- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Újabban a Skype rendetlenkedik OS X Mavericks alatt. Nektek minden oké vele? -
lalakov
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám. Unokatesóm Lenovo laptopján, nem működik rendesen a Skype egyik verziója sem. Zene hallható és a w7 (angol) beállításoknál a mikrofont is érzékeli. Egyedül a videóhívás működik, néma üzemmódban. Skype-on belül is az egyetlen ki/bemeneti eszközök vannak kiválasztva. A próbahívásnál hallja a kicsengést és amikor a gép felveszi pár másodperc után elmegy a hang.
Köszönöm.
-
kissjúzer
újonc
Sziasztok!
Szerintetek tényleg meg tudnám oldani a 3D videohívást? Tegnap olvastam a hvg-n egy érdekes cikket: http://hvg.hu/tudomany/20131029_itt_a_3ds_videohivas Egy magyar cég fejlesztése szerint elvileg lehetséges.
Le is lehet tölteni a programot: http://www.ozekiphone.com/voip-ozeki-xd-phone-1024.html
Próbálta már közületek valaki? Érdemes lehet felrakni?
-
popas
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy ha írnak üzenetet csak akkor kapom meg ha majd ő is online módba van addig nem jön át míg offlineba van. Szóval nem mükődik az mint régen az MSN-nél hogy akkor is megkaptad az üzenetet mikor a másik fél nem volt belépve,Olvastam itt is hogy másnak is volt ilyen problémája de a megoldást nem találtam meg. Üvd. -
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani ingyenes hangrögzítő programot win8-hoz?
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok
A letiltott ismerőst hogy lehet levenni a tiltólistáról? -
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Segítség kellene! Már megint szórakozik a Skype.
A facebook ismerőseim, azt mutatja hogy nincs fent senki. Pedig fent van jó néhány!
Ezt a verziót használom: 6.9.59.106 -
Jarod1
veterán
másnak sem jeleníti meg a facebokos bejelentkezett ismerősöket? megnéztem face alkalmazással ott online vanak az emberkék..
-
Mimucka
újonc
Sziasztok! A gépemen windows 8 van telepítve. Néhány hete telepítettem az asztali skype alkalmazást is. Egy ideig nagyon jól működött, de néhány napja frissítettem véletlenül, azóta nem tudok belépni vele. Próbáltam már azt is, hogy eltávolítottam a windows 8-as skype-ot, letöltöttem egy régebbi skype-ot, de semmi. Azt írja ki alapból, amikor elindítom, hogy "Néha az internet elfárad, és pihen egy kicsit. Győződjön meg róla, hogy működőképes, majd próbálja meg újra."
Ezt írja ki, ha a Microsoft-, vagy facebook-fiókkal szeretnék bejelentkezni. Ha csak simán a skype-fiókkal, akkor egy darabig gondolkodik, majd azt írja, hogy "a skype nem tudott kapcsolatot létesíteni."
A windows 8-as skype nekem nagyon nem tetszik, szeretném a régi, jól bevált asztali alkalmazást használni! Mit tegyek? -
olivera88
veterán
A videohívást véletlen rögzíti a Skype valahol?
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Nem tudom itteni szakik, mennyire vannak otthon win 8.1 metros skype témában, annyi a gondom vele, h elindítom és pár mp múlva visszadob kezdő képernyőre, bezáródik a program...bal oldali sávban meg ott marad, utána manuálisan kell kilőni.
8.1-en desktop skype tökéletesen működik, ill más metros appok is, csak ennél játsza el ezt...multiboot a rendszer, sima win 8-ason ismét rendesen működik a a metros skype.Amit próbáltam, de nem használt:
- látom net/ wifi-vel összefüggésben van skype, mert, ha kinyomtam wifit, sokáig gondolkodott és kiírta nem tud kapcsolódni, de nem dobta el, mint fentebb említve. Próbáltam Lenovo oldalán fent lévő lan+ wifi divert feltéve, és anélkül is netet (elvileg inbox benne van 8.1-ben), de semmi javulás...
- skype újratelepítés Metron, eredménytelenül
- live id ms fiók és helyi fiók közti váltással, de úgy se.
- vírusírtót leszedve, hátha az blokkol, tilt vmit, de az se használt
- 2x eljutott odáig, h már bejött a skype nyitóoldal (belépett), de utána a fent taglalt módon rögtön el is dobta és újra win 8.1 kezdőkpernyőt mutat
+ facebook és twitter appal nincs semmi probléma, azok rendesen mennek.
Nem akarom rendszert újrarakni és hasonlók, vki tud ötletet adni, hogy mi lehet a hiba oka, mivel van összefüggésben, mert ha sima skype és többi app problémamentesen fut, akkor végképp nem értem...
Esetleg van hozzá vmi skype diagnosztikai progi, v hasonló, ami megállapítja, mi a hiba oka? -
Outlander
addikt
Üdv.
Ezeréve nem láttam skype-ot és akkor sem használtam...
Ha írok valakinek akár partner akár nem, bejelentkezésekor megkapja az üzenetet?! Vagy csak akkor ha online vagyunk mind a ketten?!
-
Eflek
tag
Hello, kérnék valamit.
Akinek van skype-ja (gondolom itt mindenkinek van), küldje el nekem PÜ -ben a nevét.
Egy laza teszt erejéig kéne minél több ember most nekem skype-ra, előre is köszönöm. -
BullZeye
veterán
válasz
Bal0924 #3758 üzenetére
Nekem laptopon kiírta, hogy van új verzió, és csak azzal működik a Facebook még nem updateltem, majd egyszer.
szerk1.: asztalin legújabb van, és itt se megy facebook, szóóval nem nálad van a hiba.
szerk2.: mégis volt újabb, házikóra kattintva írta felül, hogy nem a legújabb, pedig a súgó-frissítésnél azt írta. Mind1, netről leszedtem, felraktam, és újra látom facebook contactokat.
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Segítség kellene!
A facebook-on lévő embereket miért nem mutatja a program?
Napok óta nem elérhető senki.És nem akarok állandóan böngészőben fent lenni a azon az oldalon...
verzió 6.7.0.102 -
cellpeti
nagyúr
üdv
droidos skype-val szenvedek.
pc-n és tableten böngészőbe beenged, de maga a Skype program nem. Ötlet?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Win 8 alól lehet sima felh. név-jelszó kombóval belépni?
-
Apollyon
Korrektor
Az új skypeban ha átszerkesztem az utolsó (mivel csak azt lehet) üzenetet, már nem jelzi a szerkesztést a ceruza ikonnal, meg időponttal... Komolyan, miért jó egyre funkciószegényebbé tenni bármit is?
-
olivera88
veterán
Megszűnik a Messenger plus for Skype? Ma frisitettem a Skypot 6.9 verzióra és azt irta ki frissités után h 2013 decemberétől nem támogatja majd a Skype a Messenger plust.
-
spiritex
veterán
Ha beszélgetés közben megnyitod a Hívás minőségi paraméterek ablakot, akkor a Relay valószínűleg nem 0. Ha ott egy szám van, akkor az azt jelenti, hogy a routered rossz beállítása miatt milyen kerülőutakon kell mennie a Skype kapcsolatnak, hogy összekösse a két felet.
nos a megoldás az, hogy a Skype beállításaiban található portot hozzá kell adni a router Portforwarding részéhez az adott számítógép által használt ip címhez. Ha ezt így nem érted, akkor nézz utána, leírni nem fogom, mert akinek ez kínai annak nagyon nehéz lenne elmagyarázni. -
toki87
tag
Sziasztok!
"A fájlátvitel közvetetten történik" - ezt írja ki a progi, és csiga lassan küldi a fájlokat. Lehet vele kezdeni valamit? -
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a skype indításakor újraindul a gép? Tegnap pl. egy óráig tudtam használni, amikor egyszer csak újraindult a gép. Restart után már nem indult a skype, egyből restartolt a gép. Csak a skype alatt csinálja ezt a gép, szóval szerintem hardveres ok kizárható. OS: XP prof. 32 bit.
Köszi
-
oyasumi_momo
újonc
Üdvözlet,
új gépem van win8-as operációs rendszerrel, melyen automatikusan rajta volt a skype alkalmazás. Azonban ismerőseimmel alábbi hibát tapasztaltuk: hogyha hármas konfiban beszélgetünk nem jelzi ki az üzeneteket, avagy késve vagy szinte egyáltalán nem kapjuk meg az új írásokat az adott csoportban. (Ezek csak nálam és az egyik ismerősömnél vehető észre aki szintén windows 8-as OP rendszerrel rendelkező gépen skypeol). Nálam leggyakrabban nem jelez ki és csak ha belekattintok a beszélgetésbe bő fél perc múlva jeleníti meg az írásokat.
Szerintetek mi lehet a gond? Mikor a régi gépet használtam (öreg, XP rendszerrel), akkor nem volt ilyen problémám.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
werttzui
addikt
Üdv
A skype egy idő után kikapcsol ,újra és újra be kell jelentkeznem,win 8 ! Valakinek valami ötlete? -
pulcsi
tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy mióta felraktam a skypot ha guild wars2vel játszom lehalkítódik a gépen a hang ahogy harcba keveredem, aztán ha vége a harcnak újra vissza tudom hangosítani akkor hallok mindenkit és a játéknak is van hangja, aztán ha megint jön az ellen megint lehalkul, valaki tudja mi lehet már minden beállítást végignéztem azt is hogy ne szabályozza a hangot a mikrofonon meg a hangfalon a skype de semmi? Előtte a googlist használtuk azzal jó volt, csak lassítja a játékot.
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Eddig még végtelen számú próbálkozások után sem sikerült megoldani ezt a makacs problémát .
Van valakinek ötlete a megoldásra ?
Másik kérdés .
Ha nekem nincs kamerám, de a partnernek van akkor én fogadhatok tőle kameraképet ?
Mert nálam ez sem akar működni .
A kliens elvileg tudná, de nálam nem hajlandó megjelenni a kép .
A partnerem, természetesen másokkal gond nélkül tud videotelefonálni .
Üdv.
Astra
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy Skype használata alatt (tehát, amikor konkrétan beszélek valakivel) időközönként befagy a gép, közben elmegy a hang is, az egér szó szerint külön életet él stb.. és miután a beszélgetést befejezem a problémák azonnal megszűnnek, holott a Skype fut a háttérben. Windows 7-t használok, kb. 1 hónapja lett újrahúzva a gép és egyébként minden más tökéletesen működik, víruskeresés megvolt, minden rendben.
-
törölt tag
Sziasztok!
Elnézést, ha rossz helyre írtam.A kérdésem, hogy a Skype-on bármelyik partnerem látja/láthatja, hogy ki van a partnerlistámon?
Ha igen, hol kell beállítani, hogy ne lássák?Köszönöm!
-
válasz
Lapajbacsi #3730 üzenetére
Igazad van, csak nem írt hibaüzenetet elsőre és én pedig nem néztem, hogy te milyen oprendszerről írtál
-
Lapajbacsi
aktív tag
Nem nem nem.. vigyázz nálam xp32 nála win7 van. Szerintem aligha ugyanaz a probléma. Egy online win7 folyamatosan frissítgeti magát, míg az xp ugyebár már nem igazán supportált, az ilyesféle lemaradásait manuálisan lehet megoldani, ha egyáltalán valakik még felraknak valahová patch-eket...
Szerintem nála valami egész más a hiba. pl tűzfal blokkolja vagy ilyesmi lehet talán... -
kisza25
félisten
sziasztok, csináltam egy új skype profilt, amire böngészőből és telóról be is tudok lépni/jelentkezni(android), telefonról működik is a skype, de PC-n(win7 ultimate) egyszerűen nem akar bejelentkezni, van valami trükkje?
-
Lapajbacsi
aktív tag
A megoldást itt találtam meg: http://skypec.lithium.com/t5/Live-Messenger/Sorry-something-went-wrong-Please-try-again-when-attempting-to/td-p/1350501/page/4
(gugliztam a hibaüzenetet angolul)
Egy frissítés kell, ami az MSN/MsIE- valami szirszarát uppolja és máris megy..
Itt a file: [link] -
Lapajbacsi
aktív tag
Nem jött be sajnos... viszont telepítés közben valami furcsaság volt, kifagyott az Explorer... maga az asztal is újraindult...
-
Lapajbacsi
aktív tag
Kösz... hát uninstall -reinstall volt, ezzel elvileg lesikáltam mindenhonnan, az alap mappát kiürítette, azt akkor megnéztem, bár magát a mappát nem törölte. Manuálisan takarítgattam kicsit, a naplókat és még az adekvát bennfelejtett registry bejegyzéseket is levakartam... Most amúgy nincs is újratelepítve éppen, mert pont azon vaciláltam, hogy keresek egy régebbi verziót, mert mi van ha frissítette magát és az újabb bugos...
De akkor most a javaslatodnak megfelelően, megkeresem az összes létező skype mappát is, mert több helyre pakol, és mindet letörölgetem, ha van még. Majd beszámolok mi lett... köszi -
válasz
Lapajbacsi #3719 üzenetére
%appdata%\Skype --> Ezt az egész mappát töröld vagy helyezd át máshová, remélem beválik.
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #3719 üzenetére
Másik gépeken bárhol amúgy simán beenged... A hibaüzenet "sajnos valami hiba történt próbálja újra".. Körbenéztem szakfórumokban; semmi. Nod-ot is lefutattam hátha vírus... semmi...
-
Lapajbacsi
aktív tag
2 napja beszüntette a működést a Skype, legalábbis nálam, legalábbis MSN-es fikókkal...
Akadozik már hónapok óta... 10 percek is eltelnek üzenetváltások közben (tehát ami egy tizedmásodperc kéne legyen ugyebár normál esetben), csak a forgó offline-karikát lehet nézegetni.. (minden más hibátlan ilyenkor böngészés, töltés stb tökéletes) ilyenkor a NIC tilt- engedélyez, ami "megoldotta" (a többi hálózati funkció villámgyors hibátlan eközben, tehát nem az a gond amire elsőre gondolnánk, csodálatosan megy 20 megabittel le, 10 megabittel fel minden teszt szépen, pontosan eközben is amikor a skype meg csak vár-vár-vár),,, pár napja nem volt kedvem a NIC tiltáshoz megint, inkább gondoltam kilépek, lezárom és újraindítom a skype programot.
Nos innen kezdve nem tudok belépni. Vissza már nem engedett... Sajnos "valami hiba" üzenetet kapok folyton. Nem elírt jelszó, nem nem létező júzer. Bizonyosan látható, hogy a jelszó oké, mert teljesen mást üzen egy elírt jelszónál, konkrétan ugyebár hogy rossz jelszó.
Megpróbáltam azt hogy frissítem, letöltöttem az új verziót, telepítettem, semmi változás.
Beléptem a böngészős felületen a Microsoft accountba, probléma nélkül beenged ugyebár ugyanez a user/pass... és nem dátum idő probléma... és be van dugva a konnektorba is a gép..szóval nehogy valami ilyesmi "tanács" jöjjön... semmi olyasmi nem lehet, ami szokásos triviális, mert a legtöbb eddig ismert buktatót ami az utóbbi uszkve 20 évben felmerült ennél és más hasonló szoftvernél, mindet ismerem, lévén hogy 10 évig voltam rendszergazda több cégnél...
Legalább 12 éve használok kb skype-t, de ilyet még nem tapasztaltam... mi lehet ez? Kitiltottak vagy mi? (de akkor a http MS felületen sem engedne belépni nem?) Tanácstalan vagyok...
(oprendszer XP 32) -
Sziasztok!
Winows 8 alatt jelentkezik egy olyan hiba, hogy a Skype azt írja, hogy már egyszer be vagyok jelentkezve a rendszerbe és ezért nem hajlandó működni, utána pedig fagy, nem lehet kiszedni a feladatkezelőből. Sorozatosan ezt csinálja, és más konfiguráción is.
Feltűnt, hogy hiába lépek ki a Skype-ból, még akár órákig is azt látják a partnerek, hogy fent vagyok.
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Gondolkodtam azon, hogy visszaállok a 4.2-esre, mert ezzel a verzióval sosem volt gondom.
-
jozsi252
veterán
Ja meg tegnap beszéltem az angol nyelvű supporttal, ott meg azt mondták hogy nem is lehet módosítani. WTF?? már hogy ne lehetne, ez valami rendszerhiba lehet hogy nem engedni. Mert a rendes Skype-os accomnak minden további nélkül tudom módosítani a primary mail-t.
Bár tudom hogy úgyis a profil mail cím számít, amit ugye tudtam módosítani, de azért ne legyen már egy nem használt mail a fiókba.
Aki esetleg ugyanígy MS-es accal használja a Skype-ot, megtenné hogy a profiljába tudja-e módosítani az elsődleges mailt? Köszönöm
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Ezt basszus tényleg nem értem már.
Meg fog szűnni a jelenlegi mail címem, ezért ami még azon volt, átírtam a gmail-es címemre. De ezzel az MSN-es Skype accommal szívok napok-hetek óta. Egyszerűen a rendszer nem engedi átírni az elsődleges mail címet. Amivel bejelentkezek, azt minden további nélkül át tudtam írni.
De a primary nem megy. Beírom az újat, majd save, kéri a jelszót, beírom, de nem fogadja el. Azt dobja mindig ki hogy nem helyes a jelszó. Ti tudjátok módosítani az MSN-es fiókotoknak a primary mail címét? -
jozsi252
veterán
válasz
polonic #3709 üzenetére
Köszi
Viszont van még 1 gondom, amivel már vagy fél éve küzdünk. Van egy partnerem aki a legutóbbi hónapokban, hiába jelentkezik be, és hiába online, nálam mindig offline-ként látszik. Nemsokára meg fog szűnni a jelenlegi mail címem, ezért módosítottam a jelenlegit gmailesre. Nos a módosítás után, ez a partnerem már nem is lát a partnerlistájába.
Letöröltem, majd megpróbáltam felvenni újra, de nem tudom felvenni, mert hiába megyek rá hogy partner felvétele, nem csinál semmit sem a skype, nem írja ki hogy kérelem elküldve. Mindenképp nála lehet valami gebasz, mert én mindenkinél megjelenek rendesen, illetve tudok is felvenni partnert, illetve engem is feltudnak venni.Nincs rá valami megoldás? Vagy csak 1 megoldás van, az adott a személy csináljon freemail-es mail cím helyett egy gmailes skype accountot, vagy ms-es accountot?
Illetve ugye ha itt a people.live.com-on manage-elem az accom akkor az a ms-es skype fiókomba is fog módosulni az adott dolog?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Valahogy tudok MSN-es Skype fiókomba felvenni olyat akinek szintén MS-es Skype fiókja van?
-
Mac 12345
csendes tag
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem, tehát akit töröltem a Skype.ról, és az egyik gépen még partnereként vagyok feltüntetve (én állandóan online vagyok ezen a gépemen), ha őt a telefonomba keresem meg a skype-on, akkor szintén a listáján vagyok, mert látom a teljes adatlapját, viszont a telefonomon az adatlapján a nyelv magyar nyelvként van jelölve, de a gépen meg angol, ez azt jelenti, hogy a telefonján mások a beállításai? Viszont, ha ez így van, (mert ugye kipróbáltuk a testvéremmel), akkor miért van az, hogy bármely változtatás a gépi skype-on azonnal látható a telefonon is, tehát, nyelv, törlés...stb.
Köszönöm a válaszokat!
Üdv.,
Mac -
Mac 12345
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni!
Hogyan lehet az, hogy volt egy skype partnerem, akit töröltem a listámról, és, ha az egyik gépemen jelentkezek be, akkor azt írja ki, hogy az Ő listáján rajta vagyok, és, hogy "kérem vegye fel a partnerlistájára", viszont, most egy másik gépről is bejelentkeztem, és ott már nem vagyok fent a listáján, tehát ugye egyszerre 2 gépen vagyok bejelentkezve. Ez, hogy van, akkor most Ő is törölt, vagy nem?Előre is köszönöm a segítségeket!
Üdv,
Mac. -
cigam
titán
www.oldversion.com + kapcsold ki az automatikus frissítést.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Van olyan moddolt Skype telepítő, ami gyengébb gépekre optimális?
Az új, nagyon visszafogja... -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Sikertelenül küzdök egy problémával .
Van egy létező user akit képtelen vagyok felvenni a partnerlistámra,
mert meg sem találja a kliensem bárhogy is keresek rá, és ő sem lát engem, mikor a saját gépemen vagyok online .Ha más gépről jelentkezek be akkor ott van a partnerlistámban, láthatóak, és hívhatóak vagyunk egymás számára, minden OK .
Készítettem egy partnerlista mentést file-ba, átvittem a saját gépemre, próbáltam importálni, és nem teszi be, pedig a file-ba benne van a user, megnéztem .
Mi a hiba ?
Hogyan lehet ezt megoldani ?
Üdv.
Astra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest