Új hozzászólás Aktív témák
-
toompa
őstag
-
pauliboy23
senior tag
válasz
Regirck #12702 üzenetére
A T420-on pl nincs hdmi. Én ezek alá nem adnám az biztos, és később akár bővithető is. Az A650 3.1-es a Q60T 5.1-es, és hangzásban is teljesen más. Én is panelban lakom, először én is úgy gondoltam felesleges nekem, elég az “olcsó alap”, de utólag nem bánom. De pontosan nem tudom a te igényeidet.
-
j.bravo
addikt
válasz
Regirck #12695 üzenetére
Micro "hi-fi" szetten is gondolkodtam, de lebeszéltek róla (nem tudom hirtelen hogy ebben a topikban vagy másikban), és tulajdonképpen tényleg az akkora méretben még jellemzően egyutas pici hangdobozokból nem várhatunk nagyon sokat; persze lehetnek jól sikerült darabok, kétutas reflex dobozzal ellátottat lehet keresni, de a személyes meghallgatást tuti nem hagynám ki.
Nem jutottam el végig a boltokban meghallgatásig, lett családi garázsleletként erősítő, és lesz hamarosan hangfal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Revolut
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged