- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
digitmisi
újonc
Szia!
Köszi a kimerítő választ! Sokat segítettél.
Igazából nem csak ez a 2 opció van, más is érdekes lehet. Samsung tv-m van, tehát egy N650 is szóba jöhet, bár csak a kisebbeket hallottam, amik nem igazán nyűgöztek le.
Yamaha YAS-306 + NS-SW050 szetten is agyaltam, viszont ott félek, hogy rengeteg lenne a mély, mert a rúdban is van mélysugárzó.
Na majd látom.XF9000 kilőve. Valahogy én is így gondolom...
-
Rocko007
aktív tag
MS 650-et hasznalok, 20 nm-es szobaban boven eleg a melye. Ha netalantan keves, akkor tudod boviteni dedikalt sub-bal illetve surround hangszorokkal. Hallgasd meg mediaban, BT-n se rossz a hangja, de ha megtamogatod jobb minosegu anyaggal, ott mutatja ki igazan a foga feherjet.
-
4 számjegyes YSP-knél találsz elvétve (hangsúlyozottan elvétve!) olyan revieweket amiknél egyáltalán írják hogy hallani valamiféle térhangzást. Egy ideig én is bele voltam zúgva, de sokkal több olyan commentet, tesztet, stb..-t olvastam, aminél azt írták hogy nem igazán tapasztaltak Atmost élményt, hiába próbálták napokig állítgatni, kalibrálni, pakolgatni, vélhetően nagyon épít a szoba tulajdonságaira, és bizonyos csillagegyüttállásokra. Viszont legalább szolgáltatásban és hangminőségben ott vannak az YSP Yamahák ahova pozicionálják magukat az árral, szóval le nem húznak, de ha csak az atmos miatt vennéd, akkor ne tedd szerintem, elég nagy eséllyel csalódás lenne. Vagy B verzió, hogy kipróbálod. Lehet, hogy nálad ideális körülmények lesznek, és valamit hallani fogsz az atmosból, ha meg nem, akkor visszaviszed.
-
Draken
őstag
Azok már hangprojektorok (ysp 1600,2700 stb), tehát más kategória. Nekem yas-207 van, az soundbar. Nálam pl. nem megfelelő valószínűleg se a szoba, sem az elhelyezés, így én nem tudok feltétlen releváns infokkal szolgálni, de tény, hogy jól szól, van 4k hdr passthrough is, a 4k tv-m pana, az ARC-ba dugva ugyanúgy tudom a tv távjával irányítani! A sony-t nem ismerem, viszont a jbl bar 5.1 és a polk audio max sr 5.1 -el biztos nem lőnél mellé, bár ezek nem a 100k-s kategória! Ha teheted, az a biztos, ha meghallgatod az extreme audioban a kiszemelteket!
-
sakal83
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest