Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem sincs, de ilyen szépséget elrejteni? Á-á..itt lenne szépen az asztalon, hogy mindig lássam

#8733 Gyuri27 : Ha nem lesz 4600-os F3-as, akkor 5000+BE vagy 4850e lesz. Most van kinézőben egy F3-as, szóval még nem biztos semmi. Az 5000-es ára korrekt ahol veszem, csak a papíros álistájukon nem volt, eddig azért nem is nézegettem, ehhez a laphoz az lenne stílusos
Nem néztétek, nálam az ocw-n nem megy a lap linkje, csak amit VR linklet, a teljes reviewra page not found üzi jön.Most meg a 690G helyett veszek egy 740G-t, mert pízt nem adnak vissza, az a kis "sandiegoval" jó lesz a csájéknak, amahhoz meg csak én ülök

szerk: #8735 raul560: Ugyanaz a 2 proci. Samsungból meg mondtam a 250HJ-t keresd, igaz 8 megás, de semmit nem fogsz érezni 16-hoz képest, ha vinyóról vinyóra másolsz akkor lenne jelentősége, de akkor se sok. A 250HJ viszont 1tányéros, halk és gyors..de te tudod

Új hozzászólás Aktív témák
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Crimson Desert
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PR-Telecom
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem néztétek, nálam az ocw-n nem megy a lap linkje, csak amit VR linklet, a teljes reviewra page not found üzi jön.