- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekötöttem, nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve
Összességében azért nem volt olcsó mulatság összeállítani a szettet, de a következő 5-10 évben nem tervezek ennél többet erre költeni.
Más: szoftvert hogyan tudok frissíteni a soundbaron? Rátettem egy pendrivera a főkönyvtárba, de NODATA felirat fogad. Próbáltam NTFS és FAT32-re formázva is rátenni az adathordozóra, a hiba továbbra is fennáll.
-
válasz
falabu88 #10617 üzenetére
Nagy nehezen sikerült beszereznem egy SWA-8500S-t Szerbiában, 80 euróért
A hétvégén tudom majd csak hazahozni Szegedre, úgy hogy még fogalmam sincs, hogy mire számíthatok.
Nagy előrelépés lesz ez egyébként? Méretre nem tűnnek nagy valaminek ezek a hátsó szatellitek, félek, hogy nem érte meg a plusz pénzt.
-
Itteni ajánlásnak hála a hétvégén megvettem a Samsung HW-T650-et. Láttam, hogy lehet hozzá plusz két szatellit hangszórót csatlakoztatni.
Csak az SWA-8500S-t lehet csatlakoztatni hozzá? Vagy van más alternatíva is? Sajnos nem nagyon láttam, hogy kapható lenne ez a modell.
-
válasz
pauliboy23 #10526 üzenetére
Köszi, de a Samsung HW-T650 nem egy kifutó termék? Persze attól még lehet jó, de például Extreme Digitálnál csak bontottat találtam készleten. eMagról meg hasonló helyről pedig nem szoktam vásárolni.
-
Üdvözletem!
LG 49UK7550MLA tévém hangjának kiváltására keresek soundbart. Youtube, Netflix, illetve DLNA-val számítógépről streamelt sorozatok és filmek nézése a legfőbb felhasználási terület, a zenehallgatás nem annyira lényeges.
A mai napig szentül hittem, hogy nekem elég egy ~50k körüli soundbar is, de kipróbáltam a Sony HT-G700-at, majd elképedtem és elbizonytalanodtam. Egy Sony HT-S350-hez képest nagyon más kávéház.
A nagy kérdés tehát: van használható soundbar 120k alatt erre a célra? Ennyit nem szeretnék költeni rá, de ~50k fölé szívesen felmegyek, ha van értelme.
Viszonylag kicsi, 1.5 szobás panel nagyobbik szobájába kerülne a szerkezet. Elgondolkodtam egyébként egy használt házimozi szetten is, de nincs hely rakosgatni a hangszórókat, így csak soundbar jöhet szóba. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- PC Game Pass
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hardcore café
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Samsung UE55KS8000 4K SUHD - Quantum dot display
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest