Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Withings Scanwatch 2 - edzéshez túl szép
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Egy idős bácsinál azt kéne beállítani, hogy a skype induljon egyből a windowsal nagy ablakba ( ne csak a tálcán kicsibe ) és rögtön bejelentkezve. Hogy neki csak a német-országba levő fiát egy kattintással hívhassa.
Ez megoldható ??? XP-je van. -
Franky2Ster
senior tag
Megjöttek az MSN partnerek maguktól több nap után ez érdekes...
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet ez a probléma? Kerestem egy személyt gépen Windows 7 alatti Skype-on, semmi találatot nem kaptam, néha kiírta nincs ilyen felhasználó. Mobilon, Android alatt megtaláltam a személyt, küldtem is egy kérést neki, de miután többször is kiléptem gépen nem jelenik meg a partnerlistán az ember akire várok. Keresni meg gépen most se tudok...
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Mi a fenéért nem látom skype-on msn-es kontaktjaimat iOS -es eszközeimen? PC-n tökéletesen megy, de iPhone-on meg iPaden nemakar menni. Több száz partneremből összvissz pár db-ot látok. Pedig a legfrissebb skype van fent mind2 eszközömön.
-
koco
csendes tag
Üdv
Remélem nem átrágott csont amit kérdezni fogok, sry, de nem olvastam át 2000 hsz-t. Ma csatlakoztattam az msn-t a skype-hoz. Minden működi, de nagyon hiányolom a lapfüleket
. Amennyiben valaki tud valami kiegészítőt az írja meg a megoldást.
Előre is köszi.
-
akyyy
senior tag
hol tudok skypba msn-es valakit felvenni partnernek?:|
-
jbl
senior tag
Nagyon régi verzióba volt olyan, hogy hang chat szobákat lehetett fel hívni, emlékszik még erre valaki?
Nem tudom mi volt a neve, de egy csomóan beszélgettük egyszerre idegen emberekkel ez tök jó volt.
Most van valami ilyen? -
Bal0924
senior tag
Hogy tudom párosítani a messenger-t és a Skype-t?
A legújabb skype van fenn.
Nem párosítottam a két fiókot, hogyan tudom utólag megcsinálni?Napok/hetek óta ezzel szarakodom!!
-
törölt tag
Várjatok türelemmel...
Idő kell az összekapcsolós ablak felugrásához is, és a partnerek betöltődéséhez is.
Természetesen csak akkor, ha az MSN azonosítóval léptek be. -
Amerigo49
csendes tag
Sziasztok!
Létezik valamilyen trükk a Skype-ban, amivel le lehet tiltani egy partner üzeneteinek elküldését hozzám.
Nem partner letiltás, hanem csak a kiválasztott partner üzenetei nem jönnek át.
Ő azt látja az üzije mellett, hogy offline lehetek, mert teker-teker a jel, de nem megy el, amit írt.
Más minden normális. Ő is látja, hogy fent vagyok és aktív (zöld) vagyok és én is őt hasonlóképp.Mi ez a trükk? Hogyan kell csinálni?
-
Bal0924
senior tag
Segítség kellene, de már régóta!!!!
Skype-al kapcsolatban.
1. Hogy tudom összekapcsolni a Messenger-t és a skype fiókot?
2. Nem lehet megcsinálni azt mint a messenger-ben, hogy 1 ablakba nyissa ki a beszélgető partnereket? -
fatal`
titán
válasz
Neurotoxin #2674 üzenetére
Az AppDataban és a ProgramDataban tárolja profilt.
-
Neurotoxin
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet törölni ill eltávolítani a bejelentkezési oldalon lévő felhasználó nevet/neveket a listából (hogy ne jelenjenek meg bejelentkezéskor), továbbá az egyes felhasználókhoz tartozó előzményeket?
Próbáltam már cookies, common files stb alatt keresni, de nem találok semmi konkrétumot.
A válaszotokat előre is köszönöm!
-
Franky2Ster
senior tag
valaki nem tudja,hogy az msn partnereim miért nem jönnek be
-
ledgeri
nagyúr
Jaaj.. ha ez a probléma ajánlom (ha megadtad a számod...) a hívással megadott ideiglenes jelszót:
én is akartam új jelszót, meg el is felejtettem..
Kértem e-mailben. kaptam egy linket, ami nem működött :"próbáld meg későőbb" 1 nap, 1 hét,2 hét múlva is ez fogadott... (persze az alatt próbáltam párszor már...)
Ok volt addig amikor már kellett volna az acc, akkor megpróbáltam az sms-t is, 2 napon próbáltam, de nem jött semmi...
Végső elkeseredésemben megpróbáltam a hívást harmadnap, és csak úgy rohantam át a telefonomért egy fél perc után!!!!Viszont azóta 2-3-szor keresett a live-os kódhelyrállító, csak egyszer sem tudtam felvenni...
-
Imy
veterán
-
Imy
veterán
Win8-ra feltettem a skypeot, ami direkt arra való.
Amikor beírom a jelszavamat, belép, majd kiírja, hogy ez már egyesítették a microsoft fiókkal. Mi ez mit lehet csinálni? -
ledgeri
nagyúr
Csak ki kell írnom magamból, hogy egy őrület volt megélni azt (elsőnek..), hogy egy chat progi ment a skypehívás alatt, és amint abba a progiba írás után Entert ütöttem egyből hallottam a hangszórómon azt, hogy nála megérkezett az üzi: Brazíliába....
-
törölt tag
sziasztok
hogyan kell úgy blokkolni egy felhasználót (contact) hogy az ne vegye észre hogy blokkoltuk?a kliens linux 4.0
-
Ati1979
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #2656 üzenetére
Köszi a segítséget.
Majd megpróbálom állítgatni.
A késés miatt a jelenlegi állapotában nem igazán használható számomra. Vissza is raktam, a win7-es verziót. Most kettő van fenn.
Remélem javítanak rajta, mert a felület tetszik, csak még funkcionálisan elég gyenge. -
nábob
tag
Hello,
Hívás közben a Skype bejátsza beszélgetésekbe a nálam lejátszott zenéket/videókat. Hogy lehet ezt megoldani?
üdv, -
nábob
tag
válasz
Sweet Lou 6 #2656 üzenetére
szerk: semmi
-
Visormail
addikt
válasz
Ati1979 #2654 üzenetére
"csempés változat" "beállítások" ezt a 2 dolgot kár egy mondatban említeni. A modern ui appok ilyen végtelenségig lebutított telefon valamik. Egyikkel se lehet kezdeni szinte semmit azon kívül hogy megnyitod és használod az ott látott alapfunkciókat. Az "olvasó"ba 2 gomb van összvissz egy + meg egy -, a térkép appba meg semmilyen gomb nincs, fantasztikusan hasznosak egyik jobb mint a másik.
-
Ati1979
veterán
Sziasztok!
A Win8 alatt telepítettem a skype-ot. (csempés változat)
Az asztali gépen win7 alatt fut, és ehhez képest folyamatosan késik. Ott már megjelent a válasz a laptopon még nem. Ha válszolok beszúrja a másik fél válaszát az enyém alá. (Időbe előbb volt) Holott még akkor nálam meg sem jelent.
Nem mindig csinálja ezt.Ennek mi lehet az oka? A net nem túl gyors és megy alatta a töltés. Talán ez?
Hogy lehet, eljutni a beállításokig?
Pl. betűméret, az online tagokat jelezze ki csak. Stb.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Hogyan tudnám szerkesztés (átírom..) nélkül elrejteni a Vezeték- Keresztnév kombót elrejteni, úgy, hogy bárkinek csak a skype nevem legyen elérhető....? (visszavonni a publikuságát a mezőnek..) -
Franky2Ster
senior tag
Skype nem tölti be az msn partnereket pedig msn azonosítóval lépek be.Mi lehet a gond?
-
Még tegnap megcsináltam a sávszélesség kiosztást,hát mit mondjak ,igazi megkönnyebbülés...Már a többi gépen nemhogy netezni,hanem multizni is lehet 30-as pinggel. A húgom meg észre se vette,hogy lekorlátoztam a hálózatát.
Ajánlom ezt azoknak,akik hasonló rokon-problémával küzdenek. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ma frissült iPadre a skype így elvileg betudok iPadről is jelentkezni Msn fiókomba skypeon keresztül. De hiába jelentkezek be, nem látok 1 partnert sem. Nálatok is van ilyen iOS alatt?
-
Ezekre én is gondoltam. a cfos-t ha felrakom hozzá,honnan fogja tudni,hogy én mikor akarok netezni? Én úgy tudom,hogy ehhez mindegyik gépen rajta kell legyen a cfos.
Sávszélességet tudok úgy állítani,hogy csak az egyik tagnak?Tehát akkor a többi kliensnek nem kell külön sávszélességet beírni?
Hugomnak beállítok 2mb-ot(például),akkor a többi gép automatikusan a maradék 8mb-on lesz? -
válasz
Altbrucke #2637 üzenetére
Nem.A baj az,hogy a net sem egy izmos darab. 10mb letöltés,0,5 feltöltés.
A feltöltést teljesen lefoglalja az a kamera,amit a hugom használ (kicsi a felbomtása,320*240 azthiszem),de ez is bőven elég.
A letöltést meg az a kamera használja,akivel éppen kamerázik a hugom. Kinagyítja a képet,és így is simán kivehető a kép,szóval saccolnám egy 720p-s felbontásra a gyerek kameráját(esetleg kicsit rosszabb).Szóval lehetne ezzel vmit kezdeni? Vagy van más program,ami jóval netspórolósabb?
szerk:más sem fut. szoktam torrentezni,de akkor nem amikor ő kamerázik(vagy bárki is netezik) a hálón.Értelme nem sok lenne,ezért inkább este/éjszaka vagy délelőtt intézem a letöltögetős ügyeimet.
-
Üdv mindenki. Van egy komoly bajom ezzel a csodás programmal.
Húgomnak mániája lett a webcamozás. Ezzel az a bajom,hogy a 10megás netből 10 mega a skypera megy el.Pedig még 5 gép lenne,akik szeretnének netezni. Mivel először megpróbálok megoldást keresni ahelyett,hogy elvegyem a camot,rákérdezek itt.
Lehet valahol állítani,hogy a program mennyi netet vigyen el?(oda-vissza camoznak,ergó fel és letöltés is fullosan leterhelt).
Másik progi?Vagy esetleg más? Válaszokat köszönöm. -
margithid
veterán
Nagyon érdekes, simán a skype-ba be tudok jelentkezni, de ha már a microsoft azonosítómmal akarok, akkor már nem. Ha msn-en próbálok belépni az se megy. Vagyis msnel lehet valami.
Hogy még érdekesebb legyen a telefonomon be tudok jelentkezni a skypeba a microsoft azonosítómmal. -
margithid
veterán
Én reggel óta nem tudok belépni a skypeba microsoft azonosítóval.
Másnál van ilyen probléma? -
kisferi
tag
Sziasztok. XP-én a Skype 3.8.0.188-as verziót használtam, jelenleg Windows 7-et (32bit). Ezt a verziót nem tudnám valahogy a windows 7-en használni, mert az új skype-ba nekem nem kéne, hogy híváskor mindig még egy ablak ugorjon fel. Előre is köszönöm a segítséget
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#54715584 #2627 üzenetére
Az én 4.2-es skypeom 0% procival 49MB RAM-mal futkorászik
Mivel volt alkalmam kipróbálni, sajnos a minap is a 6.0-át, nem értem mit szenvedtek vele, semmivel nem tud többet mint a régi kliensek (najó, msn, bah) és mégis szétzabálja a gépet.Főleg ha csak txt chat megy, abszolút semmi érteme az újakkal küszködni.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől. Anyámmal szoktam skype-on beszélgetni, és teljesen random módon, néha valami olyasmit ír ki, hogy gond van az anyám internetkapcsolatával, a skype megpróbálja helyreállítani. Én win7-et használok kábelnettel, anyám xp-t és wifin csatlakozik egy távolabbi routerre. Amikor ezt a hibát kiírja, akkor néhány másodpercig nem halljuk egymást, majd helyreáll minden. Eleinte azt hittem a net kapcsolata szakad megy egy időre, de ma épp beszélgettünk, közben TeamViewer-el mászkáltam a gépében, és a skype megint eljátszotta ezt. De a net valójában nem szakadt meg, a TeamViewer továbbra is működött, nyitottam nála egy txt fájl, amibe simán tudtunk közben mindketten írni, így a net szakadás szerintem kizárható. Nem is javult meg a skype kapcsolat, újra kellett hívnia. Mit lehetne kezdeni ezzel, elég zavaró időről-időre arra várni hogy ismét halljuk egymást, holott a hívás nem szakad meg. -
Egyelőre nem túl jó a Skype erőforrás kezelése, folyamatosan használja a procit (ez a 3% nálam azt jelenti, hogy kb. 20%-on dolgoztatja az egyik magot), még akkor is ha le van téve a tálcára, esetleg van valami beállítás, ami miatt csinálja vagy amivel ki lehet iktatni?
Verzió: 6.0.0.126 "asztali" Windows 8 op.rendszeren, konfigom az adatlapomon. -
Apollyon
Korrektor
Újra kellett raknom a win7-et, és többé már nem tudok bejelentkezni a 4.2-es skype-pal.
Kipróbáltam több verziót is, nem enged be, hogy rohadjon meg.Fel kellett raknom a legújabbat, hát jó nagy szar lett, tiszta fehér az egész, kifolyik tőle a szemem. Gratulálok, megvették többmilliárd dollárért, és szépen elcseszték. Köszönjük.
A frissítés kikapcsolása volt az első amit bejelentkezés után beállítottam. Bár ennél rosszabb már nem lehet.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne h eddig a Skype olyan volt a gépemen h amikor rányomtam egy "partner"-re akkor volt olyan h videóhívás és sima hívás, de most vmiért a hívás gomb átváltozott Hívás telefonon-ra és nem értem h ez miért van, hogyan tudom visszaállítani? Vagy ez vmi új feature benne? -
Stard72
tag
Sziasztok!
Azt meg lehet oldani a Skype-al,hogy több msn fiókba egyszerre bejelentkezzen?
Köszönöm
-
Lujza17
csendes tag
Nekem is szó nélkül frissített tegnap este. Azóta mégjobban lefagy, a webkamerát nem találja, ha mégis akkor a hívásba fagy bele. Próbálkoztam a kompatibilitással, aztán inkább leszedtem, újratelepítettem, nagy nehezen sikerült a hívás...
-
chungee
addikt
Nekem is frissített. Ezáltal elveszett az összes chat history-m
Erre sosem volt példa, amikor frissített. Veszélyes, mert nekem fontos a munkám miatt.
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Nekem éppen ma frissítet a skype. Kicsit mások a színek. Van valami más változás is benne? Legjobb, hogy meg sem kérdezte a skype, hogy akarok e frissíteni. -
akyyy
senior tag
nem lehet beállitani hogy értesitsen ha valaki bejelentkezik, skypon mindenki, msn mindenki facebooknál pedig csak azokat akik kedvencek?
-
YanoStar
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám: windows 8 alatt telepítettem a skype metroUI változatát, képek alapján nagyon jó, főleg a snap funkció. És nem megy.. Kékség, majd feketeség, leteszi háttérbe... Sehogysem indul.
Valaki tud megoldást?
Köszi
-
S-Attila
senior tag
Na de hát éppen az lenne a logikus, hogy ha egyesíteni akarják a két felhasználói tábort, akkor első lépésként a két különböző fajta fiókot lehessen egy ugyanazon program alól kezelni. Pl. Skype alól bejelentkezve fel lehessen venni más, Messengerrel bejelentkezett partnereket. No mindegy, nem akarom terhelni a fórumot, csak kíváncsi voltam, hogy tud-e valaki valami megoldást.
-
Palafi
aktív tag
válasz
S-Attila #2612 üzenetére
Szerintem nem. Messenger és Skype partnereket egyesíted, hogy ne kelljen két programot használnod ugyan arra a feladatra. Tavasszal elvileg pont ezért a Messenger meg ís fog szűnni. Azért lett megvéve a Skype, hogy a két felhasználói tábor egyesüljön, és így természetesen nagyobb legyen majdan a bevétel is.
-
Palafi
aktív tag
válasz
S-Attila #2608 üzenetére
Erre innen túl sok ötletem nincs sajnos.
Én valószínűleg eljátszanám a következőt:
-Skype eltávolítás, maradványok kitakarítása
-újratelepítésMég egy dologra gondoltam.
Azzal a hotmail címmel jelentkezel be, amivel a Messenger fiókba szoktál?
Nekem is van több hotmail fiókom. -
-
akyyy
senior tag
hogy lehet azt megcsinálni, hogy összekötöm az MSN-es accomat a skype accommal?
szóval azt szeretném hogy látszódjanak az msn-es partnerek is, illetve, amikor bejelentkezek, akkor bármelyik 3 accal jelentkezek be, úgy vegye, mint ha a 3 az teljesen ugyanaz lenne (skype, facebook, msn)
-
viralmind
aktív tag
válasz
McClane #2601 üzenetére
Talan ez megoldas lesz ,masnak is segitett ahogy olvasgattam:
"In any case, you need to be logged in to Windows with Administrator rights. Start regedit. Find the registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders
The value for the subkey Common Desktop should be “C:\Users\Public\Desktop”"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest