Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
Szia!
Inkább valamelyik Voip-os lehetőséget ajánlanám. Itt tudod összehasonlítani [link]
Vezetékesek sok országba ingyenesek egyesekbe a mobilok is a szolgáltató által jóváhagyott free periódusban. Utána viszont sokkal kedvezőbbek a percdíjak mint a Skype-nál.
Én speciel a Rynga-t használom [link]. 120 nap az ingyenes periódus.
A hangminőség jó. Megadhatod azt a telefonszámot amit szeretnél, hogy a hívott fél lásson. -
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Használja valaki a Skype-ot aktív előfizetéses telefonálásra? Gondolok itt arra, hogy ha a munkám miatt mondjuk sokat kellene telefonálnom és előfizetnék korlátlan csomagra, az egyrészt mennyibe kerülne, ha mobilokat szeretnék hívni ill. mennyire jó minőségű és jól hallható a hangom. Amúgy milyen telefonszámot ír ki annál, akit hívok?
-
Abrion
senior tag
tegnap fedeztem fel a módosító lehetőséget az elküldött üzimre, ez mindig volt?
-
re_mod
tag
Sziasztok!
WP8 alatt a Skype-ba be lehet állítani hogy ne csipogjon minden üzenetnél mert kikapcsoltam már mindenféle hangjelzést és csak csipog.
-
fradi81
veterán
válasz
hattrickuser #3490 üzenetére
orthos, végső esetben win reinstall.
-
válasz
hattrickuser #3490 üzenetére
-
válasz
hattrickuser #3488 üzenetére
Stílusát nem nézve benne van a lényeg: vagy vírusok/malware cuccok leptek el, vagy a nem eredeti windows a hiba.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
hattrickuser #3485 üzenetére
Kérjük illeszd ide a vírusaid és a malwarejaid verziószámát és a windowsod virágbolti számláját is.
Köztük lesz a válasz a kérdésedre, meglásd. -
hattrickuser
aktív tag
Sziasztok! A napokban újra raktam a rendszert (win7 x64), és lenne egy problémám.
A Skype megfelelően működik, de mikor kilépek (jobb klikk a tálcán), akkor az alábbi hibaüzenet fogad:
"Windows intéző működése leállt"Nagy ritkán ez megfigyelhető a Firefox bezárása során is. Elvileg mindenből a legfrissebb verzió van fent:
Skype v6.5.0.158.
Firefox v21.0
Flash Player v11.7.700.224 -
válasz
spiritex #3482 üzenetére
Körülnéztem, de nincsen
Csak arra jöttem rá, hogy a Tab billentyűvel odaugrik a fókusz, majd egy szóköz után felnyitja a smiley-menüt, nyilakkal kiválasztható melyik kell, és ismét szóközzel beilleszti és a kurzor is visszakerül a üzenet-dobozba. Vagy megtanulhatod melyik milyen szöveg helyére megy és akkor nem kell odamászkálni. -
spiritex
veterán
Szia,
az új, 6-os verzióknál nincs arra lehetőség, hogy a smiley-k visszakerüljenek a chat ablak bal oldalára? Ha nincs, akkor legalább arra, hogy ha megnyitom őket a jobb oldalon, akkor még azon belül ne jobbra ugorjanak ki a gombtól, hanem balra? Nagyon elrontották ezt is, mert most a smiley-k annyira messzire kerültek a gépelési mezőtől, hogy sokkal többet kell egerezni, mire berakok egyet, majd írok tovább... -
Nem lehet, hogy előbb valami hiba miatt megszakad a beszélgetés, és aztán kérdezi, hogy milyen volt a vonal?
Ha normálisan fejeződik be egy beszélgetés, akkor nekem fel szokott bukkanni, hogy milyennek találtam a minőséget.
Mellesleg 6.5-nél járunk Skype verzióban. A link egy offline telepítőre vezet, nem telepítéskor tölti le a szerverekről. -
draff
aktív tag
Na azért ez a feltett új skype program ( v. 4.2.0.155) is csinálja ám a gyárilag beleépített - ámde számomra teljesen újszerű hülyeségeit.
Éppen beszélgetek az egyik ismerősömmel, amikor felugrik valami információs ablak és udvariasan megkér, jelöljem be a megfelelő rublikába, milyennek találom a szolgáltatott hangminőséget.Ezzel azonban persze - se szó, se beszéd - ám hirtelen megszakad az addigi kapcsolatom.
Aztán még csak valami elnézést sem kér rá utóbb rémbunkó programja, hogy magának ezzel a vonalmegszakadással valami "szolgáltatói minőség" statisztikát csinál.Azért ez elég vicces, nem?
-
fsims
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy amikor bejelentkeztem a skype-ba az msn címemmel, akkor nem figyeltem rendesen, és létrehoztam véletlen ezt a live:fnév címet, aztán pedig az admin felületen szétválasztottam - mert van egy másik skype címem, és gondoltam majd ahhoz hozzáadom az msnem - viszont ebben a live:-os címben benne maradtak az adataim, és ezt kiszeretném törölni, de most már nem tudok belépni oda. Már próbáltam mindent, de olyan mintha azt a live: címet nem is lehetne használni. Esetleg ha valaki tud segíteni, hogy hogyan tudnék oda ismét belépni, azt nagyon megköszönném!
-
Co-Driver
csendes tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám (Win7):
Beszélgetek a partneremmel skype-on és eltelik egy kis idő és egyszer csak elkezd észveszejtően sisteregni a vonal és nem hallok semmit csak a sistergést, majd egy kis idő után abba hagyja. Ha kinyomom és újrahívom megint eltelik egy kis idő míg jól működik a mikrofonos kommunikáció közöttünk majd újra jön ez a fülsüketítő sistergés...
Tegnap még semmi baja nem volt a skype-nak, de ma egyszerűen megkergült az egész.Erre a problémára szeretnék megoldást találni
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
-
Abrion
senior tag
Tudtam hogy valamit elfelejtem
, már megvan mit.
Amikor kimásolok egy üzenetet a skypeból, és beillesztem az üzenetemhez, akkor bemásolja azt is hogy kitől van az üzenet, kitudom ezt valahogy kapcsolni? -
Niki19841023
csendes tag
Sziasztok
Windows 8-ban lévő skype nálatok csinált már olyat, hogy a beállításokba belépve lefagy, és újraindul.
Így nem lehet semmit se állítani benne.
Elég rossz ez így. Volt valakinek ilyen, esetleg van rá megoldás? -
spiritex
veterán
Ha a 6.3.0.107-es verzióban kikapcsoltam az Eszközök / Beállítások / Speciális / Automatikus frissítések alatt kikapcsoltam az Automatikus frissítéseket akkor miért ajánlgatja nekem minden egyes indításkor a frissítést???
-
turho
addikt
Kérdeznék tőletek egy remélhetőleg nem zöldet
Ha van egy Telenor KLIKK szolgáltatásom, és belassítják 32/32 k-ra, hangalapú közepes minőségű beszélgetés még működhet?
(Pl. tethering egy laptopra, és úgy) -
törölt tag
Win 8-ban lehet valahogy kezileg frissiteni a Skype-ot? Ha ramegyek a csempeknel akkor bejon a kis ablak de nem csinal semmit.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
zolikaDB #3454 üzenetére
Szia ezt találtam!
The easiest way is to:
Open the video in Google Chrome. Enter the Code (in one of the most dramatic prompts know to man, "it is time") and click play.
Once the video is well underway in playing, press F12 to bring up the Developer pane. Under "Frames" click on the header with a jumble of letters and numbers, then scroll down to XHR.
Right click the "flvs-play" resource reference, then either "Open link in new tab" or "Copy link location".
Press CTRL+S then save that file to whatever name you want. Before clicking OK, add the suffix ".flv" ("add that to the end of the name" is what I am trying to say).
You now have a usable file. Hooray. The other methods still work, this is simply MUCH EASIER. Hope I helped! -
drahotab
tag
Sziasztok!
Azt be lehet állítani, hogy amit én hallok a gépemből (zene), azt hallja a partnerem?
-
zolikaDB
veterán
Üdv emberek!
Ha kaptam vkitől egy videóüzentet, azt ki lehet menteni? -
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni?
Nekem annyi lenne csak a gondom hogy amikor vki rám ír Facebookon azt jelzi nekem a skype eddig ez rendben is van. Amikor én válaszolok neki skype-ról akkor azt jelzi nekem vissza a skype, hogy kétszer küldte el Facebookra de Facebookon csak egyszer jelenik meg az üzenet skype-on jelenik meg 2* nekem. Ha írom tegyük fel : " Szia Hogy vagy?" azt nekem a skype-on kiírja alá még egyszer " Szia Hogy vagy?" Duplán jelenik meg. Példa!
Nagyon sajnálom ha érthetetlenül fogalmaztam de másképp nem jutott eszembe. -
spiritex
veterán
válasz
DracoGladius #3449 üzenetére
Szívesen, és Isten hozott a PH-n! Csak vigyázz, hogy aztán nehogy te is itt lógj napi 10 órát...
-
spiritex
veterán
válasz
DracoGladius #3446 üzenetére
Nem hinném! Csak evvel az echo-val van mindig valami gond. Egyébként a legfrissebb Skype?
-
spiritex
veterán
válasz
DracoGladius #3443 üzenetére
A Beállítások között van olyan, hogy Ingyenes próbahívás. Indítsd el, és a hívás közben vagy után csak nyomj rá hogy Partner felvétele.
(#3445) DracoGladius
De ha tudsz így próbahívást kezdeményezni, akkor minek akarod felvenni? Én pont megszabadulni akarok mindig tőle, mert automatikusan megjelenik a listában. Én személy szerint örülnék ennek a verziónak.. -
DracoGladius
csendes tag
Hello! Nekem olyan problémám lenne hogy véletlenül letöröltem az Echo/Sound Test Service-t a partnerlistámról! Megkerestem az echo123-at hogy vissza vegyem, de valamiért nem sikerül, hiába nyomok rá hogy partner felvétele, nem veszi fel! Mi lehet a probléma?
-
leslieke
Jómunkásember
E-mail értesítés beállítására van már valami megoldás?
-
Mimik007
csendes tag
Hello,
olyan gondom van, hogy hanghívásnál jól működik a mikrofonom, de mikor videóhívás van akkor a másik fél nem hall engem csak valami sípolást.
A mikrofon a webkamerához tartozik. A kép az jól működik videóhíváskor. A hang is jól működik hanghíváskor de a kettő együtt nem.
Mi lehet a gond? Mit nézzek meg a beállításoknál? -
Abrion
senior tag
hali
Amikor ír valaki felén, kijelzi hogy ír, és feltolja a nézetet, és zavar, remélem van ere valami megoldás.
-
Züzü
csendes tag
Tud valaki segíteni? Kíváncsi vagyok a skype-partnerem partnerlistájára. Van mód arra, hogy ezt láthassam? A Messengeren ez nem volt gond, de úgy látom, itt nincs rá lehetőség. Vagy mégis?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Az miért van, hogy ha Facebook ismerősnek küldök üzenetet, akkor kétszer látom magamnál elküldve az általam küldött szöveget? A partner csak egyszer látja, de idegesít. Köszi előre is!
-
törölt tag
Hali, az androidos skypot nem sikerül szinkronizálni a facéval, hiába írom be neki a microsoft passomat amikor kéri vissza ugrik, hogy adjam meg a skype belépőt, ha megadom beugrik hogy a microsoftosat és ezt a kettőt váltogatja de nem szinkronizál. Van ötlet?
köszi -
Abrion
senior tag
Hali
Lehet tiltani a partnert a programban? ha nem akkor hogy lehet?
-
Ha a Skype címére írsz, akkor valószínű, bár olyat olvastam róla, hogy mindkettőtöknek elérhetőnek kell lenni, tehát mikor ő legközelebb bejelentkezik, neked is fent kell lenni,nem tudom ez változott-e... viszont, ha Messenger címe van, akkor semmit nem kap meg belőle, soha. Pl. legutóbb rám írt valaki "Láthatatlan" állapotban, msn címről és amit visszaírtam már nem kapta meg, rá kellett csörögnöm, hogy ugyan váltson már elérhetőre
Természetesen mindent újra kellett írnom...
-
kpal
nagyúr
Ha írok valakinek és nincs bejelentkezve akkor az megkapja
Régen MSN-en ez működött .
-
Palafi
aktív tag
Fiamnak nincs összevonva a két program, csak simán Skype programba fel vagyok véve ismerősnek. Nekem össze van kapcsolva Skype - Messenger (most már Outlook fiók). Nekem nem kell bejelentkeznem Skype-ba. Csak bejelentkezek az Outlook fiókba, és jobb felül az ikonra kattintok. Ha valaki elérhető, azt mutatja is.
-
Lacces
őstag
Hali,
Hogyan lehet az Outlook.com-ot és a Skype-t össze kapcsolni, úgy hogy ott az Outlook.com-os csevegőben tudjuk csetelni Skype-os ismerőseimmel?
-
spiritex
veterán
Köszi nektek! Hátha akkor a sima videotelefonálás (nem az új videoüzenetre gondolok) is javulni fog nálam.
Gondolom ha végleges, akkor nem kell letölteni a linkedről, mert csak rányomok a friss verzió keresésére, és magától megkeresi, letölti és telepíti.Azóta egyébként kísérleteztem a problémám kapcsán, és ha a barátnőmtől skype-olok, ahol nincs túl gyors net, akkor nincs semmi gond, a le- és feltöltött adatok ki vannak egyenlítve, tehát olyan 60-80 kBps mindkét irány. Bezzeg amikor hazamegyek, ahol sokkal gyorsabb a net, ott teljesen aszimmetrikus lesz az adatfolyam és kb. 200/2 lesz a feltöltés javára. Nem lehet, hogy nem tud mit kezdeni a skype a két fél (konkrétan én és a hívott fél) óriási sávszélesség különbségével???
-
mazza
tag
válasz
spiritex #3410 üzenetére
- fejlesztett videoüzenet küldés
- egyszerűbb mód kapcsolatok hozzáadásáraJavítások:
- "Az összes törlése" nem szakította meg a fájlátvitelt
- a megszakításra azt mutatta, hogy sikeresen kész
- amikor egy résztvevő elfogadta a fájlátvitelt, a küldő nem tudta megszakítani.
- nem értesített, hogy megszakadt a hívás
- telefonszám hozzáadás nem volt elérhető billentyűvel
- Skype lefagyott a hívás telefonon funkciónál, ha a partner nem volt elérhető
- összeomlás néhány felhasználónál kilépéskor
- összeomlás néhány felhasználónál fájl küldéskorJavítsatok ki, ha valami nem jó
-
mazza
tag
-
fradi81
veterán
Sok a sírás, ha nem bírtok a skype-al, használjatok gtalkot
-
polonic
félisten
Miért van az, hogy a skype nem frissül automatikusan, csak nagyon ritka esetben?
-
-
spiritex
veterán
-
olivera88
veterán
Egy ismerősnek meghülyült Skypeja. Azt mondja hogy jelez ha írok viszont amit írok azt már nem látja. Programot újra indította de maradt a hiba. Mondtam neki h rakja újra, de továbbra se javult meg
sőt most már nem is látjuk egymást. Nekem még semmi bajom se volt vele. Mi lehet a gond?
-
spiritex
veterán
Itt senki se tapasztalja, amit én, hogy összeomlik a másik fél képe és hangja, és a technikai adatoknál emelkedő Packet Loss %-okat ír, a BW download pedig leesik 1-8 kBps-re? Csak mert már két ismerősömtől is ezt hallom mostanában, úgyhogy lehet, hogy nem is nálam van a gond... hanem valamit skype-éknál nagyon elrontottak.
Mindannyiunknál pár hete még minden jó volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest