Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz
F_Zolee #5629 üzenetére
A profi cucc nálam a 200-300k-s kategória. Ennyi dodóból már egy belépő erölködö és egy valamire való hangfal pár is kijön, amivel már zenét is lehet élvezni.
Ilyenformán én ~100k környékén (kicsivel fölötte) húztam meg a határt. Mondjuk ez a kategória zenére csak kompromisszumokat alkalmas csak.
Összességében ár /értékben nálam ez az árkategória be is gyütt.
Yamaha/JBL/Cambridge-ből nekem Yamaha lett. -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
F_Zolee #5629 üzenetére
Előttem nagyon jól részletesen le van írva a lényeg. Addig fogsz örülni, amíg be nem dugod a konnektorba, és attól fogva ott lesz a hiányérzet.
Soha nem szeretek használtat ajánlani, mert az más kategória, nem tudjuk miért adja el az illető, meddig fog működni, szóval nem tudok érte felelősséget vállalni...de 30 ezer Ft alatt tudok ajánlani egy brutál jó hangrendszert jófogásról. De ha hibás kidobtál ennyi pénzt és semmid nincs. Mindenesetre ha csak kíváncsi vagy rá vagy ilyesmi írj rám priviben.
-
dugesz77
őstag
válasz
F_Zolee #5629 üzenetére
Az a baj,hogy ez alatt a szint alatt eléggé megnyirbáljak a tudásukat. Vagy HDMI nem lesz vagy sub lába vagy nem fog a rendszerként működni a tv-vel. Mozi és zene alá szerintem kell a mély láda , kis átmérőjű széles sávú hangszórók vannak nagyrészt ezekbe a soundbarokba nem képesek tisztességes mély hang átvitelre, meg kell alulról támogatni. HDMI mondjuk kikerülhető ha a tv-n/egyéb komponensen van optikai kiment ha nincs akkor meg a HDMI fontos.
Én párszor már megjártam ezzel, hogy jobb /elég lesz az olcsóbb de az első tíz percig örültem, hogy olcsó, utána ott volt a végig a fejemben, hogy meg érte volna azt a plusz 10-15 ezret egy jobb ,mert hamar megéreztem a határait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest