lebuktatok, hogy alkudoztok rá!

-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
powerwade
üzenetére
Lehet, hogy rosszul látom, de ennek a konkrét órának mintha integrált* fémszíja lenne, így ez szerintem nem cserélhető bőrszíjra.
Viszont a Seiko 5-ösök többnyire átlagos, cserélhető szíjjal szoktak készülni.*nem a szabványos, X mm-es, stiftes megoldás - hanem attól eltérő, speciálisan csak az órához gyártott szíjat lehet rátenni - esetleg még azt sem lehet cserélni.
Kiegészítés: Jól láttam!

-
Bati0501
őstag
Fehér Gyulánál az megszokott,h napokig nem válaszol emailre?Először amikor írtam neki pár percen belül válaszolt is többször,írtam neki,h legyen+a címemet is megadtam,de azóta nem írt semmit már jó pár napja.
Ma már fel fogom hívni,csak abban bíztam,h hátha feladta postára,csak nem írta meg... -
Misi1979
őstag
"AKCIO!!!csak 3000ft Uj!!Omega ferfi karora olcson!
Vadi uj omeg ferfi karora.kaucsukszillyas olcson!"

-
TimeCenter
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Újonnan 80-90 ezer volt az ára a fényes Super Titanium változatnak. E-bay en most az új kb. 300 USD + VÁM+ÁFA.
-
Citizen BJ8040-01E óra szerintetek használtan mennyit érhet?
-
powerwade
senior tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Egyelőre nincs konkrét óra kiválasztva, ezért csak általánosságban kérdezek. De valami ilyesmire gondolok

-
powerwade
senior tag
Lehet hogy buta kérdés, de a fémszíjjal árult órák szíját simán lehet cseréltetni bőrre?

-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Tényleg, előbb az S-max!

-
Reverting
őstag
válasz
Dzsana
üzenetére
A "kocka" raketa eletem elso oraja volt...
talan 10-12 eves sem lehetem szerintem mikor apam-tol kaptam...
Sajnos nem tudom hova lett anno... mert meg nem ertekeltem az ilyen dolgokat... Jo ujra latni...
Lehet vevo leszek... Irigyelek...figyelem a vaterat, h miket pakolsz fel... kell egy orosz is a japan es a swiss melle... kerdes h milyen... Gratula a beszerzeshez...
-
vadászcsiga
félisten
-
von toth
tag
Akarom kérdezni, hol tudok automata órákat hirdetni? Ide be lehet szúrni vagy van egy külön topic? Egy Certina DS 1 meg egy Helvetia búvár miyotával
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- LEGO klub
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Metal topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)