- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
igen szerintem... igaz én egybe vettem a SAMSUNG HW-Q800T + SWA-9000S
nem tudom milyen volt előtte utána de eleve eben gondolkoztam..
Filmeknél amik normálisan vannak kódolva szépen hozza a hátteret..
Én elsősorban Xboxhoz vettem ott meg jól nyomja a háttér hangokat játék közben..! -
falabu88
aktív tag
Biztos van nekik néha 1-1 darab. Én március közepén vettem tőlük az SWA-8500S-t, szintén 25ezerért, akkor is csak 1db volt nekik. Ahogy látom KisBundi utánam vehette. :) Egyébként Emag-os csomagolás sérült volt a termék, zsír új, hibátlan állapotban. Azóta sincs semmi baja, bár nem is nagyon van használva. 1-2 film ment le azóta, illetve tv adások közül kb csak a Forma 1 közvetítések alatt szólnak a hátsók, ott meg eléggé eltúlzottan, kommentárt alig hallani :D
Ahogy néztem egyébként egyre több csatorna Dolby Digitalban jön a vodánál :) -
KisBundi
őstag
Igen, én vettem meg.
2 éve garit vállalnak rá, de sajnos ez olyan, ha nem jo akkor visszaadják az árát, mert újat nem igen tudnak adni másikat. Én mondjuk nem félek, hogy elromik, mivel szakmabeli vagyok és megjavitom. Ahogy irták előttem is, újat nehezen vagy heroin áron fogsz csak kapni, mivel kifutott. Nem is értem, hogy egy 2020-as modellhez a tartozékot miért nem gyártják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest