- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
raul560 #8793 üzenetére
A PH-s teszt alapján is Cooler Master Hyper TX2-t mondok. Brutto 5K-ért már kapható.
De olvasdd el az egyik tesztet, hátha segít.: Fél tucat erős processzorhűtő
-
Oliverda
félisten
válasz
Gyuri27 #8797 üzenetére
Kit érdekel a B2 X3 ára? Főleg úgy hogy csak OEM-eknek szállítják őket. Mellesleg elég egyszerűen elő tudják állítani az X3-as procikat, tehát nem kerül nekik túl sok plusz energiába. Ezért nem hiszem hogy nagy érvágás hogy nem kapkodnak értük. Nyilván nem is gyártottak/gyártanak belőlük annyit mint X4-ből.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Oliverda #8794 üzenetére
Vazz bármennyire ide húz a szívem azért + 200 MHz tuning molyfing. Lehet ezt szeretni vagy nem. De ettől tény marad. A q6600-k ennél is többet mennek. Meg azonos órajelen gyorsabbak is. Persze van annak a procinak is hátránya, de az nem a teljesitmény.
Nem mondom, hogy 3 gigán négy mag kevés lenne. Viszont így értelme nincs 200 MHz-ről irogatni. Mert a 2.8 is elég.
-
raul560
tag
válasz
antikomcsi #8792 üzenetére
Köszi a válaszod!
ÉS hűtőt milyet tudnál ajánlani? De nem tul sokért! -
raul560
tag
válasz
antikomcsi #8790 üzenetére
Nekem csak egy jo gép kellene jo procival! É érdekelne a véleményetek hogy mien az a proci amit irtam!Köszi a választ...
-
raul560
tag
válasz
antikomcsi #8787 üzenetére
CSak érdeklődtem! Nem szabad? Ti jobban tudjátok! Ha tudnám nem kérdezném meg!
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8776 üzenetére
Én 690 előtt is türelmes voltam. De elfogyott.
Meg amúgy is int vga-t akartam.Oliverda: sok persze. Ha onnan nézzük. De ez még mindig kevés.
-
raul560
tag
ŰSziasztok az érdekelne hogy az AMD ATHLON 64 AM2*2 5000+ Box Socket AM*2-es processzor mennyit ad le? 5000-ren fut? Vagy olyan mint a régi +-osok! Rá volt irva hogy 3000+ és 1,8GHz-en futott!Köszi a válaszokat!
-
antikomcsi
veterán
Ennyit találtam magyarul, a hitelességét nem tudom garantálni, de gondolom a cikk szerzője sem.Második generációs AMD 790FX chipszet
Forrás: IPON
-
Gyuri27
félisten
válasz
Oliverda #8771 üzenetére
Az a 200MHz ugyan valami, de lássuk be nem sok. A q-l szemben azonos órajelen is van elmaradás. Tehát legalább anyit kellene menniük és árban is alá kellene kerülni az intelnek, hogy versenyképes legyen a cucc. A másik, hogy ez nem nagy öröm annak aki megvette a az sb 600, 700, 710-s lapját.
-
-
Thrawn
félisten
válasz
Oliverda #8771 üzenetére
Egészen addig, amíg a frissített 790 lapok ki nem jönnek az AOD 3.0-val. Állítólag van valami olyan funkció benne, ami az addig csak 2.8-ra húzható Phenomot 3 GHz-re képes juttatni, természetesen stabilan.
Persze ez csak pletykaszintű, úgyhogy egy csipetnyi sóval tessék fogyasztani -
Oliverda
félisten
válasz
Gyuri27 #8770 üzenetére
Nem biztos... pl. most úgy fest hogy az nV 780a chipset-tel szerelt lapokkal valamivel többet ki lehet hozni a Phenom-okból.
Mondjuk ennek azért nem merek túl sok jelentőséget tuljdonítani de azért érdekes vélemény.
"I must say this board is definitely faster than the 790FX/770 that i have tried and completely frustrated with (I really want to stick with AMD....sigh...tried DFI M2RS, Abit Ax78, Gigabyte 770DS3, 780G)"
-
AtHoS
nagyúr
Valami extra túlhajtási opcióról csiripelnek a 750-el kapcsolatban a verebek.
Van valami bekapcsolható opció, aminek következtében ~10%-kal bővül a túlhajtási képesség. -
Chaser
legenda
válasz
diablo1984 #8766 üzenetére
Dehonnem, kíváncsi vagyok az újdonságokra, csak igazából nem tudom elképzelni mit újítottak
Ha sata/USB-k számát növelték, az meg nem újdonság.
-
Chaser
legenda
válasz
antikomcsi #8764 üzenetére
Mik az újdonságok? 10 sata, 20 USB?
-
antikomcsi
veterán
Olyasmit olvastam, hogy hamarosan jönnek az sb750-el szerelt 790fx lapok.
Erről találtatok bővebb infót valahol? Érdekelne a dolog, mert jól hangzanak az új déli híd, újdonságai.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #8762 üzenetére
Az első KM modul az nagyon ment, 1040 lazán ment 2.1-en cl5-ben, utána meg lefeküdtem aludni..aztán csere csere csere..nem tudom meg mi volt a vége
Ennyi pénzért meg igazából nem is vártam többet, 900@cl5-nek is örültem volna
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #8760 üzenetére
Cl4-et mennek 960-on? Az nem rossz. Én az előző 2 GB-s kingmaxot 800@cl4-re nem tudtam rávenni sehogy, 1000 cl5 viszont megyen a mostaniaknak 2.1-en, 960-hoz viszont már elég 1.95-is, 1000 felett meg nem akaródzott menni 2.2-n se.
-
raul560
tag
Sziasztok! Az érdekelne hogy ez az alaplap: Gigabyte Ga-Ma 78Gm-S2H belemenni e ebbe a házba: XDL Happy 5B fekete ház! Köszi a válaszotok!
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Na nálam kiesett a lap, a csájé szerint luxux lenne 2 gép 3 embernek...az 1edüli gépbe meg ECS-t nem merem bevállalni, meg akkor kingmax csere geil BD-re, új ház amit "plexisítsek"...meg egy 5000BE....visszatért a józan eszem, nem kell ez nekem
szerk: #8744 raul560: Barbinál próbáld meg esetleg
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
diablo1984 #8745 üzenetére
Én inkább shotit javasoltam volna.
-
raul560
tag
Sziasztok! Valaki tud segiteni SOS-be? Rózsaszin házat hol lehetne veni? Nem nekem kellene!
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8741 üzenetére
Igaz most single van, de nem nagyon érzek semmi hátrányosat és húzva sincs a rendszer. Majd mondok véleményt ha lesz dual. Bár szerintem némi tuning meg ht emelés többre visz.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8738 üzenetére
4 modullal lehet, hogy nem lesz tuning, nem adja el a régit mert akkora bukó, itt a dualtol már nem kell hanyatt esni
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8734 üzenetére
De az 2x1 giga. Irtam, hogy akinek kettő slot van az mást nem nagyon tehet.
Chaser: be-t vegyé. Mert az a lap nem is szeret mást. Én tudom. Akinek ruitka lapja van be-t vegyen.
-
Chaser
legenda
Nekem sincs, de ilyen szépséget elrejteni? Á-á..itt lenne szépen az asztalon, hogy mindig lássam
#8733 Gyuri27 : Ha nem lesz 4600-os F3-as, akkor 5000+BE vagy 4850e lesz. Most van kinézőben egy F3-as, szóval még nem biztos semmi. Az 5000-es ára korrekt ahol veszem, csak a papíros álistájukon nem volt, eddig azért nem is nézegettem, ehhez a laphoz az lenne stílusos
Nem néztétek, nálam az ocw-n nem megy a lap linkje, csak amit VR linklet, a teljes reviewra page not found üzi jön.
Most meg a 690G helyett veszek egy 740G-t, mert pízt nem adnak vissza, az a kis "sandiegoval" jó lesz a csájéknak, amahhoz meg csak én ülök
szerk: #8735 raul560: Ugyanaz a 2 proci. Samsungból meg mondtam a 250HJ-t keresd, igaz 8 megás, de semmit nem fogsz érezni 16-hoz képest, ha vinyóról vinyóra másolsz akkor lenne jelentősége, de akkor se sok. A 250HJ viszont 1tányéros, halk és gyors..de te tudod
-
raul560
tag
Sziasztok lehet hogy hülye kérdés! De megszeretném kérdezni hogy mi a különbség az
AMD ATHLON 64*2 5000+ AM2 Box
És az
AMD ATHLON AM2*2 5000+ Box Socket AM*2 -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8733 üzenetére
Az tényleg nem túl sok, anyira nem is olcsó, akkor inkább 2x1GB Corsair TwinX CL4 10k-ért.
-
Gyuri27
félisten
Na mi a szitu? Egyszerüen 5000 be?
VaniliásRönk: a select vérszegény. cl5 860 a vége 1.9-l. De 2v-l se megy többet. Viszont 5-4-4-15-t ki lehet hozni belőle. Tehát csak olyan helyre ajánlom ahova nem kell több kraft. Vagy számit hogy 4 giga 2 modul legyen, vagy a lap nem tud több feszt adni neki.
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8729 üzenetére
ÉS az nem gond ha az minden cuccot satas-ba akarok venni?HDD,DVD író stb! És nem gond ha sima satas irót sata 2-es csatlakozoba dugom?
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8727 üzenetére
Köszi! És röviden értékelnéd a configot?Megköszönném
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8725 üzenetére
És ha még később tuningolnám? Külön videokarival? pl 960gt meg ram ilyesmik akkor is elég a 350 w-os? Köszi a válaszod!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8723 üzenetére
Értem! Akor vagy egy 350-es vagy 1egy 400 W-os lesz a vége! Köszi a válaszod!
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8721 üzenetére
És ez a neonokat is elbirná? Amugy fsp-ben ajánlottak 350 w-ost Akkor az lenne!! CSa a kérdés hogy a ventiket meg a neonokat elbirná-e!Köszi a válaszod!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
raul560 #8720 üzenetére
Felejtsd el a tápos házakat ha nem akarsz pirítós konfigot. FSP 300 PNF-et vegyél, aztán mellé valami táp nélküli házat.
A SoundBlastert meg dobd ki a kukába, elavult, hibáktól hemzsegő szutyok, az alaplap hangkarija nagyságrendekkel szebben szól. -
raul560
tag
Sziasztok Ehhez a confighoz kinéztem egy házat amiben 450w-os a táp! Ez elég lenne?
Pontosan ez a ház az: COLORSIT G8038C-C46
Még lehet tennék bele ebben alapból vban 2 ventilátor meg tennék még bele 2-őt meg 2-4 neont Elég lenne?
Előre is köszönöm a választokat!Alaplap: Gigabyte GA-MA 78GM S2H
Processor: AMD ATHLON 64x2 5000+ Am2 Box
Ram: Buffalo DDR2 2-GB 800-MHz
Merevlemez: Samsung 250GB HDD 16MB SATA 2-es
Sondblaster 5.1-es hangkártya PCI -
- = Zk = -
félisten
válasz
diablo1984 #8718 üzenetére
eccerü magyarázatmely érthető
ty... -
diablo1984
veterán
válasz
- = Zk = - #8717 üzenetére
ha az átlagot nézik, akkor 550W! de csaknem írhatják oda, hogy codegen, mercury 500W-os sz*rjaira nem vonatkozik! inkább kissé felélőnek a tápnak, de egy fsp, chieftek, entermax minőség bőven elégnek kell hogy legyen alá! codegenből meg 4 sem....
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk #8712 üzenetére
Főleg ennyi pénzért.
-
bnss
veterán
-
Chaser
legenda
válasz
- = Zk = - #8705 üzenetére
Köszönjük a megtiszteltetést
#8706 VaniliásRönk : Mer' én mást mondtam, mester?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
VaniliásRönk #8706 üzenetére
figyeltem
-
Chaser
legenda
válasz
- = Zk = - #8701 üzenetére
Nincs mit. Legközelebb célszerűbb lenne 1 hsz-be írni a válaszokat, név-hsz megjelöléssel, átláthatóbb a topik, és a modiknak is jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciókamerák
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest