Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
válasz
maestro87 #10788 üzenetére
Blitzwolf-hoz hasonlóan, igaz egy kategóriával feljebb már, ez is még egy nagyon költséghatékony, szimpatikus alternativa: ts8111 (dts_atmos)
99$-ért is láttam már valahol, de itthon 60k-körül van. Ez is még a pénzhiány, helyhiány miatti kategória,rtings teszteje szerint is remek árfekvéssel és elfogadható minőséggel.
-
Digitalis
senior tag
válasz
maestro87 #10788 üzenetére
Ez a Blitzwolf volt már 76$-ért is (79-3 kupon, CZ), pár nap és nálad van. Élőben sajnos nem láttam, nem hallottam de nagyon bizalomgerjesztő ennyiért. Nem csak optikailag klassz, hanem ahogy látom, 6 aktív és 2 passzív hangszórókkal rendelkezik. Nem tudom meddig lesz elérhető, de tuti meg fogom bánni én is, hogy vacillálok, és még nem vettem meg.
Értékelései sem rosszak, ha valaki nem akar soundbarra sokat áldozni, szerintem ilyen minőséget ennyiért, nem kap meg. Itt nem vett még senki sem ilyet?A másik Blitz, az Airaaux aa r1 kinézetre, minőségre sem annyira szimpi, meg ott csak négy egyforma hangszóró és egy passzív van.
-
válasz
maestro87 #10786 üzenetére
Ez így van.Abból az irányból szól ahol az SB fizikailag is van.
De egy 90cm-es 80e forintos sb-től mit várunk?Az ilyen művi térhangzás hülyeségek a legtöbb esetben semmit se érnek még magasabb kategóriában sem.
Ha térhangzás kell,akkor kell a valós sokpontakárhányas szett.Az egyetlen olyan sb amivel pozitívabb tapasztalatom van,az a Harman Kardon Enchant 1300,de az meg nagyon nem ez a liga se kategóriában,se árban.
És azért ott sem volt minden esetben igazi térhangzás,csak bizonyos effekteket hangokat tudott fülátverősen kitolni magából,de egy valós (akár olcsóbb) 5.1 nek a közelében sem volt.Jó sb a T650,én elégedett vagyok vele.Ha térhagzás kell,akkor meg lehet hozzá venni hátsó szettet,már ha kapni hozzá,főleg emberi áron.Akkor lesz térhangzás.
-
válasz
maestro87 #9397 üzenetére
Hát attól függ mit értesz jobb hangzás alatt.
Több mély és nagyobb hangerő?Csak mert szerintem ennyiben tudna többet nyújtani egy soundbar.
Viszont zenénél a sztereó színpadkép az Edifierhez képest nulla (ezen az árszinten,de igazából kb200-250k-ig mindegyiknél) és az se biztos hogy magasakban és közepekben szebben szól egy 60-70k-s soundbar (újonnan).
A térhangzást is ezen az árszinten inkább a dobozon felirat formájában találod csak meg,meg a leírásban.
Ha csak a filmek miatt kellene,talán akkor lenne érdemes újítani,ott esetleg többet nyújt(hat) egy soundbar.
Amikor megvolt a 300e forintos HK Enchant 1300am összehasonlítottam egy kb 170e forintos Tangent Ampster BT2 + Dali Spector 2 hangfalpárossal és hát hatalmas különbség volt utóbbi szett javára zenénél,pedig az Enchant se kutya soundbarszinten.
Filmnél is szépen szólt,elég mélyre lement,de ott azért hiányzott mellőle az az igazi mozis mély.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest