Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

Sziasztok!

Nem tudom itteni szakik, mennyire vannak otthon win 8.1 metros skype témában, annyi a gondom vele, h elindítom és pár mp múlva visszadob kezdő képernyőre, bezáródik a program...bal oldali sávban meg ott marad, utána manuálisan kell kilőni.
    8.1-en desktop skype tökéletesen működik, ill más metros appok is, csak ennél játsza el ezt...multiboot a rendszer, sima win 8-ason ismét rendesen működik a a metros skype.

Amit próbáltam, de nem használt:

- látom net/ wifi-vel összefüggésben van skype, mert, ha kinyomtam wifit, sokáig gondolkodott és kiírta nem tud kapcsolódni, de nem dobta el, mint fentebb említve. Próbáltam Lenovo oldalán fent lévő lan+ wifi divert feltéve, és anélkül is netet (elvileg inbox benne van 8.1-ben), de semmi javulás...

- skype újratelepítés Metron, eredménytelenül

- live id ms fiók és helyi fiók közti váltással, de úgy se.

- vírusírtót leszedve, hátha az blokkol, tilt vmit, de az se használt :N

- 2x eljutott odáig, h már bejött a skype nyitóoldal (belépett), de utána a fent taglalt módon rögtön el is dobta és újra win 8.1 kezdőkpernyőt mutat

+ facebook és twitter appal nincs semmi probléma, azok rendesen mennek.

Nem akarom rendszert újrarakni és hasonlók, vki tud ötletet adni, hogy mi lehet a hiba oka, mivel van összefüggésben, mert ha sima skype és többi app problémamentesen fut, akkor végképp nem értem... :F
    Esetleg van hozzá vmi skype diagnosztikai progi, v hasonló, ami megállapítja, mi a hiba oka?

Új hozzászólás Aktív témák