Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Az létezhet hogy az üzenetnapló eltűnt magától?
Fent szokta irni h régebbi beszélgetések az elmúlt 7 napba, 1 honapba, stb. De most nem látom. Valami adatbázis hibát irt az elébb és kijelentkezett, két ismerösöm meg eltűnt a kedvencek listáról. 
-
olivera88
veterán
Megint megkezdte Skype a hülyeséget.
Megszakad a videóhivás 1-2 mp után és kiírja h probléma van a felvevő eszközzel. Mikor utoljára ezt csinálta akkor frissítettem a Skypot újabb verzióra, és akkor megszünt. De most nincs új verzió.
Mi a francért csinálja ezt? -
olivera88
veterán
válasz
Freeman007
üzenetére
Gondolom én is hogy ott lehet, de nem tudom pontosan melyikbe.

-
olivera88
veterán
Hol tárolja a Skype az üzenetnaplót? Szeretném elmenteni h meglegyen ha újra rakom a Wint.
-
olivera88
veterán
Azt honnan tudom kideríteni ha valakit törölt vagy letiltott Skypon?
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
Hogy lehet felvenni valakit msn re? Egyszer már kérdeztem de elfelejtettem, sehol se találom.

-
olivera88
veterán
Valahogy átváltott a Skypom valami arab nyelvre
, h hogy azt nem tudom. De én nem állítottam arabra tuti. Kereshetem h kell visszaállítani. 
Szerk. Megvan, visszaállítottam.

-
olivera88
veterán
Erre valaki?[link] Továbbra se működik
. -
olivera88
veterán
Nem működik a videohívás, fél perc után meg szakad és azt írja h nem működik a felvevő eszköz. Pedig jó a webcam. Mi lehet a baj?
-
olivera88
veterán
Jelzett a Messenger Plus for Skype h van elérhető új frissítés. Ezek szerint továbbra is kompatibilis marad a Skype-val. Pedig azt írta a Skype h December elejétől nem fogja támogatni a kiegészítőket
Most akkor mi van? De nálam működik azóta is. -
olivera88
veterán
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Elkelt. Köszi szépen.
-
olivera88
veterán
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Szia.
Tudnál nekem is küldeni egy kódot Skypehoz?Upsz ezt privátba akartam.
-
olivera88
veterán
Máskor ha küldtem valakinek üzit aki offline volt akkor jelzett egy kis forgó kört az üzi mellet ameddig megnem kapta az üzenetet. De nem oly rég eltünt ez az opción nálam. Kiszedték belőle vagy mi?
-
olivera88
veterán
Nem tudok bejelentkezni a MS fiokommal Skypeba, azt irja túl sokszor próbáltam helytelen jelszóval belépni. Kéri h irjak be még Captcha betüket a jelszó mellé,de nem akarja elfogadni sose.

-
olivera88
veterán
A videohívást véletlen rögzíti a Skype valahol?
-
olivera88
veterán
Megszűnik a Messenger plus for Skype? Ma frisitettem a Skypot 6.9 verzióra és azt irta ki frissités után h 2013 decemberétől nem támogatja majd a Skype a Messenger plust.
-
olivera88
veterán
Ha webkamerával csinálok képet azt elmenti a Skype valahova?
-
olivera88
veterán
Hogyan tudok MSN cimet felvenni Skypeba? Hiába írom be a címét azt írja nincs ilyen.

-
-
olivera88
veterán
Egy ismerősnek meghülyült Skypeja. Azt mondja hogy jelez ha írok viszont amit írok azt már nem látja. Programot újra indította de maradt a hiba. Mondtam neki h rakja újra, de továbbra se javult meg
sőt most már nem is látjuk egymást. Nekem még semmi bajom se volt vele. Mi lehet a gond? -
olivera88
veterán
A Skypeba lehet valahogy emoticonokat importálni? Az MSN emoticonokat szeretném átvenni.
-
olivera88
veterán
Frissítettem a Skype-t legújabb verzióra, de nem tudom h kell az MSN névjégyeket importálni. Van egy olyan opció h hozzáadás címjegyzékből de ott nem szerepel az MSN.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fent szokta irni h régebbi beszélgetések az elmúlt 7 napba, 1 honapba, stb. De most nem látom. Valami adatbázis hibát irt az elébb és kijelentkezett, két ismerösöm meg eltűnt a kedvencek listáról. 
Megszakad a videóhivás 1-2 mp után és kiírja h probléma van a felvevő eszközzel. Mikor utoljára ezt csinálta akkor frissítettem a Skypot újabb verzióra, és akkor megszünt. De most nincs új verzió.

Megoldodott probléma. Köszi.