- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
válasz
pauliboy23 #18011 üzenetére
Ha már ilyen 80-90ezret szánsz rá, kicsit többért ott a Q600B vagy C. Később , ha igényed van rá tudsz venni hozzá vezeték nélküli hátsó hangszórópárt a valódi térhangzásért. De alapból is szépen és jól szól. Nem rég 100ezer alatt elcsíptem bestbyte-on.
-
thebiker
tag
válasz
pauliboy23 #18011 üzenetére
Van itt egy Samsung HW-Q800C a HW aprón... esetleg ...
-
sensejke
aktív tag
válasz
pauliboy23 #13952 üzenetére
Köszi a választ!
Szintén köszönöm a többieknek is: ricsip, Voice24, ribarszki!
Sajnos sok szinkronost filmet kell nézni asszonyka miatt és közben folyton le/fel kell állítgatni a hangot. Remélem valami javulást hoz magy egy rendszer.
-
sensejke
aktív tag
válasz
pauliboy23 #13952 üzenetére
Esetleg lenne ajánlatod? Nézegettem a Sony 5.1-es hangrendszerét a ht-s40r 120-140 között mozog. Ez a max amit kiadnék egy rendszerért.
-
phoenix1989
őstag
válasz
pauliboy23 #13941 üzenetére
nem, a kupon 15k és csak emag által értékesített termékre lehet felhasználni. szóval nem elég hogy az emagon van az emagnak is kell árulnia.
Kecsua
máshonnan semmiképp nem rendelek. ha nincs semmi akkor keresek valami mást. -
Gino20
őstag
válasz
pauliboy23 #13872 üzenetére
Csak, hogy ne tévesszünk meg másokat. A Q60 sorozatnak sosem volt "felső" hangszórója
-
válasz
pauliboy23 #13872 üzenetére
Az egy óriási marketing fogás semmi több.
Felefelé sugározva max a teret szélesíti minimálisan az Acoustic Beam technológiával,de érezhető és élvezhető 5.1 sosem lesz belőle és annak a “térszélesítésnek” a hatásfoka minimum erősen véleményes.
Rendes 5.1 csak a 2 hátsóval lesz,de 7.1 akkor sem lesz belőle soha,mert a dekóder (DD/DTS) is csak 5.1 benne.
Szóval ha a valós használatot nézzük,akkor alapjáraton simán inkább 3.1 az az sb mintsem 5.1. -
Thom!
veterán
válasz
pauliboy23 #13434 üzenetére
Hanghuseg, EQ-s dinamika és társai hatásvadász hang.
-
Kroni1
veterán
válasz
pauliboy23 #12788 üzenetére
A fene tudja, a Q600A-n nincs eARC ha jól tudom, nem tud TrueHD-t az Atmost is csak tömöritett formában h rá lehessen írni.. A philips wifi és chromecast funkciókat is tud amit a samsung nem.. Én nem hallottam élőben a philipset, de ha nem szar a hangzása akkor sokaknak tudása miatt jobb választás lehet sztem.
-
viperabácsi
addikt
válasz
pauliboy23 #12710 üzenetére
Esetleg ajánlott vétel lehet egy kisebb nappaliba ?
-
viperabácsi
addikt
válasz
pauliboy23 #12708 üzenetére
Samsung HW-A650 3.1ch bővíthető hátsó hangfalakkal később ?
-
Regirck
senior tag
válasz
pauliboy23 #12701 üzenetére
Beleférni, belefér de sajnálok kiadni annyit rá. Tekintve, hogy az igényeimet 10eFt+-os 2.1 is ellátta eddig. (De az már magától búgott és az új TV-n ha jól láttam jack kimenet sincs).
T420 és a Te ajánlásod között mi a különbség? Mennyivel jobb az (hangerő nem döntő szempont | panellakás|)?
-
Regirck
senior tag
válasz
pauliboy23 #12687 üzenetére
Lehetőség szerint ~40-50eFt.
De ha ajánlasz ~60-70eFt környékét is mert az bestbuy tudok emelni az összegen.
MicroHIFI-n is gondolkodom ami bluetooth-os. Azok ha jól látom jobb árban mennek....
Köszönöm!
-
Etzel
aktív tag
válasz
pauliboy23 #12641 üzenetére
Köszöntem az útba igazítás
-
Etzel
aktív tag
válasz
pauliboy23 #12634 üzenetére
Esetleg lenne jobb választás is mint a felsoroltak és nem több 200e-nél? Eddig a Samsung Q700 (800 ha találnék 200e alatt) jó választásnak bizonyulna.
-
Etzel
aktív tag
válasz
pauliboy23 #12631 üzenetére
És tényleg. Lehet a HTG700-ra gondoltam az 3.1
Akkor inkább a Samu-t ajánlanád? -
Chesterfield
őstag
válasz
pauliboy23 #11153 üzenetére
köszi
-
Voice24
őstag
válasz
pauliboy23 #11153 üzenetére
Szerintem az a Samu nem rendelkezik HDMI bemenettel.
-
ricsip
addikt
válasz
pauliboy23 #11014 üzenetére
Jah, ez az ARC vs eARC jó nagy kavarodast tud okozni, illetve szopatni a vásarlót, aztán otthon meg megy a pofára esés hogy megsem megy se az Atmos, se a DTS HD Master audio.
Mert a száundbar tényleg csak ARC-ot tud, az eARC-ot meg már nem. Vagy a bluray lejatszó nem tudja. Vagy a TV nem. -
Kroni1
veterán
válasz
pauliboy23 #10910 üzenetére
Köszi!
A 9est láttam h kapható náluk, de azt irja nincs bolti készlet csak online. Viszont sikerült ma meghallgatnom egyet és tetszett, remélem az én nappalimban is elegendő lesz!
-
$atirka
őstag
válasz
pauliboy23 #10849 üzenetére
Köszönöm, segítettél dönteni
-
$atirka
őstag
válasz
pauliboy23 #10847 üzenetére
Igen, csábító ez a bővíthetőség, de ahogy nézem, drágábbak ezek a háttérsugárzók, mint maga a Sb.
Nem mellékesen ez a SN5Y is ugyanúgy bővíthető +2ch-val, ehhez is bő 100ezer Forint. -
maestro87
őstag
válasz
pauliboy23 #10785 üzenetére
HW-T650-re Árukeresőn valaki azt írja, hogy nem nagyon érződni a térhatás. Ez mennyire lehet igaz?
-
laci06
senior tag
válasz
pauliboy23 #10632 üzenetére
Igen, értelek.
Azért ez a megoldás érdekel, mert nem szeretném túlzsúfolni a nappalit. Nem akarok egy "ormótlan" erősitőt, és még hangfalakat ide-oda rakosgatni. Most szerencsére megengedhetem ezt magamnak, és tényleg kényelmi szempontok motiválnak.
De esetleg van ajánlás? Most a Samsung HW-Q900T-val szemezek.
-
Marko_
tag
válasz
pauliboy23 #10632 üzenetére
Gondolom nem véletlenül keres soundbar-t...
-
válasz
pauliboy23 #10556 üzenetére
Mert az volt hozzá tervezve,de a 9000-rel is működik.
De hogy a 9500-zal működik-e,azt én sem tudom. -
válasz
pauliboy23 #10526 üzenetére
Köszi, de a Samsung HW-T650 nem egy kifutó termék? Persze attól még lehet jó, de például Extreme Digitálnál csak bontottat találtam készleten. eMagról meg hasonló helyről pedig nem szoktam vásárolni.
-
gyuszmó
őstag
válasz
pauliboy23 #10479 üzenetére
Köszi
-
KisBundi
őstag
válasz
pauliboy23 #10443 üzenetére
Rossz vélemények vannak róla?
-
.kissnorbi.
tag
válasz
pauliboy23 #10092 üzenetére
Mindenképp kell, csak eddig panelban laktam azért vettem 2.0-át. Viszont most költözök és ott már nem probléma az ilyen.
-
laci12234
tag
válasz
pauliboy23 #10016 üzenetére
köszi és tudnátok véleményt mondani a termékről ??
-
kellerman
tag
válasz
pauliboy23 #9653 üzenetére
Én most vettem meg a9000s-t, talán az utolsók egyikét.
-
Mauzes
addikt
válasz
pauliboy23 #9653 üzenetére
Az nagyon jó ár, szerintem hamar kifut, vegye gyorsan, aki akarja.
-
zsocasoss
csendes tag
válasz
pauliboy23 #9471 üzenetére
Igen. Csak van némi visszhang, ami zavaró.
-
Funthomi
aktív tag
válasz
pauliboy23 #9463 üzenetére
Jó pár helyen láttam, hogy a sub a tv állvány mellett van, de úgy, h a "nyitott'" része közvetlen a tv bútor mellett van, kvázi a bútorra sugározza a mélyet. Nekem ez elég fura volt. Vagy tényleg így lenne jó?
Nekem fordítva van, viszont így a nappali üres része felé sugároz. Az is elképzelhető lenne, h a tévézési pozíció szemszögéből amögött lenne jó helyen?
(Tudom minden helyiség más, de általános tapasztalat lehet mást mond). -
A Zéé
addikt
válasz
pauliboy23 #9219 üzenetére
Sajnos már nem kapható MM-ben a Studio, Euronicsban is csak a bemutató darabok vannak 40k-ért.
Akkor elengedem a MAC Audiot, JBL felé indulok. Köszi mindkettőtöknek. -
Bela52
tag
válasz
pauliboy23 #9176 üzenetére
Köszönöm szépen, elolvastam, de minden úgy van állítva, leírás szerint. De nem műkődik.
-
Hzsolt11
tag
válasz
pauliboy23 #9121 üzenetére
Értem
Köszönöm szépen a segítséget
-
afi0903
aktív tag
válasz
pauliboy23 #8968 üzenetére
Köszönöm.
Luissimo
Nincs, de nem értek hozzá, azon mit kéne megoldani? -
Cymbee
csendes tag
válasz
pauliboy23 #8955 üzenetére
Én is pont ilyet vettem.
-
Cymbee
csendes tag
válasz
pauliboy23 #8953 üzenetére
A projektort én is csak melegnek érzem. A beledugott HDMI kábel feje volt forró. Azt esetleg nézted már?
Egyébként a kézikönyvében írták, hogy használat közben jelentősen melegedhet, csak a beledugott kábel fejének hőmérséklete aggasztó számomra. Na mindegy, használom, aztán majd lesz valami.
Köszönöm a válaszod! -
gyuri.sza
tag
válasz
pauliboy23 #8593 üzenetére
Köszi szépen a választ, én is Sony tv-vel használnám
-
.kissnorbi.
tag
válasz
pauliboy23 #7510 üzenetére
És a JBL mennyire élvezhető Mélyláda nélkül?
-
bancsi87
tag
válasz
pauliboy23 #7271 üzenetére
Köszönöm szépen, utánanézek mindkettőnek
-
hematoma1
senior tag
válasz
pauliboy23 #7195 üzenetére
Köszi.
-
hematoma1
senior tag
válasz
pauliboy23 #7192 üzenetére
Lg SJ4 milyen hangminőségre? A tv-én a sztárban sztárt néztük és elég pocsék az Lg tv hangja.
-
hematoma1
senior tag
válasz
pauliboy23 #7192 üzenetére
köszönöm.
-
hematoma1
senior tag
válasz
pauliboy23 #7190 üzenetére
A két LG közül melyik.Mert blikkre veszem meg.Már a párom megkérdezte hogy biztos hogy jobb lesz a hang mind a tv-é.
-
hematoma1
senior tag
válasz
pauliboy23 #7188 üzenetére
Köszi.Érdemes arra törekedni hogy a ARC-és legyen?
-
maestro87
őstag
válasz
pauliboy23 #7162 üzenetére
Én nem látok sehol ilyen beállítást. Abban az esetben ha tényleg késik, akkor sima HDMI-n is össze lehet kötni a soundbar-ral vagy HDMI ARC kell (mert ugye az sincs a tévén)?
-
maestro87
őstag
válasz
pauliboy23 #7160 üzenetére
Ezt a beállítások között kellene keresni? Mert ilyet én nem találtam.
-
maestro87
őstag
válasz
pauliboy23 #7155 üzenetére
TV: LG 32LV3550-ZB
Soundbar még nincs. Nem tudom melyiket kellene, de nem akarom külön kapcsolgatni, meg hangerőt állítgatni.
Jut eszembe, HiFi-men van optikai bemenet, azzal majd kipróbálom, hogy csúszik-e a hang. -
Zolom89
senior tag
válasz
pauliboy23 #7131 üzenetére
Lg tv kell hozza soundbar lehet Samsung, Sony, stb
-
SPF
senior tag
válasz
pauliboy23 #7045 üzenetére
Szia, mivel kötötted össze a tv-vel?
-
peti85
senior tag
válasz
pauliboy23 #6603 üzenetére
Vagy valami gebasz van Nálad az elektromos hálózattal, esetleg azzal a konnektorral.
-
Shingen
addikt
válasz
pauliboy23 #6575 üzenetére
Köszi!
-
Zolom89
senior tag
válasz
pauliboy23 #6576 üzenetére
Nekem a tv-el kellett szervizt hívnom, 5* nálam is..eljöttem nálam cseréltek panált az ágyon, mindennel együtt 10perc, ilyen szakszerű, gyors, kötekedés és minden rosszat nélkülöző szerviz volt.
-
Grande Ale
őstag
válasz
pauliboy23 #6529 üzenetére
Köszönöm!
-
strong333
csendes tag
válasz
pauliboy23 #6516 üzenetére
Akkor azt mondod kapcsoljam ki a sound sync et?
-
AL
addikt
válasz
pauliboy23 #6481 üzenetére
Szia ! Akkor tanultam valami újat, mert biztos voltam benne, hogy csak az ARC ( HDMI ) csatlakozás, ami ilyen funkciókkal kompatibilis. A Jó Pap Holtig Tanul. Üdv.
-
peti85
senior tag
válasz
pauliboy23 #6394 üzenetére
Ez túlmelegedésnek tűnik nekem. Lehet hogy valamilyen hűtőborda van belül és az elengedett.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
pauliboy23 #6006 üzenetére
Ma megvettem a Sony HT-CT290-et. Hdmi-vel összekötve tökéletesen kommunikál a Samsung TV-vel, ki-be kapcsolás, hang fel/le a TV távirányítójával. Most tehát a hangprojektor a TV-re Hdmivel van kötve és a PS4 Pro is Hdmi-vel csatlakozik a TV-hez. Érdemes a PS-t optikai kábellel összekötni a hangprojektorral vagy ez a Hdmi-s a jobb megoldás?
-
peti85
senior tag
válasz
pauliboy23 #6009 üzenetére
Nem lehet, hogy az LG soundbar érzékeli az LG távirányító hangerő jeleit? Nem tudok róla hogy optikán vezérlőjelek is átmennének, persze ez egyáltalán nem zárja ki hogy így lenne. Vannak olyan soundbarok is, amiket be lehet tanítani a tv távirányítójájának hangerő jeleit.
-
dorika87
őstag
válasz
pauliboy23 #6000 üzenetére
Sajnos emag is írja, hogy nincs raktáron, tehát a kosárba nem lehet betenni és ezt írja már több mint egy hónapja, hogy két héten belül
-
dorika87
őstag
válasz
pauliboy23 #6006 üzenetére
Nekem Samsung M450-em van és LG tv-vel használom, és csak hdmi-vel működik egy távirányítóval a hangerő szabályozás, tehát a tv távirányítóval tudom szabályozni. Optikán keresztül muszáj volt használnom két távirányítót, mert a hangerőt csak a samsunggal tudtam. Ezért oldottam meg úgy, hogy most HDMI-vel van rákötve a tv-re a soundbar.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
pauliboy23 #6003 üzenetére
Köszi. Esetleg ilyesmi árkategóriában tudnátok mást ajánlani? Először ezt néztem ki Samsung HW-K335 2.1 de ezen csak optikai csatlakozó van, így gondolom ez csak a saját távirányítójával vezérelhető.
-
dussy
őstag
válasz
pauliboy23 #5921 üzenetére
Engem nem győzött meg a mély, érdemes meghallgatni.
-
kory24
őstag
válasz
pauliboy23 #5921 üzenetére
Köszi.
A 2.1 verzió megéri dupláját? Jobb annyival? (50e - 100e)
-
moti1991
csendes tag
válasz
pauliboy23 #5861 üzenetére
Jbl 3.1 nem tudja a dts-t de én úgy tudom hogy a jbl 5.1 már igen. Nekem is az van hétvégén kiderítem. De eddig én ugy gondoltam h a 3.1 es 5.1 mélynyomó és hangprojektorja egyezik mindenbe
-
knsound
csendes tag
válasz
pauliboy23 #5861 üzenetére
szomorú , köszi a gyors választ.
-
Aryon87
félisten
válasz
pauliboy23 #5844 üzenetére
Majdnem meglett a JBL Bar Studio, csak kiallitasi darab volt, igy nem vettem meg. Helyette egy LG SJ2-t vettem. Ahhoz kepest hogy 20k keretet lottem be, lett belole 43k
Szuperul szol a cucc, csak kar hogy nincs HDMI rajta. -
Aryon87
félisten
válasz
pauliboy23 #5844 üzenetére
Ezt en is neztem, de az ara miatt kiesett a valasztekbol.
-
refugee
csendes tag
válasz
pauliboy23 #5694 üzenetére
Szia,
Igen, minden kábel 2.0 (bár amennyire én tudom nincs különbség az 1.4 és a 2.0 között ha kábelről van szó)
ref
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
pauliboy23 #5644 üzenetére
Nem lenne baj ha van hozzá mélyláda, mert akkor gondolom nagyobb hangtartományt lefed a szett. De ezt láttam most áruházba kirakva.
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
pauliboy23 #5358 üzenetére
Szia!
Köszönöm a véleményt! Tegnap meghallgattam őket, az SK5 rögtön kiesett, de a JBL BAR 2.1 hangja sem volt számomra elég erőteljes.
Viszont meghallgattam egy BAR 3.1-et, az már tetszett, viszont majdnem háromszor annyi, mint az SK5. Inkább még kivárok. -
q2w3
senior tag
válasz
pauliboy23 #5276 üzenetére
Köszi, megpróbálok őket kipróbálni valahol!
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
pauliboy23 #5220 üzenetére
Jamo sb36 ennyiért mélyláda nélkül jobb mint a hasonló árú Sony/Samsung/lg 2.1-es szettek?
-
flegga92
senior tag
válasz
pauliboy23 #5180 üzenetére
Nálam Samsung tv van (KU6000), Samsung házimozinál nem lehetett állítani sajnos. Viszont a házimozi távirányítója tudta a tv-t kezelni, de pár gomb hiányzott róla.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
pauliboy23 #5160 üzenetére
Amit kapásból ellenőriznék, hogy halk jeleneteknél csendben van-e. Én egy 200 ezres Pana 5.1 szettet küldtem vissza, mert halk jelenetek/párbeszédek alatt hallottam a sziszegést a hangszórókból. A Panasonic hifi-m szintén sziszeg, de csak analóg bemenetnél, így nem küldtem vissza, mert USB-ről tűrhető hangja van. A Panasonic soundbarokra szintén jellemző ez a sziszegés, árukeresőn is több ilyet lehet olvasni, hogy a harmadik, negyedik lett a jó, ami csendben van.
SC-HTB690EG
Magas hangszórót nem tartalmaz: "Hangsugárzó egység: Teljes tartomány: 6,5 cm-es, kónuszos típusú"
Ettől még nem állítom, hogy rossz a hangja, de úgy, hogy nem hallottam, nem vállalnám be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged