- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Thrawn #12252 üzenetére
Az jó
Már megijedtem, hogy szét kell bontanom a gépet az újrapasztázáshoz...
Egyébként valami szörnyű, hogy ennél a chipsetnél hogy kell megcsinálni Vista alatt az AHCI-t, hogy legyen SMART is (IDE módban szarul kezeli a SATA dvd írókat). Elsőre nem tűnik macerásnak, csak amikor a Vista nem engedi frissíteni kézileg a drivert...akkor van szopásaztán valahogy csak sikerült végülis megcsinálnom...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Thrawn #12099 üzenetére
5000+ be mellet nem lehetett nyüstölni. Én nem nyüstöltem (így helyes). Mivel a proci tuningot szorzó állitással oldottam meg.
De azért ez mégis csak 2x2-s kitt csodát ne remélj. Meg viszonyitás kérdése. A 800-k 1000 környékén mennek. Ez nem fog 1266-t menni.
De egy biztos a giga g31 ugyanúgy szereti mint a zafir.
Mennyibe fáj? -
-
Gyuri27
félisten
Nem azt kérdeztem lehet-e?
Hanem azt, hogy most hogyé adnak egy gyorsitót?
Valamint arra utaltam, hogy (egy egyszerű példával éljek) játékban melyik ad le nagyobb teljesítményt egy vga + ageia vs vga-vga (cf, sli)?
Mert erröl átfogó tesztet nem láttam.mod: most néztem egy 128-t (asus, bfg) már 45 pénzért osztogatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest