Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
cyber86
őstag
válasz
fradi81 #3648 üzenetére
A skype a windowssal indul mindig csak az idegesít, hogy mostanába eléggé sűrűn csinálja, hogy amikor rámegyek a windows leállításra akkor a skype miatt nem kapcsol le a gép, mert bejön középen 1 ablak, hogy a skype még fut és csak kényszerített leállítással tudom folytatni a windows leállást ja meg a másik, hogy nem lehet valahogy eltüntetni a tálcáról úgy, hogy csak jobb oldalt legyen ahol az óra is van?
-
spiritex
veterán
válasz
fradi81 #3366 üzenetére
De mi a francért van és mi oldaná meg? Túl erős netem és a kamerám az övéhez képest ugye, az a fő baj?
Ha pl. én is vennék egy gyengébb kamerát az megoldaná? Nem akarom lecserélni, csak elméletben kérdezem? Vagy ha pl. anyukámnak egy 5Mbit/1Mbit-es netet fizetnék elő az 1536k/256k helyett az megoldaná szerinted? -
gaben1000
tag
válasz
fradi81 #3344 üzenetére
Úgy értem, valahol van még valami beállítási lehetőség, ahol ezt be lehetne állítani?
Különben mi a magyarázat arra, hogy nálam nincs naplózás. Biztos, hogy a program szabályozza le vagy hogy fejezzem ki, de nem tudom, hogyan, mikor kézi törlésre van állítva, szóval addig meg kéne jegyeznie, míg én nem törlöm ki őket. -
Riddle
tag
válasz
fradi81 #3103 üzenetére
Üdv !
Tudnál segíteni ebben (beszélgetések naplózása), vagy bárki
Hmmm... Gomb
mert hogy rákattintani nem lehet, és amint látom max 6 hónapot lehet visszanézni, azokra a linkekre 3 hónap, 6 hónap stb... rá lehet kattintani, de az óra szimbólumra nem, régebbit akkor vissza sem tudok nézni majd
...vagy csak a Sky History -val, amit itt olvastam valahol a topicbanelőre is köszi,
Riddle
-
- = Zk = -
félisten
válasz
fradi81 #1607 üzenetére
hát, nem akarok kötekedni, de az én MSN-emben van olyan, hogy videókép küldése. hangot nem küld, nem kell semmit lenémitanom
(2009-es)
ellenben a skype ezt nem tudja
.. már, vagy még nem... az mind1. persze, ha a hangszórót/mikrofont tiltogatom, akkor a hanggal buzerál valamit.
alapból fejhallgatón zenét hallgatok. vedóhivást kezdeményezek, erre kikapcsolja a fejhallgatót, és elkezd üvölteni a hangszórón. holott, a menüben amit lehetett, kilőttem ez ügyben..
a másik fele meg az, hogy az MSN nem terheli 100%-ra a cput, ha írogatok. mig a skype nem egész 10-25 perc után felpörgeti szerencsétlent. és akkor a "videóról" nem is beszéltem.... lehet az én gépemben a hiba, de akkor jelen esetben ezzel együtt kell élnem a csere idejéig -
Krystal_s
addikt
válasz
fradi81 #1126 üzenetére
ha a bizalmon múlna ,akkor nem nagyon állnék szóba senkivel...de így nem lehetne élni. és azért néha próbálok esélyt adni, a kivételek miatt
soha nem tudni előre.
főleg ha vki szimpatikus vagy tetszik...
tudom h simán beléphetek, csak az volt a kérdés h mindez mennyire biztonságos olyan esetben, ha nem tudod milyen háttere van az illetőnek.../szélhámos, csaló stb./
azaz hiába vannak ott az ő adatai vagy amit megadott, ha én is használnám, akkor gondolom az is látszana h én is beléptem abba a fiókba és írtam vagy telefonáltam róla...
tudom nem kell mindig rosszra gondolni...ezért én csak rákérdeztem. -
And
veterán
válasz
fradi81 #1119 üzenetére
Igen, de erre a nagyjából bruttó 5,3 Ft/perc díjra még rárakódik a hívásonként 4,5 eurócentnyi (~ 12 Ft) kapcsolási díj is. Így például egyetlen perc hívásköltsége sajnos már nem annyira szép. (Előfizetést használva az ahhoz kapcsolódó hívásokhoz természetesen nem számítanak fel kapcsolási díjat sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest