Új hozzászólás Aktív témák
-
hajraolaj1
tag
válasz
Zolom89 #18445 üzenetére
Szia, olyat olvastam, hogy 4k 60 Hz feletti képfrissítést nem támogat a hangprojektor. Most hallok ilyet először, hogy egy audioeszköznek ilyen-olyan videojelet kell támogatnia (?). Erről tudsz/tudtok valamit írni légyszi, mit jelent ez egészen pontosan? Ha pl. számítógéppel szeretném a TV-t összekötni és azt szeretném, hogy a hang ne a PC-hez csatlakoztatott hangfalakból, hanem a TV-hez kötött hangprojektorból jöjjön, ez 4k 120Hz-es módban pl. nem fog megtörténni, vagy hogy képzeljem ezt el, nem hallottam még ilyet...
-
Danex
addikt
válasz
Zolom89 #18142 üzenetére
spotify-ra visszatérve, nálunk S21-el volt kilökve rá a zene Spotify-ról, tudni kell hogy panelba 20-as hangerőnél már a szomszéd is élvezheti a zenét amit hallgatsz... na most telefonon reflexből állitani akartuk a hangerőt ami azt jelenti, hogy a telefonon lévő 70%-os hangerőt 65%-ra vette, és ezt a 65%-ot ráküldte a soundbarra (Q990B).
Nem kell mondani az amúgy már kicsit nagyothalló kutya elteleportált a szobából ,de a mi fülünk se köszönte meg, percekig fájt utána.
-
toto0569
addikt
válasz
Zolom89 #18138 üzenetére
Hát...igen...virágboltban is az Angol 5.1, 7.1,DTS.
A Magyar 2.0 valami elképesztően kicsi bitrátával...
Amiből még teret sem lehet elővarázsolni.
Ahogy Dolby Atmosra váltott minden letisztult a hangoknál.Tényleg ,ég és föld a különbség.A csalódásom a Magyar Dolby Atmosban merül ki...Azt hittem,hogy megúszom az erősítő bekapcsolását.
A hétvégén néztem a "Hercegnő és a sárkány" c. Filmet. 5.1-ben a fentebb leírt házimozival.A sárkány kristálytiszta hangja ahogy a barlangban körbefutott valami csodás volt.
Ezt nem is várom a SB-tól,tudtam ,hogy kb. mire számíthatok mikor rendeltem.
Az átlagtól eltérő a szobám magassága.Ehhez a magassághoz kevés az a kicsi hangszórókészlet amivel rendelkezik a sound bar.Abban tudnál segíteni,hogy a Youtubeos "Dolby Atmos" videók azok ténylegesen azok vagy abból sosem fogok ilyet hallani max. csak valami sorrund hangot ?
-
Danex
addikt
válasz
Zolom89 #17676 üzenetére
Azért az autoEQ és társaitől nem szabad valós eredményt várni, mivel a soundbarnak fogalma sincs, hogy hol ül a felhasználó , igy ez szerintem inkább marketing, illetve van minek a verziószámát évről évre 1-el növelni, de gyakorlatban kimérhetetlen, mivel a tesztereknek azt mondják ,hogy hát folyamatosan tanul igy több nap mire beáll stb... egy megfoghatatlan valami az egész, ami nagyobb eséllyel csak ront a valós hangzáson.
-
gippazoid
őstag
válasz
Zolom89 #17611 üzenetére
LG S40Q-nál miért van HDMI IN és OUT is?
Ha tudnám hogy függ össze az, hogy van ARC és csak kimenet van, nem kerdezném. Sajnos soundbar témában nem vagyok otthon. Ezért kérdezek.
Elb.szott egy világ ahol bármit akar venni az ember, ki kell képeznie magát, hogy a gyártók és kereskedők ne tudjanak vackot rám sózni. Az eladók se tudnak semmit.
Képben vagyok autó, mosógép, mosogatógép, porszívó, páratlanító, mobilteló, BT fülhallgató, Amazon Firestick, ebook olvasó, szárítógép, meg sok más témában. Ebben speciel nem.Most szóljak be én is, hogy nincs olyan magyar szó, hogy "röktön"? Nem szeretnék.
-
ricsko72
tag
válasz
Zolom89 #17585 üzenetére
Mielőtt bármilyen soundbarba beruháznék... miután életemben nem hallottam milyen a hangja és mennyire térhatású egy ilyen cucc felmerül a kérdés, hogy mi az az árszint ahol már elvárható térhangzás?
Illetve még egy kérdés: Van egy házimozi erősítőm . Nézegettem olyan Polkaudio 5.0-ás soundbart is, ahova -gondolom- be lehet kábelezni egy hm erősítőt, a bemenetek megvannak rajta. Ez pl mennyire lehet jó megoldás? -
Pro!Petya
addikt
válasz
Zolom89 #17562 üzenetére
Csupán 30k difi-nél nem is lenne kérdés hogy akkor 990 vagy 930!
Én amikor vettem majd 400EUR volt köztük... , ahogy nézem még most is ilyen 350eur a difi itt.
Szval a kérdés nem az hogy jobb-e a 990, hanem hogy a pluszt amennyivel többet tud megér e ekkora felárat. (Most a piaci átlag árról beszélek) -
redingitell
senior tag
válasz
Zolom89 #17546 üzenetére
Hallotam mindkettőt egy 25 nm-es nappaliban. Igaz nem vagyok vájtfülű, olyan hatalmas klönbséget nem vettem észre. Talán az atmos mintha tágabb lenne a 990-en, meg talán a zene mintha szebben szólna. Szerintem jó az a 930. Nekem is az volt a terv, de szerencsém volt és olcsón hozzájutottam egy 990-hez.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Zolom89 #17546 üzenetére
Azért is van mondva először a 930 mert ha elég neki akkor zsebben maradhat az a 80-90k difi , ha kipróbálta és nem lenne elég akkor még mindig feljebb tud ugrani.
(persze ha pénz nem számít akkor én is a 990-el kezdtem volna , de nálunk kiderült hogy a kisteső is overkill már)
Hány usertől olvastad amúgy hogy keveselte a 930-at és feljebb lépett csak emiatt a 990-re?
-
Gino20
őstag
válasz
Zolom89 #17546 üzenetére
Lehet pusztán csak félreértem amit írsz
"a tobbirol ne is beszéljünk, bagatel…"
de a Q930 és 990 között nem "csak" a SUB-ban van érdemi eltérés?
Persze a minnél minőségibb ("nagyobb") SUB, nem csak a hangoskodáshoz jó (amire általában a legtöbben gondolnak), hanem alacsonyabb teljesítményen is jobb minőséget biztosít, mélyebbre megy,......szerk:
Jut eszembe a 990 esetén a surround-okban talán van oldalsó sugárzó is. Igaz Én ennek nem látom értelmét, főleg, hogy a pattintós atmos-tól is várjuk a hangot és ehhez meg szerintem be kell forgatni a halg poz felé, hogy a magassági döntött sugárzó is majd jól oda pattanjon.
A frontban vajon van eltérés? -
Danex
addikt
válasz
Zolom89 #16819 üzenetére
hát olyan szart mint a Spotify a Samsung 990B-n még nem láttam.
Mondom asszonynak használjuk azt, mert akkor nem kell az oled tv-nek mennie esetleges beégés ellen se.
Nálunk kb 14-16os hangerő ami max szokott lenni társasházban, erre ez az ügyes spotify gondolta mikor telefonon ráböktünk a hangerő állitására kiküldte a telefonon előzőleg beállitott média hangerőt a soundbarra, tételesen ez kb 70-es volt ahelyett, hogy a sounbaron beallitott hangerőt bökdöste volna fel-le.
A kutyánk kb kirohant a világából és nekünk is percekig fájt a fülünk.
Neten rákeresve ez nem egyedi dolog, spotify-nak van ilyen szar implementációja. -
válasz
Zolom89 #16483 üzenetére
Mindig úgy kezdem a számomra ismeretlen terepen, hogy 1-2 hétig csak informálódom, mert tök nulláról még igazán kérdezni sem tudok, nemhogy a választ értelmezni!
Most kb ott tartok, hogy szerintem elegendő is a megerősítő válaszod, hogy jó úton járok, most már ráfeküdhetek arra, honnan fogom beszerezni valamelyik előbb említett Samsung-ot!
Szóval köszi a válaszod!
Azért még egy kérdésem felmerült most, miben másabb, jobb a HW-Q600B.nek a 3.1.2-je, mint a HW-B650 sima 3.1-e? Kell-e nekem a 3.1.2 ? (
gondolom 2 darab mélyhangszóró+2 darab hangszórója van, csak az nem derül ki, hol, miből van 7 helyett 9...)Samsungot eddig főleg SSD-t vettem, de azt már mindenfélét, ott is ajánlott a márka!
-
Griff55
senior tag
válasz
Zolom89 #16391 üzenetére
Kérhetek kifejtősebb választ? Csak mert nem vágom a soundbar-okat
.
Azt látom hogy 3.1.2-es mindkettő. Hangzásban annyira jobb lenne a samsung? Csak mert a samsung márkával en bloc fenntartásaim vannak a samsung márkával :/ legyen szó bármelyik termékükről…
LG TV-m van egy nano75, ha ez számít valamit.
viszonylag kisméretű szobában lenne használva, szóval nem kell hogy a mélynyomó felszámtsa a parkettát.
design meg a márka miatt inkáb az LG fele húzok, de ha sokkal jobb a samsung akkor megnézem azt is. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Zolom89 #15882 üzenetére
Q930B-nél nincs auto EQ, az csak a 990 kiváltsága.
#15878M5Norbi
Ha nem tudja a 930-at úgy beállítani hogy jobb legyen egy 3.1-nél akkor oda a "rendes" házimozi se lesz jó.
Nálam is nagy a nappali nyitott oldallal , de olyan hangzást össze lehet hozni még így is hogy beszabehu.
Filmeknél és játékoknál is olyan mintha egy buborékban ülnék , kapom a hangot minden irányból. Sőt mióta többet játszom dolby atmos-os játékokkal még halkabbra kellett vennem a hátsókat mert nagyon domináltak. (Ori,Hogwarts,FH5,COD MW2 stb stb)
Persze sokat kellett szöszölni a beállítással, de megérte. -
Vassi95
csendes tag
válasz
Zolom89 #15790 üzenetére
Köszönöm a választ!
A Samsung soundbar, illetve az LG TV mennyire barátok tapasztalat alapján? LG 43nano793ne lenne szó pontosan. Tudom banális kérdés, de több Samsung termékkel jártam pórul, hogy 100%-ig csak "házon" belüli termékkel volt kompatibilis. Vagy ami átmegy a HDMI ARC-on azt probléma nélkül fogadja és nem kell lemondanom semmiről hangzás terén, mert LG TV-vel párosítottam? -
truefx
aktív tag
válasz
Zolom89 #15522 üzenetére
Köszi a választ!
Az 5000-hez még ha venni akarok kiegészítő hátsó hangszórókat, az +300e, összesen 620e. Lehet hogy nekem is jobb lenne az a Samsung.
A 990B szatellitjei is mennek saját akkuról? Mennyire élhető ez? Gondolom macerás, ha éppen nézne az ember valamit, és le van merülve a cucc.
-
dorika87
őstag
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Zolom89 #15378 üzenetére
Sima ARC van és optika. Elírtam nem Pana hanem Philips.
"Digital Output Settings
Digital output settings are available for optical and
HDMI ARC sound signals.
Digital out format
Settings > Sound > Advanced > Digital out
format.
Set the audio out signal of the TV to fit the sound
capabilities of the connected Home Theatre System.
• Stereo (uncompressed): If your audio playback
devices have no multichannel sound processing,
select to only output stereo content to your audio
playback devices.
• Multichannel: Select to output multichannel audio
content (compressed multichannel sound signal) or
stereo audio content to your audio playback devices.
• Multichannel (bypass): Select to output Dolby
Digital Plus or DTS content to your audio playback
devices or Home theatre system.
- Make sure your audio playback devices support
Dolby Atmos feature." -
Pro!Petya
addikt
válasz
Zolom89 #15344 üzenetére
Én is így voltam vele ameddig el nem kezdtünk szériákat letolni vagy nem éppen sláger filmeket.
A disney+ és netflix-nek még elég jó a 4K felhozatala de azért azok is elég foghíjasak...
HBO Max meg egy vicc kategória mert összvissz van rajta 20-30 4K film, az összes többi HD oszt csókolom.
A streaminges HD filmek még HDR alapsávot sem kapnak nem hogy HDR10+ vagy Dolby Vision-t, így durván nagy a difi egy Blu-ray változathoz képest!
Csak pár példa:
Gyűrűk ura, Hobbit, Harry Potter, Mission impossible , James Bond , Karib tenger kalózai, Sherlock Holmes és még lehetne sorolni bőven....
Avatar sincs sehol 4K csak HD pedig most jött ki a 2. része így sokan megnéznék azt előtte, vagy az Aquaman sincs már csak HD-ban fent pedig ahhoz is dukál a 4K HDR/DV/AtmosKarácsony előtt vettem 199Eur-ért a Shield Pro-t kiszállítással az cirka ~79K Huf.
Nem értem otthon hogy lehet 100K + szállítás. -
Gino20
őstag
válasz
Zolom89 #15332 üzenetére
Ha tényleg csak nagyon-nagyon ritkán akkor lehet felesleges, de a TV belső lejátszója a mai napig pocsék. Tudtommal a mai napig nincs kadenciahelyes lejátszás, vagy kérdéses az audio passthrough, de manapság már a DTS hiánya sem ritka (samu évek óta kivezette, de aláírásod alapján a C2 sem támogatja már) + egy egyszerű tekerés is megakaszthatja a szoftvert, vagy legközelebb nem tudja hol tartottál a filmben, sorozatban, de ezek ugye csak a kisebb gondok (ha még ilyen).
Saját tartalom minőségi fogyasztásához szerintem nélkülözhetetlen egy médialejátszó.
LG C2 esetén van DV támogatásod, amiből talán az Ugoos AM6B Plus a legjobb, megfizethető áron (ez támogatja a legtöbb, de tudtommal nem az összes DV profilt) vagy az nvidia shield tv pro 2019 is egy jó választás, de ez már ugye jelenleg ~100e Ft.
Ha nem kellene DoVi támogatás, akkor meg 20-30e Ft-ból egy Amlogis SOC-os boxra pár perc alatt tudsz telepíteni CE-t (CoreELEC-et), amin végül egy lejátszásra kihegyezett KODI player fog fogadni, DV támogatás nélkül. -
dorika87
őstag
válasz
Zolom89 #15321 üzenetére
Hát semmilyen android sincs nekünk sem a lakásban.
Főként az Airplay miatt volt fontos az app párosítás.
Ezek szerint a középső Netflix csomagban sem megy még az atmos hang?
Jelenleg a legolcsóbb csomag van.
Most tervezünk váltani a középsőre, hogy tudjuk egyszerre ketten is használni, de a legmagasabbra csak az atmos hang miatt nem szívesen váltanék. -
gaben88
őstag
válasz
Zolom89 #15308 üzenetére
Display porton megy hang es kep a monitorba, es hdmi pedig megy a soundbarba. De az Nvidia vezerlopultban a digitalis hangnal a dp-nel latszik hangeszkozkent a monitor, de hdmi-nel azt irja nincs csatlakoztatott hangeszkoz. Miert? Raadasul Windows hang beallitasoknal is a HDMI-re meg nem csatlakoztatott LG TV-kent hivatkozik (gondolom mert azon volt a TV, de most mar a Soundbar van rakotve).
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Zolom89 #15305 üzenetére
Pont tegnap néztük meg! Nagyon komolyan figyeltek benne az Atmos-ra!
Nekem talán az első jégkamrás jelenet ami nagyon meg maradt, meg hát persze szinte az összes szabadtéri jól sikerült.#15309Vismajor01
A távkapcs info gombjával tudod megnézni milyen formában megy.
Viszont ha hangerőt állítasz közben akkor nem fogod látni ha pont akkor ugrana fel az atmos kijelzés.
Sajnos a streamer szolgáltatóknak trükközniük kell az Atmos-al a sávszél miatt.
Úgy tudom hogy ezért használnak Dolby Digital Plus-t amihez hozzá adják az Atmos metaadatokat. (Disney+ , HBO Max)
Ezért ír ki a Soundbar csak DD+ -t. Pedig ugye elvileg Atmos kerül lejátszásra....
Netflix nem tudom hogy oldotta meg mivel azt felismeri az SB egyből.#15311dorika87
A routerban be kell állítani hogy külön legyenek választva a hálozatok. (2.4GHz és 5GHz)
Ha ez kész akkor ezután csatlakoztatva a 2.4-re már nem lesz probléma. -
Sordoran
addikt
válasz
Zolom89 #15289 üzenetére
Most lett 2 hónapja cserélve a TV, szóval kizárt.
Esezmbe se jutott volna soundbar-t is cserélni, csak problémám akadt a régivel az új TV beüzemelésekor (amin azóta túl vagyok), így ide tévedtem, erre tessék, csorgatom a nyálam...
rizso: Én is eleinte Q600-at néztem, majd mivel az nem annyira jó atmos-ban már Q700 és Q800-at néztem, na de azokhoz venni hátsókat árban már Q930 szint. Így egyszerűbb lenne utóbbit venni.
Jelenlegi soundbarom még a sztereot se tudja átadni, szóval kb. bármi upgrade lenne hozzá képest. Néztem 2 ajánló listát (legjobb atmos soundbar vételek), és csak az egyiken volt Samsung (bár rögtön első helyen a Q990), viszont mindkettőn szerepelt a Sony G700. Ez viszont ahogy itt nézem nagyon nem ajánlott kategória. Pedig árban szimpi lenne, csak ugye hátsókkal nem bővíthető. -
dorika87
őstag
válasz
Zolom89 #15289 üzenetére
Én is vaciláltam a levehető hangszórós JBL BAR-on, de végül maradtam a Samsung mellett. Végül Q930b lett (csak).
Nekem is benne volt a kosárban, és hétfőn este sikerült megrendelni hosszas gondolkodás után a samsung.com-ról.
De úgy gondolom, hogy mivel nekünk is lakásban lesz használva, ezért bőven elég lesz. Lehet még ennek a teljesítményét sem fogjuk tudni kihasználni. MIvel az elmondásod alapján a Q990b nagyon combos, ezért gondolom, hogy a Q930b bőven megfelelő lesz nekünk.
Egy alapabb M450-es samsung soundbart fog váltani. Annak is szép hangja van, de ahhoz képest, hogy a mélynyomója kb akkora mint a Q930b-nek nem vagyok vele megelégedve, hiányoltuk a mélyet, pedig nem vagyok az a nagy legyen kőkemény basszus fan, de még így is néha gyengének éreztem, ahhoz képest mekkora subja van.
Úgyhogy az M450 eddig a 17nm-es nappaliban volt, most megy a 9nm-es hálóba, oda szerintem tökéletes lesz.
Elvileg holnap érkezik a Q930B. Már nagyon várom, hogy kipróbálhassam. -
Sordoran
addikt
válasz
Zolom89 #15281 üzenetére
Már szinte örülök, hogy elfogyott a Q930, mert lehet ráugranék.
Bár még mindig zavar, hogy olyan széles, nekem meg a TV csak 48"-as. Így 10 cm-el túllógna, ami hülyén nézne ki.
Jó lenne valami max. 100cm széles (főleg ha árban is mérsékeltebb lenne), de nem találok semmit. Sonos Beam gen2 bejönne, de ott a két hdmi hiánya kizáró ok. (na meg még hozzá a hátsókat be is vállalnám, de mélynyomó túl drága) Mivel térhangzást, atmos-t nem akarom elengedni így elég korlátozottak a lehetőségek. -
CharlieDrop
veterán
-
4264adam
veterán
válasz
Zolom89 #15236 üzenetére
Sziasztok!
Samsung Q80T + A650 5.1 nappali házimozival mellé lőttem mert asszonnyal maradt a hálószoba. Jelenleg még maradna a 43” TU7000 később majd egy TCL43” 825. Milyen kompakt Soundbar-t ajanlanátok a fali TV alá?
Következőket néztem ki :
- LG SP2
- Hisense HS214Ezeket találtam ami 50k alatti 2.1 és talán jobb mint a gyári hangszóró. A szoba mérete 10nm.
-
ricsip
addikt
válasz
Zolom89 #15220 üzenetére
sajna se a kurva lg c1 beépített lejatszója nem köti a tulaj orrára h. ami hangsáv szerinte szimplán csak "dolby digital" az mkv-ben, az a valóságban milyen dolby családtagazonosítóval fut. Ugyanígy sajnos az LG szaundbárja (nekem csak egy SN10Y + a hátsó SPK8 szett) se mondja meg, mikor Dolby Atmos-t érzékel, az vajon TrueHD Atmos, vagy "csak" Dolby Digital Plus leánykori nevén E-AC3 tájszólásos Atmos-e?
-
Sordoran
addikt
válasz
Zolom89 #15197 üzenetére
Nem tudom lesz-e olcsóbb ha kivárnék, a baj hogy közbe eszembejutott, hogy jelenlegi helyre csak 110cm szélességű soundbar férne be, és majd tavasszal lesz bútor csere.
Így pedig megvenni majd dobozban tartani hónapokig nem buli...
De akkor nyugodtan listán tarthatom, köszi! -
ricsip
addikt
válasz
Zolom89 #15191 üzenetére
nyomj ide néhány screenshotot a tv hang beállításai alatt az összes releváns értékről. Szerintem a digital audio-nál az lehet neked beallítva, hogy nem passthrough, hanem PCM-ben dekódolja a hangot, és így PCM-ben küldi a soundbar-ra (az MKV 2. track-re váltásnál láttam a PCM-et megjelenni a soundbar display-en, holott 1. és a 3. trackre helyeseb Dolby Audio-t írt ki)
-
ricsip
addikt
válasz
Zolom89 #15176 üzenetére
Próbáltad az audio tracket váltani lejátszás elindítása után?
Letöltötem mind a 4 mkv-t (5.1.2, 5.1.4, 7.1.2,7.1.4). Elindítom a C1 beépített lejátszójával. Kiír egy hibaüzenetet, h. ez a videó nem támogatja az audio formátumot. Aztán továbblép, és elindul a videólejátszása. Közben pedig megszólal egy muksó hangja: azt mondja ez a basic Dolby Audio track, azért szól hogy az Atmos aktiválásához váltsak audio track-et. Elmegyek a lejátszóban a nyelv valasztashoz, ott kilistáz összesen 3 tracket, és a 2. kiválasztasakor a muksó ismételgetett szövege helyett fehérzajt kezd el játszani abból a hangszóróból, ami a videón sárgával van megjelölve. A plafonra rajzoltaknál pl. abból a hangszóróból, ami nekem a soundbaron a magassági hangokat (azaz az atmos effektet) szolgáltatja.
Megnéztem mediainfo-val az mkv-kat, 4 darab audio stream kellene lenni mindegyikben. Ehhez képest a tv csak 3-at ír ki, ergó gyanús nekem hogy a Dolby Digital Plus-t mégsem ismeri az LG.
Az 5.1.2 mkv fájl meg szerintem sérült, azt írja hogy 10 perces, de 8p20mp környékén elsötétül a kép, mint amikor befejeződne. Viszont megy tovább a számláló. Ha meg tekerni próbálok tovább, mjndig visszaugrik 8p20mp-hez.
-
Gino20
őstag
válasz
Zolom89 #15170 üzenetére
Egymás mellé Én sem tudtam tenni, de volt egy DV képes TV-m, ami egyéb tekintetben nem működött jól, így 14 napon belül cseréltem nem DV képesre és semmi hiányérzetem nincs, de persze ha van DV támogatás (és ezt ki is használjuk), az csak jó.
Itteni topikban egy LG és Samsung OLED-et egymás mellé tettek, ahol az illető a DV-re is kitért [kép]#15175Pro!Petya: Ugyan így gondolom Én is
. Évek óta kiváltottam a TV lejátszóját. Már el nem tudnám képzelni, hogy azzal vacakoljak.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Zolom89 #15163 üzenetére
"100mbites LAN csatlakozó"
Tádám és Plex-en meg már stutterelnek 95+Mbps filmek. Wifi-n persze megy simán , de mire én is rájöttem hogy hol a hiba mikor ezen a xopórolleren ültem ... hát a tv lan csatija volt a gyenge pont
. Kb a legutolsó dolog amire gondoltam. USB2 is vicc mikor már szórták a tv-ket USB3-al.
-
blueye
veterán
-
Yamahás
junior tag
válasz
Zolom89 #15091 üzenetére
A tv beállításainál van eArc, ahogy a Soundbaron is.
Lehet,hogy a tv-re egy frissítés során került fel,amit még az eredeti manualja nem ír.
Az este kapcsolgattam egy kicsit,és ha fejhallgatóval(bluetooth) hallgatom a tévét,akkor a Netflixen a hangot csak sztereoban adja. De mikor leválasztottam róla,é a Soundbarra ment a hang,kiírta,hogy "dolbyvision-atmos".
Bár még mindig csak "parasztvakításnak" tartom,egy normál sokhangfalas rendszerhez képest,de legalább tudom,hogy működik. -
dorika87
őstag
válasz
Zolom89 #15040 üzenetére
Jbl-ben tetszik, hogy a hátsó hangszórókat lehet hátul is használni meg ha nincs rá szükség akkor csak ràppattintani a soundbarra.
Egyébként az LG-ben is van atmos, csak ahogy látom a Samsungban több felé irányulnak a hangok, mert több hangszóró van benne.
Hát nehéz döntés, mert zenét is sokat hallgatunk és sokat nézünk streaming szolgáltatókat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest