- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
flegga92 #5216 üzenetére
Igen, sejtettem, hogy nem olcsóak az ilyen több HDMI-s darabok. Eleve a HDMI licensz sem olcsó tudtommal, bár ezt már a csatlakozók száma lehet nem befolyásolja, de mindegy is ez most itt végülis.
Kompromisszumot végülis lehet kötni, hogy pl csak is az Invitel doboz menne akkor a hangprojektoron keresztül, az amúgy is ritkábban használt Chromecast maradna a TV-re dugva (az akkor úgy ugye simán csak a TV hangszóróból szólna továbbra is).
Így elég lenne csak 2 db HDMI-s (egy be-, egy kimenet), olcsóbb soundbart választani (pl HW-K450), plusz valóban nem lenne szükség a soundbar távirányítójára (csak egy HDMI bemenet lenne ugye használva, tehát bemenet választáshoz sem kell a soundbar távirányító).Optikai tudom, hogy megoldás tudna lenni, de korábban volt ecsetelve, hogy modernebb eljárás HDMI-vel csatlakoztatni soundbar-t és én is belátom az előnyeit és szerencsére nem is annyira fontos a soundbar dolog, hogy ne legyek türelmes.
Köszönöm a válaszodat!----------------------------------------------------
@pauliboy23: Neked is köszönöm!
Időközben lentebb is ment a JBL SB450 ára, már 110k-ért van jelenleg Euronics-ban. -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
flegga92 #5177 üzenetére
Euronicsban vannak most jó áron soundbarok. Minden attól függ, mennyit szánnál rá. Én pár hete vettem egy LG SJ4-et 49-ért. Pont az a kategória, ami már nem a legalja, High-Res sound, HDMI, USB, Optikai, Bluetooth, a TV távirányítójára is hallgat, és nekem a hangja is megfelel. 50 környékén szerintem ez a legjobb választás, a kicsit jobbak olyan 70 körül indulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest